Şimdi Ara

Arkadaşlar 3 seçenek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• fiyat sorun edilmeyecekse samsung u tavsiye ederim ama packardbell deki hd5650 de sanırım gt330m den daha iyi bence samsung
  • Packard Bell
  • Arkadaşlar son 2gün pc almam gerek.
    Araştırmalarımdan casper eledim.Packerdbell gidip vatanda inceledim gayet hoş güzel ama bilgisayarda bir yavaşlık var klavyesi berbat kamera berbat ekranı çok hoş sadece. samsung cok süper bir sorun bulamadım ama fiyatı az tuzlu 100 200 cepten verip alıyım diyorum ama gelde babama anlat 1400 tl geçemiyorum yani anlıyacagınız.Lg modeli vardı 1250 liralık gt335 ekran kartlı onunda sesi vasat diyorlar.Anlıyacağınız sinir oldum hangi pc bulsam birinin sesi iyi değil diyorlar birnin bilmem neresi .....yokmu arkadaşlar şöyle 1400 tl alıpda 2 sene rahat edebilceğim bir pc acıkcası bu 3 seçenekden sadece packedrbelll var oda aklıma yatmadı.casper eledim.samsungda para yetmiyor:(

Pcde World of Warcraft,720p film dizi,müzik ve sörf amaclı kullanacagım.
  • full hd diyon samsung full hd deel ki

• benim önerdiklerime bak senin önerdiklerini boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 15 Eylül 2010; 22:22:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung u al derim hem başın ağrımaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollektivist

samsung u al derim hem başın ağrımaz

1500 TL ye 5650 lik hp mi almak iyi yoksa
    1600-1800 TL ye GT 330 luk samsung mu

sorum açık
  • doğrudur mümkündür
  • Para bolsa Samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Para bolsa Samsung

yok hocam param bol değil diyo 1400 TL bütçesi
  • Numan tşkler ilgin için vatandan alıcağım başka alternatif yok.Lg 335m ekran kartlı oda güzelmiş.Hp güzelde üstünü tamamlayabilirsem alırım.Yoksa ya packerdbell yada lg alabiliyorumşu dünyada bir para sıkıntısız günümüz geçmedi.Aslında para olsa en süper pc mac 4 milyardan aşağı değil meret
  • bide sadece ekran kartının özelliklerine bakarak almayın teker teker pc performans incelemelerinede bakın mesela samsung gt330 la süper bi çizgi yakaladı 5650 daha iyi bi ekran kartı olabilir ama o pcyle uyumu nasıl bunlarada bi göz atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painrunner

Numan tşkler ilgin için vatandan alıcağım başka alternatif yok.Lg 335m ekran kartlı oda güzelmiş.Hp güzelde üstünü tamamlayabilirsem alırım.Yoksa ya packerdbell yada lg alabiliyorumşu dünyada bir para sıkıntısız günümüz geçmedi.Aslında para olsa en süper pc mac 4 milyardan aşağı değil meret

önerdiğim vatan daki acer a da bakabilirsin o da kaliteli 5650 i5 falan
  • packard bell derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hic kimse

packard bell derim

+1
  • Packard Bell al içlerinde en iyi performansı veren makina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.