Arkadaslar dun barca serref... yuzunden 330 ytl kaybettım 2 haftaya kadar 200 ytl bırıktırmem lazım nasıl bırıktırıcem?Bi fikri olan varmı?2. el bolumune verdım ılanları ama kımse bısey demedi.İlanlar bunlar.Arkadaslar lutfen yarımdı olun 2 haftay nerden bulucam ben bu parayı?
yok agbı ıddaa oynamıcam ne var ne yok satıcamda ısta baska nasıl kazanırım bukadar para 2 haftada ya
quote:
Orijinalden alıntı: pasa fener
yok agbı ıddaa oynamıcam ne var ne yok satıcamda ısta baska nasıl kazanırım bukadar para 2 haftada ya
Alıntıları Göster
YAV VİLAREALİN SON GOLÜ TAMAMEN NİHATIN SAYESİNDE OLDU NE SERT FİRİKİKTE O ÖYLE KALECİ TOPA HAKİM OLAMADI DİĞER OYUNCUDA DÖNEN TOPA ÇAKTI
quote:
Orijinalden alıntı: IIvIIagnuIIvII
YAV VİLAREALİN SON GOLÜ TAMAMEN NİHATIN SAYESİNDE OLDU NE SERT FİRİKİKTE O ÖYLE KALECİ TOPA HAKİM OLAMADI DİĞER OYUNCUDA DÖNEN TOPA ÇAKTI
Alıntıları Göster
O golü saymadı ki ,2. golde Nihay yedek kulübesindeydi
quote:
Orijinalden alıntı: kyle007
O golü saymadı ki ,2. golde Nihay yedek kulübesindeydi
Alıntıları Göster
Arkadasım Doğum gunumde almıstı yapamadım.Tertemiz , eksiksiz kutusunda duruyo resimlerdede görüldügü gibi.Fİyat:25 Ytl İstanbul içi ister elden ister kargo , İstanbul dışı kargo(Kargo alıcıya aittir.)
Kusura bakmada YUH!
quote:
Orijinalden alıntı: TEKADAM.
Arkadasım Doğum gunumde almıstı yapamadım.Tertemiz , eksiksiz kutusunda duruyo resimlerdede görüldügü gibi.Fİyat:25 Ytl İstanbul içi ister elden ister kargo , İstanbul dışı kargo(Kargo alıcıya aittir.)
Kusura bakmada YUH!
Alıntıları Göster
barcaya güvenmiceksinbenimde başımı yakmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor
Alıntıları Göster
Kumardan uzak durmak gerek.Azı çoğu olmaz bu işin,insanı felakete götüren en büyük tuzaklardandır.Gecmiş olsun ve bu da bir ders olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: TEKADAM.
Kusura bakmada YUH!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ZinedineZidane
Kusura bakmada YUH!
O açıdan deıl gercekten yapamadım yanı olmadı cok zor iş satıyorum bende...
quote:
Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor
Alıntıları Göster
Abi bırakın kumar bu, ne gerek var. Yazık paralarınıza.
quote:
Orijinalden alıntı: expander_
Abi bırakın kumar bu, ne gerek var. Yazık paralarınıza.
Alıntıları Göster
Ya su telefon ıcın oynuyorum en son oynadım ıste dun tam tutu dedım telfonu alıyorum dedım olmadı kafayı yedım.Ama bıraktım artık bıseylerı satıyorum alan varsa alsın:).Hoporlor sony fılan hepsını satıyorum ıyı para edıyo alıcam inş. 1 haftaya...