Şimdi Ara

Arkadaşıma çok ayıp ettim (mi?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim arkadaşımın (kardeşimden öte arkadaşım dediğime bakmayın) sevgilisi vardı bizide tanıştırmıştı bunlar ayrıldı felan biz konuşmaya devam ettik kızla.arkadaşça ama muhabbeti iyiydi.arkadaş konuşma dedi bana bende tmm dedim konuşmadım.sonra bigün mesaj attı kız napıyon felan diye işte kardeşimde konuşma demedimmi vs diye tartıştık biraz bende kızı engelledim tel den faceten msn den felan..bi kaç ay geçti ben bi kızla çok pis ayrıldım ölü gibiyim o zamandan beri zaten bende bu kıza mesaj atıyım dedım akıl versin diye.benim gibi olan tek o vardı tanıdıklarımda çünkü.anlattım bıraz oda bişeyler dedi işte..
    arkadaşımda duydu tabi haklı olarak bb dedi bana..olanların üstüne bide bu geldi.ne b.k yiyeceğim fikrim yok.
    konuştuğum için pişmanım ama kardeşimin bana kızmasını %70 haklı buluyorum diyelim, bilmiyorum..
    içimi dökmek istedim belki rahatlarım diye..ruh halim berbat çünkü

• krdsın nıye haklı
    kız kardesını aldattıysa yuz kızartıcı bır suc ısledıyse eyw sende kes baglantını lakın krdsın kesıyorsa sen nıye kesıyorsun sankı arkdasının eskı manıtasına mı sarıyorsun kızla baglantını kesmen hata
  • neden haklı 3 kere konuşma dedi yinede konuştum burdan haklı buluyorum.yoksa benim kızla bi derdim yok çocukta şuana kdar tanıdığım en samimi olduğum 3 yıldır sınıf arkadaşı dediğim çocuk..ama bazen birden ağır geliyor böyle işteağır laflar dedi bişeyde demedim içini döksün dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 20 Ekim 2010; 22:12:05 >
  • haklı çocuk ben olsam bende bb derdim...
  • bak dostum arkadasını hıc kafana takma adam degılmıs o eğer senın kızla konusmamanı gerektırecek bır konu varsa o da senın ozelındır onunla konusma bununla konusma bu nası arkadas kardes ben kestım ırtıbatımı sen bılırsın dıyen senın kardesın olmalı etrafında yarın obur gun baska bır arkadasın ıcın konusma dese sen gene konusmayacak mısın boyle sacmalık olmaz arkadas ıcın arkadastan olunmaz gec bunları o arkadasına da gıt 2 cıft laf soyle 3 gunluk dunya onla kus bunlar barıs olmaz bu ısler arkadasın senın onunla muhabbetının olmamasını ısteseydı tanıstırmazdı en sinir olduğum durumdur arkadas hatrına baska arkadasımla aramın acılması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

bak dostum arkadasını hıc kafana takma adam degılmıs o eğer senın kızla konusmamanı gerektırecek bır konu varsa o da senın ozelındır onunla konusma bununla konusma bu nası arkadas kardes ben kestım ırtıbatımı sen bılırsın dıyen senın kardesın olmalı etrafında yarın obur gun baska bır arkadasın ıcın konusma dese sen gene konusmayacak mısın boyle sacmalık olmaz arkadas ıcın arkadastan olunmaz gec bunları o arkadasına da gıt 2 cıft laf soyle 3 gunluk dunya onla kus bunlar barıs olmaz bu ısler arkadasın senın onunla muhabbetının olmamasını ısteseydı tanıstırmazdı en sinir olduğum durumdur arkadas hatrına baska arkadasımla aramın acılması...

sana adilik yapan insanlarla dost olan kişilerle arkadaşlık yapan midesizler her zaman yanlız kalmaya mahkumlardır... çevrende seçici olacaksın, birine en yakın arkadaşım diyorsan o da buna göre davranacak. sizin şekliniz belli herkesle dost kalayım oh oh, ama böylelerinin hiçbi zaman gerçek dostu olmamıştır. kız çocuğa kansızlık yapmasa zaten konuşma demez. dost dediğin her zaman arkanı kollamalı ...

tekrarlıyorum arkadaşına ayıp etmişsin git gönlünü al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 21 Ekim 2010; 17:17:32 >

• Kardesin gibi gordugun arkadasin ile sevgilisi neden ayrildilar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 21 Ekim 2010; 17:50:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şimdi de bunu merak ediyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızda hata yok. Hata önce arkadaşında sonra sende. Sizi niye tanıştırıyor ? Ben iki yıldır biriyle birlikteyim, sadece o kiz olduğu için çevresini tanıma amaçlı selam alıp veririm o kadar. Kim ki onlar benim için ? Sevgilimin arkadaşi diye bi kavram olamaz. Konuşmayacaksin. O kadar
  • bu arkadaşınla kız niye ayrıldı önce onu öğrenmek lazım...
    arkadaşın kızla konuştuğunu nerden öğrendi...
    kız söyledi ise kızda iş yok konuşma..

sen kıza bi fikir danışmak için konuşmuşsun bunda bişey yok....daha farklı olsa arkadaşın küsmekte haklı ...ama şu noktada çocukluk etmiş.zaten yaşı kaç bu arkadaşının .d ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.