Şimdi Ara

arkadaslar acıl lutfen bı bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun ingilizanahtarı.com dan oyun ındırdım sonra tıklarım dırek itunes e attı sonra telefonu taktım bastım telefona yuklesın dıye ama doluyor ama sonra eror verıyor lutfen yardım

• Telefonun jbli degilse atamazsın zaten jb li ise install pach 3.x kurman gerekiyor
  • jb lı degıl jb yapınca garantı gıdıyormu kardes
  • Jb li degilse atamassin jb yapmak garanti disi birakiyo ama restore yaparsan garantisi devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

Jb li degilse atamassin jb yapmak garanti disi birakiyo ama restore yaparsan garantisi devam eder

yenı versıonu falan yuklesem devam eder dımı pekı oyunları nasıl ındırcem?
  • yeni versiyon dediğininz sanırım 3.1.3.. cihazınız yurtdışından alınma ise maalesef daha unlock çıkmadı..

eğer 3.1.3 dışında herhangi versiyon kullanıyorsanız rahatlıkla jb yapabilirsiniz. ve oyunları ücretsiz indirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

yeni versiyon dediğininz sanırım 3.1.3.. cihazınız yurtdışından alınma ise maalesef daha unlock çıkmadı..

eğer 3.1.3 dışında herhangi versiyon kullanıyorsanız rahatlıkla jb yapabilirsiniz. ve oyunları ücretsiz indirebilirsiniz

3.1.3 version peki bu paralı oyunları bedavaya yukleyemezmıyım jb siz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BeRkAy__

quote:

yeni versiyon dediğininz sanırım 3.1.3.. cihazınız yurtdışından alınma ise maalesef daha unlock çıkmadı..

Tek yolu JB yapmak. JB'nin bir riski yok gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

quote:

Orijinalden alıntı: __BeRkAy__

quote:

Tek yolu JB yapmak. JB'nin bir riski yok gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

teşekkurler kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.