Şimdi Ara

arkadaşla iddalaştık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba hemen konuya geçiyorum bizim komşunun çocuğu dediki bizm wifiyi kıramazsın dedi bende dedimki çok büyük konuşma dedim arkadaşlar şimdi arkadaş superonline kullanıyor şimdi bizim binanın merdiveninin altında süperonline kutusu var ve açık içindede switch var ve network kabloları var şimdi ben bunun şifresini öğrenebilirmiyim (arkadaşlar hızlı yazdım yanlış yazdıysam kusura bakmayın).

Selamlar ;

Neyin yardımını istediğinizi tam olarak anlayamadım. Kablo var diye modemin şifresini öğrenmek bu kadar basit forumlardan yapılacak birşey olsaydı Siber Security alanında çalışanlar niye boşu boşuna bu güvenlik konularına yıllarını ve saatlerini veriyorlar.Ancak modemin bilinen bir xss veya benzeri bir güvenlik açığı var ise bahsettiğiniz işlemi yapabilirsiniz ki geçen ay bir Türk Siber Güvenlik Uzmanı Huawei'nin bir model modeminde bu tarz güvenlik açığı olduğuyla ilgili bir makale yayınlamıştı, ( Superonline firmasının genel olarak kullandığı bir modem ). Forumlar üzerinden yardım bulabileceğinizi düşünmüyorum bu tarz konular ciddi emek, mesai bilgi, birikim ve tecrübe isteyen konular. İddia kısmına gelince çok saçma bir iddia olmakla beraber evet iyi bir güvenlik uzmanı o switch e erişebiliyor ise herşeyi öğrenebilir iddiayı KAZANDINIZ, ama iddiaya ben öğrenirim olarak girdiyseniz iddiayı KAYBETTİNİZ.

• Tamam cevapladığınız için teşekkür ederim,İyi günler.
    Dostumla kavga ettim...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.