Bildirim
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM YARIN ARACI GÖRÜCEM PEUGEOT 308 HDİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arac yeni oldugu icin viteste problem olacagini sanmiyorum fiyata birsey diyemeyecegim ancak araca mutlaka bir yetkili serviste baktirin.Yakisikli bir arac hayirlisi ne ise o olsun. -
araç yeni boya kaporta vs. motor falan serviste baktırın hayırlısı olur inşallah -
Alınır, güzelce de binilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duge86 -- 27 Ocak 2012; 12:50:28 > -
otomatik şanzımanlar çok gelişti hem daha az sorun çıkarıyor hem eskisi kadar fazla yakmıyor. istanbul trafiğinde olan herkesin otomatiğe geçmesi lazım. -
Al kardesim tertemizdir o araba vurugu kirigi yoksa alinir. -
Karar sizin kararınız tabiki de ancak bana göre yaklaşık 40000 lira para verilip de Pejo'ya (Peugeot'a) binilmez. Yerinizde olsam Polo, Golf, Civic, Toyota gibi araçlara yönelirim.
Peugeot otomatik vites bir aracı vardı yakın bir arkadaşımın 206 otomatik vites. Arabanın çıkartmadığı şanzıman arızası kalmamıştı. -
308 de o arızaların giderildiğni söylüyorlar tabi ne derece doğru bilemiycem, ama bnm en çok endişe duyduğum şey bu şanzımanın ömrü kaç bin km ye kadar gider ? yardımlarınız için soğolun; bu arada araç yarına kaldı adamın işi varmış -
Birde fiyat olark sizce nasıl ? daha arabanın başında pazarlık fln edicem 1000, 2000 tl de öle inse -
quote:
Orijinalden alıntı: colibaly
Karar sizin kararınız tabiki de ancak bana göre yaklaşık 40000 lira para verilip de Pejo'ya (Peugeot'a) binilmez. Yerinizde olsam Polo, Golf, Civic, Toyota gibi araçlara yönelirim.
Peugeot otomatik vites bir aracı vardı yakın bir arkadaşımın 206 otomatik vites. Arabanın çıkartmadığı şanzıman arızası kalmamıştı.
Yanlış anlamayın Peugeot fanı falan değilim. Kimseye tavisye konularında Peugeot tavsiye etmişliğim de yoktur.
Ama 40.000 TL verip Peugeot ya binilmez demek ne kadar sert bir yaklaşım! Peugeot markasını ne zannediyorsunuz acaba? Şu yorumunuzdan sonra Chery, Gelly gibi markalarla aynı kefeye koyduğunuzu anlıyorum. 206 da 307 de kullanılan şanzımanlar değil yeni nesil araçlarda kullanılan MCP ve Auto6R. Hatta tek kavramalı yarı otomatikler içinde en sorunsuzlar arasında olduğu görüşü hakim genel olarak.
Peugeot sevmiyor olabilirsiniz ama 40.000 TL verip de Peugeot ya binilmez, Polo alın demek de insafsızlık olmuş.
Saygısızlık ettiysem affola...
-
quote:
Orijinalden alıntı: colibaly
Peugeot otomatik vites bir aracı vardı yakın bir arkadaşımın 206 otomatik vites. Arabanın çıkartmadığı şanzıman arızası kalmamıştı.
