Şimdi Ara

arkadaşlar 8mbit'e kadar olan internet sorunu uzun zamandır =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi benim çok uzun zamandır bu ttnet ile sorunlarım var,ve devam ediyor hiçbir forumda da konu felan açmadım ama şunu farkettim bu da yeni oldu şuan için söylüyorum 1.59 mbit download hızım 0.64mbit upload hızım var ama kablolu takınca da direkmen 3.40 3.41 gibi çok azcık bir değer oynuyor tabii kablosuza göre bayağı bir fırlama var evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ve bütün yardımlarınıza muhtacım ve açığım teşekkürler.uzun süredir dediğim de 24 aydır taahhüt yapmıştı ablam bu ttnet ile şuan 12 16 ay doldurmuş yani yarısını çoktan geçmiştir diye düşünüyorum bu arada modem markası ve modeli huawei hg521 çok kötü bir model veya modem hiç de sevmiyorum ve iade'sini de yapamıyorum çünkü elimde ne fatura var ne de başka bir şey nedeni:ttnet bunu yanında hediye olarak veriyormuş ama bozuk olarak veriyormuş deseymiş keşke ttnet yeter artık ya nasıl iştir milletten soyabildiğini soyuyor elinden gelse donunu alcak valla milletin nedir bu neyin hıncı kinidir neyin değişimidir anlamadım birde bu akk olayı da var çok çook okudum ttnet'E kocaman bir

• O modem kronik kablosuz ağ sorunlu. Modeminizi değiştirin.
  • hocam tm'da ttnet ve elkotek'i de bilgilendirdim almıyorlar'mış iade yani sorunlu ben biliyorum ve değişim de sorun bulunursa olurmuş ne değişim'i ya ben sadece para iademi istedim almak istedim karşılığını faturası da yok elimde sadece ve sadece garanti belgesi 3 yıl'lık garanti belgesi kullanım kılavuzu vsvsvs. ne yapmam lazım ayrıyetten bir modem daha mı alayım modemmi para vercem şimdi of yaa çok kötü oldu bu başka bilen varsa teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan94 -- 16 Kasım 2012; 21:23:29 >
  • Modemi almıyorlarsa elinizde patladı diye düşünmeyin. Müdürlüğe gidin anlatın durumu güzelce yardımcı olurlar belki. Yeni bir modem alabilirsiniz. 60/70 kaliteli modemler bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Modemi almıyorlarsa elinizde patladı diye düşünmeyin. Müdürlüğe gidin anlatın durumu güzelce yardımcı olurlar belki. Yeni bir modem alabilirsiniz. 60/70 kaliteli modemler bulunabiliyor.

hocam müdürlüğe hangi müdürlüğe gitmem gerekiyor ttnet genel müdürlüğü mü? yoksa genel türk telekom müdürlüğü mü hocam veya tüketici hakları müdürlüğü mü lütfen yardımcı ol abi tşekkürler.
  • birde modemin kaç para olduğunu nerden bileceğim ben kaç para talep edeceğim ordaki müdürlükte iade parası olarak sıfır kaç paradır ki huawei hg521 onun bedelini isteyeyim barii hocam teşekkürler şimdien.
  • Bağlı olduğunuz Türk Telekom müdürlüğüne başvurucaksınız. Estafurullah , para iadesi istemeyin para iadesi diye bişey yok. Değişim yapılır belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan94

arkadaşlar şimdi benim çok uzun zamandır bu ttnet ile sorunlarım var,ve devam ediyor hiçbir forumda da konu felan açmadım ama şunu farkettim bu da yeni oldu şuan için söylüyorum 1.59 mbit download hızım 0.64mbit upload hızım var ama kablolu takınca da direkmen 3.40 3.41 gibi çok azcık bir değer oynuyor tabii kablosuza göre bayağı bir fırlama var evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ve bütün yardımlarınıza muhtacım ve açığım teşekkürler.uzun süredir dediğim de 24 aydır taahhüt yapmıştı ablam bu ttnet ile şuan 12 16 ay doldurmuş yani yarısını çoktan geçmiştir diye düşünüyorum bu arada modem markası ve modeli huawei hg521 çok kötü bir model veya modem hiç de sevmiyorum ve iade'sini de yapamıyorum çünkü elimde ne fatura var ne de başka bir şey nedeni:ttnet bunu yanında hediye olarak veriyormuş ama bozuk olarak veriyormuş deseymiş keşke ttnet yeter artık ya nasıl iştir milletten soyabildiğini soyuyor elinden gelse donunu alcak valla milletin nedir bu neyin hıncı kinidir neyin değişimidir anlamadım birde bu akk olayı da var çok çook okudum ttnet'E kocaman bir

konu kilit sayın moderetörler rica ediyorum lütfen silinsin bu konu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.