Şimdi Ara

Arka Diz Mesafesi Nasıl Ölçülüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ön koltuklar en öndeyken mi, en arkadayken mi, yoksa ortadayken mi ölçüyorlar?
    mesela sınıfında superb en iyi diz mesafesine sahip diyorlar. Bunu nasıl ölçüyorlar? şoför koltuğuna 1.95 adam oturduğunda arkadaki adam için diz mesafesi yalan olmuyor mu?

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • sürücü ön koltukta kendi ideal sürüş pozisyonunu ayarlar sonra sol arkaya geçer. eğer burada diz mesafesi bolsa iyi denir azsa berbat buna göre puan verilir.

edit:

seat ve skoda sedan araçlarını sanki basketbolcular için yapıyor ön ve arka bayabi bonkör diz mesafesi bakımından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 10 Eylül 2015; 2:59:47 >
  • Siz kriterleri sormuşsunuz, metre ile yazacaktım .

İdeal sürüş pozisyonu ile ya da başka araçlarla kıyaslanabilmesi için en ön ve en arkada hangisi daha çok diz mesafesini sunuyor ona bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde superb de en uzun bayanı arkaya oturtmuşlar baya bir geniş diz mesafesi var fakat ön koltuk en ileride ulan hiçte inanmadık ya da inanmamış gibi yapalımda sevinsinler kendilerini mi avutuyorlar napıyorlar anlamış değilim.

Arka Diz Mesafesi Nasıl Ölçülüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martinez55 -- 10 Eylül 2015; 3:12:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.