Şimdi Ara

arkadaşımızın sürekli arabayla şuraya götür buraya götür demesi normalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftada bir olur iki olur gezmeye hava almaya biryerle gitmek normal durum,bu arada giderken yol üstü bir yere uğramakta normal durum

ama bundan farklı olarak,arkadaşla bir yere gezmeye giderken beni evden al beni eve bırak demesi
    yol üstü değilde yolun aksi yönünde başka yere işini yapması amacıyla götürmek getirmek
    birde gezdiğin gün haricinde ertesi gün onun işine gezmek,hatta haftanın 2 günü işine gezmek götür getir yapmak
    bu normal durummudur,ben uzun süre dayandım ama yoğun trafikten dolayı görüşmüyorum

başka arkadaşlar ne oldu dediğinde suç bende olmasın,yani onu al götür işini yaptır ne olmuşki demesinler,arkadaş değilmisin demesinler

• Gebermedi giti.bir bu bir turbo
  • Türkçe`yi katletmiş
  • Normal tabiki sende taksimetre bağlat sıkıntı kalkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Normal tabiki sende taksimetre bağlat sıkıntı kalkar.

15 yıl elemanın hizmetine gezdim
    1 keresindede tam 2 ay boyunca hergün,yeni açtığı iş yerine götürdüm getirdim 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş
    benzin dışında hiç emek parası vermedi
  • Bunun otomobil genelle ne ilgilisi var ya
  • arkadaş ortamını değiştir bizde bu konulardan kurtulalım. Bu nedir ya?https://forum.donanimhaber.com/araba-olayindan-dolayi-arkadas-kusmus-konusmuyor--113037221 ......https://forum.donanimhaber.com/arkadasin-sadece-benden-araba-istemesi--114083177

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 11 Ocak 2017; 3:42:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Bunun otomobil genelle ne ilgilisi var ya

ıcınde araba gecıyor,arabayı bılırsın dımı,eskıyor masraf cıkarıyor falan fılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Normal tabiki sende taksimetre bağlat sıkıntı kalkar.

15 yıl elemanın hizmetine gezdim
    1 keresindede tam 2 ay boyunca hergün,yeni açtığı iş yerine götürdüm getirdim 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş
    benzin dışında hiç emek parası vermedi

Hocam arkadaş olalım gel arada bi çorba ısmarlarım. Ya trolsünüz yada safsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce nasil katledilir ogrenmiş olduk.
  • 1. saf nedir, nasıl kullanılır.

2.
  • vallahi aynı konuyu sabit bir şekilde düzenli her ay, her yıl, her hafta ne bileyim ctrl+v filan mı yapıyorsun ? bıktık artık. arkadaşlarını bu konuya çağır bu sefer biz onlara tavsiye verelim.
  • biraz kötü bir örnek olacak ama bu olay aynı sigara otlanmayla birebirdir.

samimi dostunuzdur siz ikram etmeden o alır, bir şey demezsiniz. onda varken siz, sizde varken o verir. (onun arabası varken o sizi, sizin arabanız varken siz onu bırakırsınız.)

tanıdıktır. arkadaştır. belli ki sigara ister arkadaşın canı. sizde bunu anlayıp ikram edersiniz. (o gün iyi tarafınızdan kalkmışsınızdır, araba kullanmak istiyorsunuz bu yüzden yolu uzatıyorsunuz vs.)

sevmediğiniz arkadaştır. laubalidir. sormadan etmeden pakete hallenir. sizde laf yaparsınız takmaz bile. (vaaay kardeşim beni de atsana be bi yere diyip sululuk yapanlar. bizim bir planımızın olup olmadığını sormadan arabaya atlayanlar.)

bunları nasıl engellersiniz? baştan sert olarak. gerekirse argo kullanarak "şöforun yok burda senin bir şey rica edeceksen düzgün bir üslup takınarak rica et, planım yoksa bırakırım" gibi laflar ederek. kısacası 3. tipteki kişileri bozmanız lazım.

• Anlamadım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu çocuk harbi rahatsız bunu hastaneye yatırmak lazım
  • Sırf bu olay için arkadaşlığımı bitirdiğim olmuştu.Bir zaman sonra bildiğin şoförü gibi bir şey oluyorsunuz hocam taviz vermeyin.
  • Arada benziliğe de uğratıp "burda senin paran geçmez" diyorsa normal bir durum.

Ama hiç elini cebine atmıyorsa
  • Benzin parasını veriyor demişsiniz. Arkadaşınızda nasıl olsa benzin parasını veriyorum. İstediğim yere götürürüm anlayışı oluşmuş. Bir de iyi tarafından bakın. Bizim bir tanıdık vardı. Parası var ise gideceği yere taksi tutar, giderdi. Parası yok ise babama gelirdi. Gideceği yere götürtürdü. Hayatta iken kızardık adama.

Adam vefat etti. Helali hoş olsun diyorum şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.