Şimdi Ara

Arka sokaklardaki müthiş aksiyonu izledinizmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir grup polise saldırıyordu 100'ü aşkın bölümü olan bir dizide hiçmi kendini geliştiremez bu yönetmen yahu.Öyle amatör,öyle kıt olmuşki adamların ağzından "alın bunu" dan başka söz çıkmıyor.Amatör figuranlar,habire taş atanlar ve birde berbat kamera açısı.Güya kamerayı sallama tekniği kullanarak karışıklığı gösterecekler.Türk sineması nereye gidiyor

• Kurtlar Vadisi'nde ki bölüm daha saçmaydı... Silahlı adamların üstüne yürüyor ve hiç vuramıyorlar.
  • taşlar ve sopalar strafordu hatta birinin sopa kırıldı orda kopruk gülmekten bir ara taşlar yanmaya başladı ve taşların hepsi kömür gibi simsiyahtı birkaç göstericide poliin kurduğu barikatın üstüne atlıyordu diğerleride bunları armut toplar gibi topluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fake Hunter

taşlar ve sopalar strafordu hatta birinin sopa kırıldı orda kopruk gülmekten bir ara taşlar yanmaya başladı ve taşların hepsi kömür gibi simsiyahtı birkaç göstericide poliin kurduğu barikatın üstüne atlıyordu diğerleride bunları armut toplar gibi topluyordu

Haha ben oraları kaçırmışım

• İlk başladığı zamanlarda daha iyiydi bunu çekimi, oyunculuğu ve senaryosu.
  • adanalıyı tek geçerim
  • Kurtlar vadisinde polatin cevati oldurmeye gittigi bolumde kazim adami vuruyor aradan 2-3 sanie geciyor vurulan adam. Kendini arkaya atiyor o sahnede kardesimde bende koptuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de şu var, polis barikat kurmuş, başka bir polis de barikat kurulan yerin diğer tarafından yani taş atılan yerden bi tane adamı tutmuş getiriyor :D Saçmalık :D

Ama Son zamanlardaki KVP'den güzel :D
  • bu konuda kv yi tek geçerim rivayetlerde kurşunun polat ın vücudundan sektiği söylenir
  • Yoksa hala Türk dizilerini izliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Yoksa hala Türk dizilerini izliyormusunuz ?

CNBC'den başka yabancı dizi yayınlayan kanal söyle onları izleyelim..TNT desen çoğu ya alt yazısız ya da dublaj..Dublajlı olunca da adamın ağzı bi yerde kaşı bi yerde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsadasda

quote:

CNBC'den başka yabancı dizi yayınlayan kanal söyle onları izleyelim..TNT desen çoğu ya alt yazısız ya da dublaj..Dublajlı olunca da adamın ağzı bi yerde kaşı bi yerde :D

İnternet, indir yada direk izle HD olarak.
  • quote:

yoksa hala Türk forumlarına giriyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 5 Nisan 2010; 23:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

yoksa hala Türk forumlarına giriyor musunuz?

yoksa hala türkiyedemi yaşıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 5 Nisan 2010; 23:49:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trsadasda

quote:

İnternet, indir yada direk izle HD olarak.

Dostum onu yapıyorum tabi de, her zaman da indirilmiyor internet hızı 4 mbit...1-2 saat sürüyor...Okuldu falan fazla vakit yok zaten. Arada falan ancak...

• Ben izliyorum indirmiyorum. Takip ettiğim diziler imzamda yazıyor ve emin ol Türk dizilerinden kat ve kat güzel dizilerdir. Bizimkiler Gossip Girl , Lost vs. taklit bile edemiyorlar.
  • Ya onu bırak adam polis kalkanını yumrukluyordu. Önünde 5 tane yanyana dizilmiş polis vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

adanalıyı tek geçerim

tabi canım replikler 20 sn gecikmeli veriliyor.adam konuşuyor karşısındaki cevap vermek için 20 sn bekliyor ve o arada ya bıyığıyla oynuyor ya burnunu karıştırıyor vs..en iyisi yabancı diziler ki onlarda profesyonellik var bizimkiler ise amatör kamera ile video çeken ünili öğrenciler gibi
  • Arka Sokaklar çok saçma ya. Olay çıkıyor bunlar devriye geziyor işte,bunlara merkezden anons geçiyorlar işte falan yerde cinayet vakası.Rıza baba veya öbürleri diyor ki hemen " tamam yakınız zaten" . Ya bu ne saçmalıktır her olayadada yakın olunmaz ki.Basit çatışma sahnelerini saymıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 6 Nisan 2010; 0:40:02 >
  • videosu yokmu youtube da merak ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.