Şimdi Ara

Arka Sokağımızdaki Otoparkta Çatışma Çıktı (4 Ölü,Yaşlar 14-18 Arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya baya arka sokağımızda lisenin karşısındaki otoparkta silahlı çatışma çıktı. 4 ölü var,yaşlarına dikkatinizi çekerim. Yazık,ne desem boş...

http://haberturk.tv/gundem/video/bagcilarda-bir-otoparkta-silahli-catisma-4-olu/109083

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 16 Ocak 2014; 21:09:01 >

• Aga cinayet var
  • aksam haberlerde cikan degil mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

aksam haberlerde cikan degil mi bu?

Evet o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

quote:

Evet o.

ölünün arkasindan konusmak gibi olmasin ama tv de fotolari görünce aha tiplerinden belli bunlar belali tipler dedim.bunlardan uzak durmak lazim ama kendinize dikkat edin dostlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temizlesinler birbirlerini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

quote:

Evet o.

ölünün arkasindan konusmak gibi olmasin ama tv de fotolari görünce aha tiplerinden belli bunlar belali tipler dedim.bunlardan uzak durmak lazim ama kendinize dikkat edin dostlar :)

Bu nasıl ölünün arkasından konuşmak gibi olmasın?

• dizimag içimde kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

temizlesinler birbirlerini

+sonsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

temizlesinler birbirlerini

Otoparkın sahibi vurmuş sanıyorsam hepsini.
  • Oh ne iyi etmis de oldurmus. Sen gidip harac kescen sonra milletin cocugunu bicakliyacan hemde 16-17 yasinda sonra da cocuk diye serbest birakilcan yok oyle yagma. Bunun gibiler ilerde daha buyuk sorunlar cikariyolar iyi olmus. Neyse artik.

• cahillik
  • riza babayi cagirdin mi

• yazık nedim. bugün elemanın biri çok sert omuz attı.kolum zaten ameliyatlı.uğraşmim dedim.Allah korusun dönüp çaksam bi tane takıcak emaneti.al başına belayı.
  • Evet beyler bizim lisenin önünde olmuş sabah gittiğimde polisler felan vardı 4 kişiyi vurmuş otoparkın sahibi okulda dönen dedikoduya göre adam emekli polismiş(otoparkın sahibi) akşam oğluna bırakmış baksın diye 4 kişi gelmiş çocukdan para istemişler çocukda vermeyince bıçaklamışlar çocuk ağır yaralıymış adamda dördünüde vurmuş okulda böyle duydum ben

• arka sokaklar diye girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Evet beyler bizim lisenin önünde olmuş sabah gittiğimde polisler felan vardı 4 kişiyi vurmuş otoparkın sahibi okulda dönen dedikoduya göre adam emekli polismiş(otoparkın sahibi) akşam oğluna bırakmış baksın diye 4 kişi gelmiş çocukdan para istemişler çocukda vermeyince bıçaklamışlar çocuk ağır yaralıymış adamda dördünüde vurmuş okulda böyle duydum ben

Ben de buna benzer duydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.