Bildirim
Arkadan itişli arabayla yapılan hareketler ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Buluşma hangi ilde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin hayal gücüne ve yeteneğine bağlı
quote:
Orijinalden alıntı: cvzz
Buluşma hangi ilde ?
istanbul kurtköy f1 park :) -
Yapilacak hareket cok. Onemli olan sen bulusmaya hangi aracla gideceksin ve hareket yapmayi deneyecekmisin ? Deneyeceksen youtube sana daha yardimci olabilir
Boşverin hocam sizin önden çekiş teknolojisi o kadar iyi tasarlanmış ki önden çekiyo ama arkadan itiyor gibi birşey bu teknolojiyi anlayıpta anlatması çok zor hocamhocam arkadan itişlide yapılabilicekleri Life For Speed oyunu ile çok rahat anlayabilirsiniz hocam ben oyundan bildiklerimi yazayım
Lastik yakma
Drift
Sıfır çizme
2 araba aynı anda sıfır çizme
Düz yolda giderken el freni ile 360 derece dönmek (bu biraz gerçek hayatta zor takla atma tehlikesi var]
-
Debriyajı birden bırakıp gazı kökleyeceksin ve hemen frene basacaksın yakacaksın tekerleri
Veya virajlarda sadece gaz vermen yeterli kaydırmak için ama fakir 1.6 gibi arabalarla anca el freni çekilir :))
Direksiyon kırıp frenle gaz köklersen olduğu yerden burundan'da çevirebilirsin arabayı önü sabit
Bunları söle yeter sana şimdilik :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: sametsamett
quote:
Buluşma hangi ilde ?
istanbul kurtköy f1 park :)
Pendik Garaj ? Pazar günüdür kesin cumartesi yunus tarafında -
quote:
Orijinalden alıntı: T-Dog
quote:
quote:
Buluşma hangi ilde ?
Pendik Garaj ? Pazar günüdür kesin cumartesi yunus tarafında
Adam f1 park demiş yani İstanbulpark Formula1 pisti demek istiyor.. Pendik Garaj ile ne alakası var çözemedim? -
quote:
Orijinalden alıntı: bozbirik
quote:
Orijinalden alıntı: T-Dog
quote:
quote:
Buluşma hangi ilde ?
Pendik Garaj ? Pazar günüdür kesin cumartesi yunus tarafında
Adam f1 park demiş yani İstanbulpark Formula1 pisti demek istiyor.. Pendik Garaj ile ne alakası var çözemedim?
Nereyi demek istediğini gayet iyi biliyorum :)) genellikle pendik garaj tayfası giderdi yeri gelir büyük buluşma yapılır hondacılar bmwciler tuningciler bilmem hiç bulundunuz mu ?
değişik her daim olmasa da arada farklılık olsun diye gidilebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X