Bize söylediğin araçların bu araçtan üstünlüğü ne ? dizel mi bu fiyatta golf ? basarı oranı nedir ? polo bu sınıfın aracı değil olsa alırmıydınız merak ettim ? civic dizeli varsa söyleyinde binelim(2012 de gelicek fiyatı ucuk olucak) ? Toyatanın hangi aracını bu fiyatta dizel ve az yakanını alıcaz söylede bilelim bende satayım dediğini alacağım çok araştırdım araç dünyasını ve dizelde onların hiç mi hiç birini tavsiye eden görmedim senden başka eğer tecrübelerin varsa söyle dinleyim 308 çok güzel araç peugeottun zaten almanyada altın direksiyon ödülünü almış nadir araç (2008de) dizel motoru PSA-HDi biliyorsunuz ki dünyada en fazla dizel motor üreten ve satan motor ADAC'tada bmw den sonra gelen en sorunsuz model 308'dir, az yakar tek rakibi kendisi kasaya göre ve hıza göre, fren mesafesi kısa çogu sınıfındaki araçtan, Beş yıldız almış araçtır euro ncaptan,
-
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkr ederim, aracı aldım gerçekten çok rahat konforlu, seri bir araç daha önce otomatik vites hiç kullanmamıştım gerçekten çok rahat ve keyifliymiş içi de çok ferah bir araç. eski aracım poloydu gerçekten poloyla fln kıyaslıyamam her konuda çok daha hoşuma gitti daha seri daha konforlu daha lüx ferah vs. fakat polo aracım bni üzmemişti inş. buda üzmez temennim o daha önce hiç peugeota ya binmediğim için güvenemiyorum fkt ilerleyen kmlerde görüşlerimi paylaşırım hemde alacak olan arkadaşlar için yaralı bi bilgi olur. -
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler..
Pazarlık hani rakamda bitti acaba merak ettim.. -
Hayırlı olsun... -
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.
1 senedir aşırı çok problemli bir araç olarak bilinen 307 kullanıyorum. Ufak tefek kronik sorunları var, düzelttirilebilir ama bu şekilde de kullanılıyor. Söylenenin aksine hiç bir masraf açmadı, orası burası sürekli bozulan bir araç değil. Sizin aracınız ki 307 deki sorunlar giderilmiş bir model, problemsiz kullanabileceğinizi düşünüyorum. -
Araç güzel ancak 38000 tl bana çok fazla geldi açıkçası...Bi daha düşünülmeli bence... -
Amin teşekkür ederim. Yalnız.o aracı almadım banada biraz yüksek geldi fiyatı yine 2008 model 70000km de park sensörü xenon fln 35000 dedi 34500 e bıraktı expertize soktuk boyanan değişen hiç bir yeri yoktu aldık. tabi yine peugeot 308
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemen3 -- 29 Ocak 2012; 17:14:46 > -
Birde aldığım araçta cruise control yok bunu taktırmak istiyorum birde comng home gibi bir özellik varya onu uzunları bir kere yakıp söndürmeden devreye girmiyor bn her zmn devrede olsun istiyorum bilen arkadaşlar vars yardım ederlerse çok sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: yemen3
Birde aldığım araçta cruise control yok bunu taktırmak istiyorum birde comng home gibi bir özellik varya onu uzunları bir kere yakıp söndürmeden devreye girmiyor bn her zmn devrede olsun istiyorum bilen arkadaşlar vars yardım ederlerse çok sevinirim.
Kendi aracımdan örnek vereyim;
Benim araçta far sensörü var. O devredeyken kontağı kapatıp araçtan çıkınca eğer kapıları kitlemezsem 1 dk boyunca yanıyor farlar. Bunun için herhangi birşey yapmıyorum, aracı stop edip çıkıyorum araçtan. Kapıları kitleyince otomatik kapanıyor. Aracınızda far sensörü varsa devrede olması yeterli. Far sensörü yoksa da selektör kolunu kullanmanız gerekir her sefer sanırım. Peugeot da farklı olur mu bilmiyorum ama babamın FIAT marka aracında bu özelliği devreye sokmak için selektör kolunu çekmek gerekiyor her sefer.
-
evt bizdede öyle her sefer bir kere uzunları yakmam gerekiyor. Arabaya binerken den farların yanmasını istiyorum o özellik varmıdır acaba. bnde far sensörü yok sadece gündüz farları otomatik yanıyor.
Benzer içerikler
- ford transit mi iveco daily mi
- bmw 316i kronik sorunlar
- range rover en çok tutulan modeli
- araba önerisi
- mini cooper countryman kronik arızaları
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X