Şimdi Ara

Arkadaşla Zed vs Zed Atıcaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yenilmeyi hiç sevmem 1v1 de çok ciddi oynarım rüyalarıma girer yenilirsem o derece.
    ve Temin arkadaşa zedde yenildim pek ciddi oynamadım bu maç beyler yenmem lazım tekrar vs davet ettim gelir o
    Taktik verebilir misiniz ?
    _____________________________________________________________________________________________

matchhistory.tr.leagueoflegends.com
    League of Legends Karşılaşma Geçmişi
    http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/202207105/1353135?tab=overview

Bu yenildiğim maç

Bu Zedde kullandığım rün. (ADC) Yazan şuan active yazıyor o seçili olduğu için.

fanbyte
    League of Legends Model Viewer
    http://www.lolking.net/summoner/tr/1394179#runes

Buda Zedde kullandığım kabiliyetler

fanbyte
    League of Legends Model Viewer
    http://www.lolking.net/summoner/tr/1394179#masteries

Normalde Zed kabiliyetin adı ama active yazıyor şuan o seçili olduğu için.

Beyler taktik verin.

• büyüklere armor pen tak

kırmızılar hepsi ad

sarılar zırh

mavilerde cdr
  • 1v1 de flash alma,exhaust ignite al.Yine 1v1 de Botrk çıkmaya gerek yok gelen minyoları hızlı ittirmek için Tiamat çık Hydraya tamamla.1v1 de sustain önemlidir.Sonra AS eksikliğini kapatmak için youmuu çık.Youmuudan sonra istersen BT çıkabilirsin istersen Botrk çıkabilirsin yine de.Sonrasında Last Whisper çık zaten rakibin de Zed Armor kasmıycağından LW'yi sonlara doğru çıkabilirsin.
    Ayrıca bu 1v1 oyunu değil vs atmanız saçma.
    Edit:Bana eksi atan low kim,anlatıyoruz eksiğimiz varsa siz gold silverlardan duymak isterim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Too Greedy -- 2 Ocak 2015; 14:29:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold 3..

• quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

büyüklere armor pen tak

kırmızılar hepsi ad

sarılar zırh

mavilerde cdr

Terminatöre dönüşür bu run set ile birda Karabalta Youmu-Last Whisper- 3 itemide cantasında bulundurursa Ulti+aa+aa ignite E Q atmasına gerek yok tek atar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 2 Ocak 2015; 12:47:45 >
  • yapmayın .
  • hangi botu çıkayım
  • CeBiDeX kullanıcısına yanıt
    CDR botu tabiki. Arkadaşının ultisini silmek içinde QSS al ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 2 Ocak 2015; 13:00:07 >
  • Civayatağan itemini al

• Ap kas zhonya,lich,rabadon al sona canı az kalınca teklersin onu zaten sana ultide atamaz free win
  • Ilk ulti atan kaybedecek. Biri attıktan sonra diğeri ulti atsın, attığı e ve q Boşa gittikten sonra gg

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

1v1 de flash alma,exhaust ignite al.Yine 1v1 de Botrk çıkmaya gerek yok gelen minyoları hızlı ittirmek için Tiamat çık Hydraya tamamla.1v1 de sustain önemlidir.Sonra AS eksikliğini kapatmak için youmuu çık.Youmuudan sonra istersen BT çıkabilirsin istersen Botrk çıkabilirsin yine de.Sonrasında Last Whisper çık zaten rakibin de Zed Armor kasmıycağından LW'yi sonlara doğru çıkabilirsin.
    Edit:Bana eksi atan low kim,anlatıyoruz eksiğimiz varsa siz gold silverlardan duymak isterim yani

Eşitledim qnq haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

1v1 de flash alma,exhaust ignite al.Yine 1v1 de Botrk çıkmaya gerek yok gelen minyoları hızlı ittirmek için Tiamat çık Hydraya tamamla.1v1 de sustain önemlidir.Sonra AS eksikliğini kapatmak için youmuu çık.Youmuudan sonra istersen BT çıkabilirsin istersen Botrk çıkabilirsin yine de.Sonrasında Last Whisper çık zaten rakibin de Zed Armor kasmıycağından LW'yi sonlara doğru çıkabilirsin.

Eşitledim qnq haklisin

Bende +1 ledim.

Bu arada kabiliyetlerim düzgünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeBiDeX -- 2 Ocak 2015; 14:48:08 >

• CeBiDeX kullanıcısına yanıt
    Duzgun

• Ultiyi boşa çıkar yeter. Ayrıca çivili tercih edebilirsin bence.

• Civa yatağı çık

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunspear

Gold 3..

Bronz 2..
  • "Beyler yenilmeyi hiç sevmem 1v1 de çok ciddi oynarım rüyalarıma girer yenilirsem o derece."
    Hayatta sürekli yenilgi alacaksın ki büyüyesin. Çiçek bile büyürken rüzgardan, yağmurdan dayak yer ve öyle büyür...

Bu oyunu bu kadar ciddiye almayın birader. Tavsiyem budur sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 2 Ocak 2015; 15:46:45 >
  • quote:

1v1de mahvolmuş değerli ne hydrası

ilk mahvolmuş kas bitkinlik tutuştur iyidir .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.