Şimdi Ara

Arka dişini çektiren var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • surekli yemek artıgı kactıgı ve yemekten sonra agrı yaptıgı icin doktor cektirmemi tavsiye etti zaten o disler pek kullanılmıyorus bahsi gecen disler ust ve en arka disler. kararsızım daha once cektirenler varmı?

• hoca sorma bendede var o dişten iki tane birisi yarı çıktı birisi tam çıktı napcaz bilmiyom. neşterle kesip alıcaklar sanırım :S
  • Ben de 10 senedir disciden korkarim gecen hitmek zorunda kaldim oyle bir uyusturdular ki yumruk yesem hissetmem,hic korkmaniza gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkudan sormuyorum gercekten arka diş gereksizmi
  • diş çektirmeyi bana sorun hocam diş teli yüzünden 4 tane diş çektirdim. Üstte ki gömülü 20 likleri saymazsak tabi
  • benim gomulu degil sorun; surekli arasına yemek artıgı girdiği için agrı yapıyor
  • Bahsettigin 20lik dislerse :

Agizda en cok sorun yaratan disler onlarmis. Normalde disler iki kök (ben Kök diyorum çunku türkcesini bilmiyorum) sayesinde dis etine tutunur bunlar bazen 1 bazen 2 bazense 3 tane köke sahip oluyorlarmis.
    Ayrica dislerin ciktiginda onlara yer kalmadigindan bunlar cikinca diger dislere zarar verme gibi bir durum soz konusu olabiliyormus. Ve morfoloji yapilarindan dolayi daha cabuk curuyorlarmis.

Cektirmezsen dislerin cok kotu bir hal alir demiyorum ama cektirmek daha saglikliymis.
    Hatta ben doktor degistirdim (digeri emekli oldu) o bile dedi 20lik cikinca randevu almayi unutma hissettigin an bakalim diye. Cektirmesende yakindan takip ettirmek gerekiyormus disciye, diger disleri korumak amacli.

Gordugum ve duyduklarim bunlar.

Konudan alintidir :http://forum.donanimhaber.com/m_81976830/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAC83F73B -- 26 Ekim 2013; 12:39:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.