Şimdi Ara

Arka silecek değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir Ford Kuga aldım. Arka sileceği eskimiş değişmesi gerekiyor ancak ne yaptıysam silecek kolunu kaldıramadım. Silecek lastiğini sökemiyor değilim. Kol cama yapışık tip olduğundan kolu kaldıramıyorum. Kolun cama bağlantı noktasında küçük bir kapak var onun altında bir somun var. Onu söktüm kol yinede çıkmıyor. Nasıl değişir bu arka silecek bilen varmı. Arka silecek değişimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam çekince kalkar nasıl kalkmıyor, bende de kajdar va arka silecek aynı bu şekil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 13 Mayıs 2019; 21:12:50 >
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Çok da açıklayıcı çekmemiş ama yine de bir fikir verdi. Yarın tornavidayla girişeyim sileceğe :)

• Biraz sert davranmak gerekiyor demekki.

• Avante A kullanıcısına yanıt
    yine de en nazik biçimde yapmanızı öneririm, zira bu tarz güneşe çok fazla maruz kalan parçalar fazla gevremiş oluyor ve en ufak bir sert hamlede kırılabiliyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil silecek değişimi
    geçen yıl açıldı
    Cam tavan değişimi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır arkadaşlar. Tornavidayla beceremedim, birkaç kez cama tıklattım ucunu. Çıplak elle daha kolay oldu. Süpürgeyi İki ucundan tutup kolu dışarı doğru, süpürgeyi cama doğru biraz güç kullanarak bastırınca çıktı. Biraz saçma bir sistem yapmışlar. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

• hocam tornavida ile silecek kolunu komple kaldirmiyor. Tornavida ile silecek lastigini koldan disari dogru ittiriyor sadece.
    Dikkat edin tornavida lastikten kayip kaportayi cizmesin.

Amac sadece kol ve lastigin arasina kalin bir sey sokup lastigi disari dogru ittirmek.

Ayni arac degil ama benzer sistemlerhttps://www.youtube.com/watch?v=jR0gzlIBA5Y
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.