Bildirim
Arkadasım işten cıkartıldı harcamadıgı Yemek kartı ıle marketten ne alınabılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim şöyle bi tavsiyem olucak bende 1 yıl kadar önce işten çıkarıldım ve multinet kartım vardı içinde 17tl bakiye görünüyordu ve çalıştığım şirketin 1 ay geçmeden kartı iptal ettiğini farkettim
17tl büyük bi para değil ama buda aklınızda olsun para yanmasın boşuna_____________________________ MANGALCI -
bazı esnaf tarzı yerlere kartı kırdırabilir,
mesela 350TL var ise tamamını çektirip 300TL nakit alabilir.. anlaşabilirse...
bazı alışveriş marketlerinde evinin bakliyat ihtiyacını stoklayabilir (mercimek,fasülye,nohut vb.)
ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belli bir süre sonra kapatırlar kartı elini çabuk tutsun_____________________________
-
Ejder meyvesi alsın. _____________________________ -
Beraber hallettik ıkı alısverıs arabası doldurduk nohut pirinc 160 gr 10,5tlden dardanelin tonu, mercimek tuz seker zeytın keci boynuzu pekmezi, tavuk tarzı urunler aldık genelde son kullanma tarıhı 2020 cıvarıquote:
Orijinalden alıntı: kuzgun_
bazı esnaf tarzı yerlere kartı kırdırabilir,
mesela 350TL var ise tamamını çektirip 300TL nakit alabilir.. anlaşabilirse...
bazı alışveriş marketlerinde evinin bakliyat ihtiyacını stoklayabilir (mercimek,fasülye,nohut vb.)
ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belli bir süre sonra kapatırlar kartı elini çabuk tutsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ YURUTME YETKİSİNİN MECLİSTEN ALINARAK TEK BİR KİŞİYE VERİLMESİNE HAYIR !!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler