Şimdi Ara

Arkadaşım arabamı gelin arabası yapmak istiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
3
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabam modifiyeli ve dikkat çekiyor bu yüzden. Buda benim arabayı beğenmiş ve gelin arabası yapmak istiyor, şoförü yine ben olacağım fakat bu konvoy kazaları, arabanın üstüne gelin arabası diye atlayan çocuklar, çiçeğin çizmesi falan biraz korkutuyor. Ne yapmalıyım?

• Ne hale gelmişiz.. Arkadaşının düğünü yani onun mutlu günü senden böyle bir şey istemiş ve arabanı da istememiş arabayı da sen kullanacaksın ve neleri düşünüyorsun.. Böyle düşündüğüne göre gerçekten arkadaşın değilmiş. Çünkü gerçek arkadaşın olsa onun için burda tanımadığın insanlara ne yapacağını ve tanımadığın insanların yorumlarına göre arkadaşın için karar verecektin.. Ne deyim..

Neyse özete gelecek olursak zaten bu kadar çiçeği böceği düşüneceksen huzursuz olacaksın aklında hep o olacak en iyisi hayır de sen.

Saygılar..
  • sakınan göze çöp batar.
  • Boya koruma yaptırsan belki bir nebze kurtarabilirsin. Veya kendi arabanı tamirde diye bahane edip bir araç kirala, arkadaşına düğün hediyesi olsun. Ben olsam araç kiralardım. Ama öyle gidipte getz veya linea filan değil Üst segment güzel birşey olabilir.

Geçenlerde komşu kızının düğünü için damadın arkadaşı araç kiralamıştı, VW Passat güzel bişeydi, arabanın üstüne atlayan çocuklar yüzünden çamurlukta 5 cm kadar derin çizik oluşmuş.
  • Kizin abisinde bmw 520 var ve ben cruzeu istemesine sasirdum. mercedes s class kiralamayi dusunuyoruz 2 arkadas ortak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabam çizilecekse arkadaşım yüzünden çizilsin Ne olacak sanki ? Güzel bir anı olurdu arkadaşınla aranda. Saçma düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Arabam çizilecekse arkadaşım yüzünden çizilsin Ne olacak sanki ? Güzel bir anı olurdu arkadaşınla aranda. Saçma düşünüyorsun

S class mercedes kiralamak daha mantıklı geldi 1 günlüğüne, S olmazsa E serisi kiralayacağız bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

Kizin abisinde bmw 520 var ve ben cruzeu istemesine sasirdum. mercedes s class kiralamayi dusunuyoruz 2 arkadas ortak.

Gelin arabası tutupta kız tarafından istenilmeyecegi için arkadaşın senden rica etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

quote:

Kizin abisinde bmw 520 var ve ben cruzeu istemesine sasirdum. mercedes s class kiralamayi dusunuyoruz 2 arkadas ortak.

Gelin arabası tutupta kız tarafından istenilmeyecegi için arkadaşın senden rica etmiş

kendisinde e90 kasa bmw var o nasıl oluyor. Bence biraz çıkarcı ama halledicez bir şekilde.
  • Birşey olmaz bence merak etme :)

Yada mercedes c180de kiralanabilir.

Bizim burda adamlar panerama kıralıyor :) Gözlerme ınanamadım
  • bizim 93 model favoriti gelin arabası yaptıydık.Sonrasında çıkışta çete gibi giden arabanın etrafında belirip koşmaya başladılar.Kaputa tinercinin biri yapıştı araba giderken atladı kaputun üstüne.O kadar km gittik bana mısın demedi en son trafik polisini görünce indi.Çoçugun ayağında da kalın botlar vardı.Kaputa doğru vuruyordu.Sonradan fark ettik kaputta sanki taş gelmiş gibi zedeler oluşmuştu.Araba eski diye önemsemedik zaten de o olay çok kötüydü.Arabadasın gidiyosun ve kaputta biri sana bakıyo sen ona bakıyosun
  • kesinlikle yapma öyle bir hata ben yaptım birisi arabanı salladığında canın yanar kapıyı pervatsızca kapattığında canın yanar hadi arkadaşın yapsa bunları neyse ama bir başkasının yapması gerçekten sinir bozucu yani tavsiye etmiyorum.
  • Nikah daireleri civarında nöbet bekleyen sıpalar oluyor genelde, benzer bir durumda slalom ile zor kaçmıştım ben.
    Kazara cam açıp zarf verelim dememizle 6-7 kol aralıktan içeri daldı, zarfı tutan çocuğun üsüt başı yırtılıyordu.

Önerim, para isteyenlere cam açmayın, onlar yaklasmadan birkaç zarfı siz dışarı atın, önünüze atlayıp kaputun üstüne çıkanlar bile oluyor
    dikkat edin.
  • bende çok doluyum bu konuda ama kısa yazdım çok psikoloji bozan bi durum
  • Araba eski olsa direk kabul ederdim arkadaşlar ama daha sıfır 2000 km olmadı. Dediklerinizi okuyunca iyice vazgeçtim.
  • Ben arkadaşım dediğim adamları burada tartışacaksam onlar çeksin vursun beni...

Sen arabayı da kendi adına kiralama arkadaşın adına kirala bişey olursa onun başı ağrısın, dimi ama... Aaaa...
  • Birde burada yazanlardan korkacaksak sokağa çıkmayalım, her an herkesin başına gelebilir ve o tipler de her şeyi bahane edebilirler zaten illa düğün dernek olmasına gerek yok.

Birde biri benim arabamın üzerine çıkma cesaretini gösterirse yenge hanımdan gözlerini kapamasını ve kulaklarını tıkamasını rica eder arabadan iner o arabanın üzerine çıkanın /?!!!!!!!!!!!!&%##############&&&&&&&&++++++++++)))))[[[[[[[[[[[[[$$$$$$$$$$ anladınız herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Birde burada yazanlardan korkacaksak sokağa çıkmayalım, her an herkesin başına gelebilir ve o tipler de her şeyi bahane edebilirler zaten illa düğün dernek olmasına gerek yok.

Birde biri benim arabamın üzerine çıkma cesaretini gösterirse yenge hanımdan gözlerini kapamasını ve kulaklarını tıkamasını rica eder arabadan iner o arabanın üzerine çıkanın /?!!!!!!!!!!!!&%##############&&&&&&&&++++++++++)))))[[[[[[[[[[[[[$$$$$$$$$$ anladınız herhalde...

adamın e90 bmw si varken kendi arabasına zarar gelmesin diye benim aracımı istiyorsa hiç olmasın. istemeye de arabasıyla geliyor ek olarak. ben insanlık yapıp ona araba kiralıyorum birde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

quote:

kendisinde e90 kasa bmw var o nasıl oluyor. Bence biraz çıkarcı ama halledicez bir şekilde.

Kendisinde e90 bmw olupta sizin cruze'u istiyorsa sizinde işgillendiğiniz gibi var bir bit yeniği..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.