Şimdi Ara

Arka hoparlörlerden Ses Az Çıkıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ses kartım;

Creative SB Audigy Value 7.1 24bit

Ses sistemim;

Creative İnspire 4400 4+1

Arka hoparlörlerden ses önlere oranla %50+ daha az çıkıor.Bütün ayarlara baktım ama sorun düzelmedi.Önceden o/b kullanıyorken böyle bir sorun yoktu sanırsam..Neden az çıkıyor olabilir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 4 Temmuz 2007; 20:05:51 >

• başlat tüm programlar oradan creative i seç daha sonra eax console a gel burada CMSS 3D yi seç orada front ve rear hoparlörleri ayarlayacağın bir yer çıkacak o ayar normalde sıfır yani ortada sen onu kulak zevkine göre rear lara yaklaştır bunu denemediysen işine yarayabilir saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCHUMACHER34

başlat tüm programlar oradan creative i seç daha sonra eax console a gel burada CMSS 3D yi seç orada front ve rear hoparlörleri ayarlayacağın bir yer çıkacak o ayar normalde sıfır yani ortada sen onu kulak zevkine göre rear lara yaklaştır bunu denemediysen işine yarayabilir saygılar

Saol sorun düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

quote:

Orjinalden alıntı: SCHUMACHER34

başlat tüm programlar oradan creative i seç daha sonra eax console a gel burada CMSS 3D yi seç orada front ve rear hoparlörleri ayarlayacağın bir yer çıkacak o ayar normalde sıfır yani ortada sen onu kulak zevkine göre rear lara yaklaştır bunu denemediysen işine yarayabilir saygılar

Saol sorun düzeldi

probleminin çözülmesine sevindim

• eğer sorunu öyle çözdüyseniz sanırım biraz ses kalitesi bozulmuştur onun yerine eax console upmix bölümünden stereox2 yi seçerseniz öndeki seslerin kopyası arka kolonlara gider bu yüzden 2+1 tadında müzik dinleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.