Şimdi Ara

Arkadaşa şaka yapıcam. Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayrıntıya gerek yok . Liseliyiz. Her türlü önerileri değerlendircem.

Önerileri bekliyorum.

• Yukarı...
  • Aşağı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ
  • Kırtasiyeden 502 al başka bi arkadaşını onunla kantine gönder kantine gidince sıraya 502 yi diz yada sınıfta karmaşa çıkarttır dikkatini boz o sırada yap çünkü 502 kuruyabilir üstüne otursun aşağı yukarı ders boyunca 10dk bile kalkmassa kalktığında pantalonu sıraya yapışacaktır caart diye bi ses çıkacaktır ve sınıf kopacaktır biz bunu ilk okulda yaptık disipline gidip uyarı aldık sonra o çocuğun abisi bizi dövdü 5.sınıftık.
  • Sol

• Mobilim bir gif vardı çocuğun ağzına uyurken muz sokuyorlardı hani onu yapabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar gün yapalım mı.
    15 yıl önce açıldı
    Bi yardım arkadaşlar...!!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Kırtasiyeden 502 al başka bi arkadaşını onunla kantine gönder kantine gidince sıraya 502 yi diz yada sınıfta karmaşa çıkarttır dikkatini boz o sırada yap çünkü 502 kuruyabilir üstüne otursun aşağı yukarı ders boyunca 10dk bile kalkmassa kalktığında pantalonu sıraya yapışacaktır caart diye bi ses çıkacaktır ve sınıf kopacaktır biz bunu ilk okulda yaptık disipline gidip uyarı aldık sonra o çocuğun abisi bizi dövdü 5.sınıftık.

İyi güzel ama acısını yavaş yavaş vericek onu cok fazla rezil edicek birşey arıyorum.

O malum mavi haplar olabir.

Ama oda biraz tehlikeli.
  • Rondo'nun içindeki kremayı çıkarıp diş macunu koy.Bir tanesi hariç.Daha sonra gel normal olanı gözlerinin önünde ye diğerlerini dağıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Mobilim bir gif vardı çocuğun ağzına uyurken muz sokuyorlardı hani onu yapabilirsiniz

/>

Arşivimde vardı upload edip koyayım dedim

• Hocam eczaneden müshil ilacı alın arkadaşa gazoz ısmarlayın içine müshili atın

• quote:

Orijinalden alıntı: tr78

quote:

Kırtasiyeden 502 al başka bi arkadaşını onunla kantine gönder kantine gidince sıraya 502 yi diz yada sınıfta karmaşa çıkarttır dikkatini boz o sırada yap çünkü 502 kuruyabilir üstüne otursun aşağı yukarı ders boyunca 10dk bile kalkmassa kalktığında pantalonu sıraya yapışacaktır caart diye bi ses çıkacaktır ve sınıf kopacaktır biz bunu ilk okulda yaptık disipline gidip uyarı aldık sonra o çocuğun abisi bizi dövdü 5.sınıftık.

İyi güzel ama acısını yavaş yavaş vericek onu cok fazla rezil edicek birşey arıyorum.

O malum mavi haplar olabir.

Ama oda biraz tehlikeli.

Hocam bunu yapınca senin yaptığını anlamaz rondo olayını yaparsan fazla rezil olmaz en fazla ağzından çıkartır ve aranız bozulur ve benim dediğimi yaparsan sınıfa öyle bi rezil olurki lise öğrencisinin pantalonunun yırtılması ne kadar zor bir durumdur sonra bu kızlar sayesinde bütün okula yayılır ve yavaş yavaş bütün okula rezil olur :)

• Ona öyle birşey yapmalıyım ki yerin dibine girmeli ve dışarıdan bakıldığında benim yaptığım anlaşılmamalı.

Yeni önerileri bekliyorum

• quote:

Ona öyle birşey yapmalıyım ki yerin dibine girmeli ve dışarıdan bakıldığında benim yaptığım anlaşılmamalı.

Tam attığın mesajın üstüne attığım mesajı oku işte hem senin yaptığını anlamaz kimseye söylemessen yada görmeden yaparsan kimse ispiyonlamassa hemde yavaştan tüm okula çok sert biçimdede sınıfa rezil rüzfa olur :)
  • quote:

quote:

Ona öyle birşey yapmalıyım ki yerin dibine girmeli ve dışarıdan bakıldığında benim yaptığım anlaşılmamalı.

Tam attığın mesajın üstüne attığım mesajı oku işte hem senin yaptığını anlamaz kimseye söylemessen yada görmeden yaparsan kimse ispiyonlamassa hemde yavaştan tüm okula çok sert biçimdede sınıfa rezil rüzfa olur :)

Düşüncen güzel ama benim bunu 2 3 kişiye yapacağımı düşünürsek çok belli olur ve amacım onları okulda rezil etmek değil okul çıkışında rezil etmek. Ders vermek gibi.

• Sen ders vericem okul dışında rezil edicem yazmadın ayrıntıya gerek yok liseliyiz yazdın başka fikirler bekle o zaman ama bu fikir gayet işe yarıyor denendi %100 cihanfsm onaylı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.