Şimdi Ara

Arkadaşlar adil kullanım kotası mı kalktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akkyi geçtim ayın 10unda. 300kb torrent hızımla mutluydum. Sonra 3-4gün girmedim ayın yaklaşık 17sinden itibaren internetim aşırı hızlı. 2gbla falan indiriyorum bazen. ortalama 1gb yani eski haline döndü internet. Darbeyle falan mı alakalı ondanmı hızlı veriyoalr dicem bilemiyorum. Herkesde mi böyle? Arayıp sorucam ttneti niye hızlı internetim diye. İnsanın içine kurt düşüyor alışkın değilim.

• Herkeste olmuyor bu. Bende de dediğin tarihten itibaren tam hız oldu.
    Muhtemelen ay başında kota sıfırlandıktan sonra düzelir. Bir kaç sefer yine böyle olmuştu.
  • bilmiyom insan korkuyor ttnet bu niye durup dururken hızlandırsın diye düşünüyor.
  • 15 temmuzdan sonra ttnetin ve diğer isslerin halka yaptığı kıyak ama tam kalkmadı diyorlar kalkadabilir belli olmaz
  • Türkiye'de Türk Telekom'un Başında Oger Telekom olduğu sürece hiç bir zaman AKK kalkmayacaktır.
    Bundan dolayı boş yere konu açıp insanları umutlandırmayın.
  • Akk kalkmaz. Neden kaldırsınlarki ne güzel satıyorlar. Bu kadar şikayete ancak arttırırlar.
  • turk telekom hariç diğer operatorlerde akk kalkiyor bu haberi google aratip bulabilirsiniz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açmayın artık şu konuları kalkan bir uygulama yok.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    son hız download yapıyorum şu an. o yüzden sordum. lütfen okuyun bir ne yazıyor ona göre cevap verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realperen

son hız download yapıyorum şu an. o yüzden sordum. lütfen okuyun bir ne yazıyor ona göre cevap verin

Okudum bütün konuyu ve öyle yazdım ben okumadan yazmam bazıları gibi.

• benım hız 300kb vodafone um arasam kaldırılar mı hızımı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.