Şimdi Ara

Arka Sokaklar Dizisindeki Sacmaliklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu baska yere actim Hem Uyari Aldim hem silindi burasi dogru yer biraz gulelim diye Tekrar Aciyorum Konuyu :)
    1)Suclulari aninda buluyorlar
    2) Suclular genelde Kacmayi Basaramiyor.
    3)Catismaya giren Suclular genelde Gozleri kapali adam 1sarjor atiyor Iska.
    4)Bir bolumde Aylin Adres vermek icin telsiz ile Husnu Cobana ulasiyor oda ne Coban cep telefonu ile Telsize cevap veriyor. :) vaybe ceptelefonunu arayan Telsizde varmis.
    5)Bir sahnede aylin telsiz le Mesut a Ulasiyor bir cinayet oldu diye tamam geciyoruz diyor kapaniyor.Adresi vermediki Kiz :)
    6)Yavuz Hastanedeki adam 24saat acilde Doktor herhal her bolumde her yaralanmada o mudahale ediyor baska doktor Yok
    7)Murat ile Zeynep gercek hayatta ve Dizide Evliler ama Dizide ki Zeynep yani Gamze ozcelik dizideki Sinan ile murati yani Gercek hayattaki esini aldatinca Ayrildilar.Dizide bakislari dahi cok sevgiyle bakiyor pes :)

Benim Gozume carpan bunlar sizinde varsa yazin.ilginc Olay-Diyalog lari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi o konuya hiç girmeyelim.
  • Ciddi ciddi bu dizide saçmalık mı aradın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

Ciddi ciddi bu dizide saçmalık mı aradın

Ya Bos Vakitlerimde Ailecek izliyoruz ama Yukarda yazdigim Hatalar Bilerek yada bilmiyerek oluyor veya Oldu.

Sahsen baya guldum o yuzden paylasmak ve sormak istedim Sizinde dikkatinizi Ceken Hata-Yanlislar varmi diye?

• Izleyeni cok olmasa bu kadar surmezdi zaten.
  • bu yavuz'un meslek tam olarak ne
    her dalda uzman

• bu diziyi saçma bulsam da seviyorum yine de:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

bu yavuz'un meslek tam olarak ne
    her dalda uzman

Dekant , Prof , Doçent , Uzman Dr , ne ararsan
  • 4-5 bölüm izlemişliğim var.abartıldığı kadar kötü değil.tamam takip edilmez illaki.ama internet kullanmayan ve tv izleyen insanlar için zaman öldürmek adına güzel bir dizi.halkın seyir zevki bu yönde.yani adam gib kaliteli yapımlar yapslar millet izlemez.
  • Boşverin ya hakkında konuşmaya bile değmeyecek kalitede (kalitesizlikte) bir dizi işte.
  • Dizi kalitesiz, mantık aramak doğru değil demek doğru da olmaz.Sonuçta bu dizinin takipçileri genelde 45 60 yaş civarı adamlar.Onlardan düşünmesi gerektiren bir dizide kafa patlatmasını beklemek yanlış olur.Arka Sokaklar, Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Pis Yedili gibi diziler belli yaş gruplarına ve seviyeye hitap eden gruplar.Pis Yedili dizisini 6 10 yaş grubu çocuklar izliyor genellikle.Sen 6 yaşındaki çocuğun Game Of Thrones ya da Prison Break gibi beyniyle olayları çözeceği bir diziyi izlemesini bekleyemezsin.
  • Bu filme gülmek için bakılır başka bir şey için bakılmaz
    Aynı hastene aynı doktor adam 24 saat hizmet veriyor ; doktorlar, gerçek doktor görün de ders alın.Siz oturun durun beleşten para alın ve isyan edin Yavuz doktor 7/24 saat hizmet versin. Bu mu adalet
  • 1 bölüm bile izlemedim ama oyuncu kadrosunu sima olarak tanıyorum ne kadar lanet diziyse artık
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara işten eve geldiğim saatte tekrar bölümleri veriliyordu, yemek yerken her akşam izliyordum.
    Ama bıraktım
  • law order,criminal minds , rizzoli isles varken
  • türk milleti varya behzat ç gibi bir polisiye diziye kurban olsun . onu da kaldırdılar ileri zekalılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.