Şimdi Ara

Arkadaş Ortamı Nasıl Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş ortamım yok dostlar, konuşmasını falan iyi beceririm yani eğlenceli biriyim, özgüven eksikliği de yok ancak yakın arkadaşlarım yok takılabileceğim falan... Nasıl ortam yapabilirim ?

• Cafenin birinden moon walk yaparak çık.Sonra kapı önünde eni vici vokke diye bağır.
  • Tipin yoksa olmaz herkes dengi dengine eger kuul bi adam olsaydin onlar seninle takilirdi coktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilk girdigin ortamlarda daha kolay olur ilk bir kisiyle samimi olursun ve digerlerinin yanina gidersiniz ve sik sik muhabbet acarsin zamnal sana asilacaklardir :)) veya dikkat cekmeye calis onlar senin bulur

• Eğlenceli biri olduğuna emin misin?Konusmayı biliyorsan, özgüven eksikliğinde yoksa ya çok tipsizsindir ya da yanlış kişilerle arkadaşlık kurmaya çalışıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekko98 -- 22 Şubat 2015; 15:25:57 >
  • Surdaki laflara bak ya oğlum adam arkadaş ortamı diyor kız ortamı demiyor kim ne yapsın tipi

• quote:

Orijinalden alıntı: zekko98

Eğlenceli biri olduğuna emin misin?Konusmayı biliyorsan, özgüven eksikliğinde yoksa ya çok tipsizsindir ya da yanlış kişilerle arkadaşlık kurmaya çalışıyorsundur.

Dostum tipim gayet normal çirkin olsam açık açık söylerdim. Ancak ben Açıköğretim okuyorum, hani doğru düzgün konuştuğum insan sayısı da az anlatabiliyor muyum ? Kickboks yapıyorum, orada insanlarla güzel muhabbet ediyorum ancak o orada kalıyor, yolda gördüğüm tanıdıklarla güzel muhabbet ediyorum anca en fazla 5 dakika falan ayak üstü.. Yani olay böyle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl sevgili yapılır?
    11 yıl önce açıldı
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Ayak üstü güzel muhabbeti herkes edemez.Demek ki insanlara yaklaşımın güzel.Telefon numaraları alip bi cafeye yada cinemaya davet edebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.