Şimdi Ara

Arkadaşım 50 TL hibe istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General mobile tlf alacakmis. Bendende 50 tl istedi. İlk basta borc sandim, sonra anladim ki hibeymis. Şimdi kirmakta istemedim 300 tl topla dedim veririm dedim.
    Diger arkadaslarindan da alacakmis. 50 tl 30 tl artik ne verirlerse.
    Bi de ogrenciyiz etimiz budumuz belli.

Ne yapmaliyim sizce sevdigim biri kirmakta istemiyorum. 50 tl de vermekte istemiyorum. :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Verme derim, ondan 50TL şundan 30TL ile telefon mu alınır. Alın teriyle almayı öğrensin.
  • eğer 50 lira seni zor duruma düşürmeyecekse ve aranızda 50 liranın lafı olmayacaksa ver. ama ilerleyen zamanlarda yok sana 50 lira verdim öyle aldın vs. diceksen hiç verme.
  • Arkadaşında çok uyanıkmış, ben olsam isteyemem, istesem bile elime para geçtiği ilk anda aç kalacak bile olsam o borcumu öderim yoksa rahat edemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam ekonomide açık bulmuş haftaya da 100 TL ister laptop alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

adam ekonomide açık bulmuş haftaya da 100 TL ister laptop alır

Aynen öyle adamların arkadaşlığınada güvenme milletten hatırla para mı toplanır telefon almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

eğer 50 lira seni zor duruma düşürmeyecekse ve aranızda 50 liranın lafı olmayacaksa ver. ama ilerleyen zamanlarda yok sana 50 lira verdim öyle aldın vs. diceksen hiç verme.

Öyle birşey demem zaten, zor durumada dusurmez fazla. Zaten hemşerim. Yani cok farkli bi yontem. Boyle birsey arkadaslariyla arasinin acilmasina bile sebep olabilir. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes 1 lira verse 70 milyon mantığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

eğer 50 lira seni zor duruma düşürmeyecekse ve aranızda 50 liranın lafı olmayacaksa ver. ama ilerleyen zamanlarda yok sana 50 lira verdim öyle aldın vs. diceksen hiç verme.

Öyle birşey demem zaten, zor durumada dusurmez fazla. Zaten hemşerim. Yani cok farkli bi yontem. Boyle birsey arkadaslariyla arasinin acilmasina bile sebep olabilir. :)

benim bu tiplere verdiğim cevabı söyleyim öğrenciyken. benim kazandığım bir şey yok ailemin verdiği parayı bu şekilde harcayamam kusura bakma de geç.
  • çocuk bildiğin beleşçiymiş beee....
    allah bilir yediği içtiği hesabı falanda arkadaşlarına ödetiyordur.
    bırak ya verme sakın. herkesten ala ala köşeye döner. böyleleri zengin oluyo işte.
    çok istiyosa girsin çalışsın işe. öğrenciye part time iş çok. girsin broşür dağıtsın. günde 50tlye kazansın öyle
  • Bizde yeri gelir arkadaşımıza hesaptan ısmarlarız yeri gelir arkadaşlardan geçiniriz ama kalkıpta kimseden 50 lira gibi para isteyemem ya bu resmen dilencilik gibi bir şey baban para vermiyorsa biz napalım yani burda elbette paranın lafı olmaz da bu ne ya diğer arkadaşlarından da alıcakmış telefonu siz mi kullanıcaksınız o mu ?

Bence arkadaşınla ilişkini bitir rengini belli etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

ben ileride sen istemesen bile bi şekilde amorti eder diye düşündüm, işin rengi farklıysa verme bence.
  • böyle beleşçilerede uyuz olurum 50 senden 50 diğerinden koparabildiğine bakıyor parası yoksa 30 lira alır telefon konusur verme para falan
  • Ona nick'inle cevap ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaPamukcu

Bizde yeri gelir arkadaşımıza hesaptan ısmarlarız yeri gelir arkadaşlardan geçiniriz ama kalkıpta kimseden 50 lira gibi para isteyemem ya bu resmen dilencilik gibi bir şey baban para vermiyorsa biz napalım yani burda elbette paranın lafı olmaz da bu ne ya diğer arkadaşlarından da alıcakmış telefonu siz mi kullanıcaksınız o mu ?

Bence arkadaşınla ilişkini bitir rengini belli etmiş

Borç vereyim diyorum. Borç olsa herkesten alırım diyor. Ne diyeceğimi bilmiyorum. 300 tl toplarsa mecbur verecem. Alsin tlf u. 50 tl için bana birşey olmazda. Cok karisik bi durum ilk defa denk geliyorum boyle birseye :) bi yanim aman ver bosver, bi yanim niye verecen olum manyak misin diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Ona nick'inle cevap ver

• adamın arkadasları kerız yerıne koyuyor, olaya bak arkadaslarını carpıp telefon alıyor
  • 300 topla veririm diyerekte hata etmişsin hemşerinse hemşerin kardeşim hemşerin olunca ne oluyor ki :D bırak vermem de sanki aç kaldıda yemek parası istiyor senden yüzsüz herif
  • Verecek paran varsa ver ki zaten vereceğim demişsin.
  • O arkadaştan uzak dur bence ne öyle 50 lira hibe istiyor.Borç alıyom dese ödemese daha iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.