Şimdi Ara

Arkadaşlar 2 bisiklet arasında kaldım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 20 yaşında 1.87 boyunda ve 107 kiloyum :) bisikleti genelde şehir içinde hatta hep şehir içinde ulaşım için veya gezmek içi kullanıcam 2 biisklet arasında kaldım yardım edin lütfen

Kron xc150 29V
    https://www.pandabisiklet.com/kron-xc-150-29v-dag-bisikleti-2016-model

Mosso WİLDFİRE 29V
    http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/mosso-wildfire-29-v-29-jant-dag-bisikleti-226222527

• Kron xc 150 modelinin sorunlarını çok okudum bu yüzden sahibi olduğum bisiklet olan mossoyu öneriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 27 Temmuz 2016; 11:25:25 >
  • Şehir içi kullanılacak diye şehir bisikleti alma diye bir zorunluluk olduğunu ilk defa duydum Mtb görünüşü itibari ile de çok güzel duruyo şehir içinde kullanmak için uygun değil denemez bence. Tabiki lastikleri dolayısı ile yol bisikleti daha az yorar ancak mtb tadı vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A L O N E

Şehir içi kullanılacak diye şehir bisikleti alma diye bir zorunluluk olduğunu ilk defa duydum Mtb görünüşü itibari ile de çok güzel duruyo şehir içinde kullanmak için uygun değil denemez bence. Tabiki lastikleri dolayısı ile yol bisikleti daha az yorar ancak mtb tadı vermez.

Mtb sürerken köpek gibi ölüyordum ben en azından amortisörsüz olmalı bence.

Adı üstünde dağ bisikleti kayalarda , extrem yamaçlarda , çılgın engebeli vahşi arazilerde sürmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 27 Temmuz 2016; 15:04:58 >

• Kesinlikle katılıyorum o konuda haklısınz. Ama bakınca da Mtb'deki duruş hiçbirinde yok . Yol bisikletleride çok güzel ancak onlarda da asfalt dışında pek kullanmaya uygun gözükmüyor sanki bi kaldırımdan uçuversem bisiklet parça parça ayrılıcak gibi hissediyorum

Orijinalden alıntı: Custard Pie

quote:

Orijinalden alıntı: A L O N E

Şehir içi kullanılacak diye şehir bisikleti alma diye bir zorunluluk olduğunu ilk defa duydum Mtb görünüşü itibari ile de çok güzel duruyo şehir içinde kullanmak için uygun değil denemez bence. Tabiki lastikleri dolayısı ile yol bisikleti daha az yorar ancak mtb tadı vermez.

Mtb sürerken köpek gibi ölüyordum ben en azından amortisörsüz olmalı bence.

Adı üstünde dağ bisikleti kayalarda , extrem yamaçlarda , çılgın engebeli vahşi arazilerde sürmek için

Adamlar mtb ye ince lastik takıpp dünya turuna çıkıyor sen hala yok yoruluyordum ölüyordum derdindesin. Herşey insanın kafasında başlar kafasında biter ben daha 1 hafta öncesine kadar 2 km yolu zor bitiriyordum şimdi 6 km yapıyorum tık yok. Abicim adını şimdi hatırlamıyorum ama bi turcu abimiz(TÜRK tabi ki) mtb ye tur bisikletlerinin lastiğinden bağlayıp dünya turuna çıkmış. Bu arada hayırlı olsun. He bu arada eğer gerçekten hevesiniz varsa kesinlikle bunun peşini bırakmayın. İyi forumlar, iyi pedallamalar..

• arkadaşlar ben 110 kiloyum beni taşıcak bir şehir bisikleti de hali hatır pahalı param olunca zaten kitlenebilir maşa ve dişsiz bir lastik alıcam MTB ler şehirlere göre çok daha sağlam diye araştırdım o yüzden aldım dediğim gibi değişiklikler yapıcam zaten sağolun

Orijinalden alıntı: sasomelih

arkadaşlar ben 110 kiloyum beni taşıcak bir şehir bisikleti de hali hatır pahalı param olunca zaten kitlenebilir maşa ve dişsiz bir lastik alıcam MTB ler şehirlere göre çok daha sağlam diye araştırdım o yüzden aldım dediğim gibi değişiklikler yapıcam zaten sağolun

Abi sen takma bunları kendisi çok yoruluyormuş 3 cm yüzeyi yere değen (yaklaşık değer) bir bisiklet ile tabii yorulursun. Sen tam gaz devam et abi hiç sıkıntı yok. Burada gülücük varsayın telefon dandik koyamıyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.