Şimdi Ara

arkadasın saglık sorunumu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecmisinde ailede olan sizofren hastalıgını ilac tedavisiyle gecirdi.ara ara ilac alıp sıkıntı bassada atlatıyordu.bana anlatmıstı.bende sorun etmedim
    buu il dısında yasadı ogretmen oldu o yuzden daha sonra ara ara tatillerde gelirdi.anne babası burda zaten.evlendi cocugu oldu

beni izne gelince arar gider gezeriz ama cok alkol iciyor banada asırı ısrarla 3 tane icirmeye calısıyordu bende ictim derdim ama yere gizli dokerdim

bunun para sorunu yok ve banada cok harcatıp durmadan icki ortamı olmasından dolayı uzak durdum.bunun hic arkadası yok herkes kacmıs.bana anlatırdı onları suclardı

gece 12 oldumu arar 2 saat icin gece gece karanlık yerde icmeye gotururdu
    sevdigim yasam tarzı deil

bu aradı teli acmadım bir haftada 20 kere aradı.sonra eve geldi.evdekiler yok dedi.mesajlar attı.ben aramadım
    sonra evi aramıs beni sormus.sonra bir ay gecti bir kac kez aradı teli acmadım
    aradan iki ay gecti en son gecen hafta iki kez cepi aradı sonra evi aradı sonra kapıya geldi

sonuc olarak boyle bir tip hic gormedim takıntımı bu hastalıkmı tehlikeli olurmu bıkmıyorda

yememe icmeme karısırdı cok mudahale ederdi.gecen gun polis cagırcaktım sanki ben kızım evden kacmısım gibi acayip bir durum ısrar var
    onu istemedigimi anlamıstır amacı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 18 Kasım 2015; 21:38:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben alıstım artık bunye normal goruyor
    cevremdeki arkadaslar basta nerden buldun bunu dedi.gecen haftaki olaydan sonra sessizce dinleyip yorum yapmıyorlar
    elbet bıkar diyorlar ama bu bıkmıyor kapıdan kov bacadan giren tip
  • arkadasin zor durumda gibi ve sen onu birakip kacmissin o halde. bence ara bulusun sor ona neden boyle oldugunu emin ol onun icin daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu isinde otoriter diye herkesin onun emrinde olmasını istiyor olabilir
    annesine ben tokum desemde onume yemek koyup ye ye ye bitir dedigi cok olmustur
    karısı ona guvenmez ne saman gezmeye gitsek yol boyunca nerdesiniz diye arar
    acaba bunlar kendi icinde takıntı hastalık bozukluk durumlarımı yasıyor
    doktor varmı forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelas

arkadasin zor durumda gibi ve sen onu birakip kacmissin o halde. bence ara bulusun sor ona neden boyle oldugunu emin ol onun icin daha iyi olur

ara ara iyiki burdasın beni sen anlıyorsun diyordu
    ama cok alkol iciyor banada zorla iciriyor arac kullanırken cezası var.her cis molasına gittiginde ickiyi yere dokmek zor oluyor.yani bıktırdı.gelip kontrol ediyor ictinmi diyor
    bende sarhos numarası yapıyorum.ugrasamıcam boyle.zorla icirmek nedir
    hayır diyom alıyor.hayır diyom acıp tut ic diyor.icmicem diyorum ic diyor
    ne kadar icmicem dedikce o ic diyor.bence hasta ama anasıda aynı.tokum dedikce yediriyor
    sanki oyuncak bebegim
  • Öndekilerinde sağlık sorunu var merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.