Şimdi Ara

Arkadasım işten cıkartıldı harcamadıgı Yemek kartı ıle marketten ne alınabılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum su anda gundem sureklı işten cıkartmalar iflaslar vs. Arkadasımın yemek kartı birikmiş ne alınabılır arkadaslar tavsiye verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim şöyle bi tavsiyem olucak bende 1 yıl kadar önce işten çıkarıldım ve multinet kartım vardı içinde 17tl bakiye görünüyordu ve çalıştığım şirketin 1 ay geçmeden kartı iptal ettiğini farkettim

17tl büyük bi para değil ama buda aklınızda olsun para yanmasın boşuna
    bazı alışveriş marketlerinde evinin bakliyat ihtiyacını stoklayabilir (mercimek,fasülye,nohut vb.)
    ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belli bir süre sonra kapatırlar kartı elini çabuk tutsun

Orijinalden alıntı: kuzgun_

bazı esnaf tarzı yerlere kartı kırdırabilir,
    mesela 350TL var ise tamamını çektirip 300TL nakit alabilir.. anlaşabilirse...
    bazı alışveriş marketlerinde evinin bakliyat ihtiyacını stoklayabilir (mercimek,fasülye,nohut vb.)
    ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belli bir süre sonra kapatırlar kartı elini çabuk tutsun
    Beraber hallettik ıkı alısverıs arabası doldurduk nohut pirinc 160 gr 10,5tlden dardanelin tonu, mercimek tuz seker zeytın keci boynuzu pekmezi, tavuk tarzı urunler aldık genelde son kullanma tarıhı 2020 cıvarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.