Şimdi Ara

arka arkaya 3 tane benzer itiraf :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2. itirafa bittim.

Allahtan masa altı muayenesi yapan doktor çıkmamış!
  • havuz için rapor alıyordum.
    doktor: ayağında kaşınma var mı?
    ben:yok
    doktor:al bunu aşağıdan onaylat. (rapor elimde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

havuz için rapor alıyordum.
    doktor: ayağında kaşınma var mı?
    ben:yok
    doktor:al bunu aşağıdan onaylat. (rapor elimde)

Ya bunları yapan hep aynı doktor heralde! Hocam sen ismini hatırlıyonmu gidip bide biz ziyaret edelim.

Neme lazım rapor felan lazım olur.
  • Doktor adını sormuş oda söylemiş.. Kulak sağlam raporu vermiş..
  • Ne beklliyorsunuz ki. kapsamlı bi muayene olsa saatlerce uğraştırdılar bi rapor için diyeceksiniz. ayrıca öneme göre değişir git hava harp okuluna falan başvurda göreyim o nazik raporları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_tunccan

Ne beklliyorsunuz ki. kapsamlı bi muayene olsa saatlerce uğraştırdılar bi rapor için diyeceksiniz. ayrıca öneme göre değişir git hava harp okuluna falan başvurda göreyim o nazik raporları

öyle ama sonucta öğrenci yurdu da önemli bir yer.
    Ve bu gibi sorumsuz meslegini kotuye kullanan insanlar yuzunden neler oluyor kimbilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

quote:

Orjinalden alıntı: t_tunccan

Ne beklliyorsunuz ki. kapsamlı bi muayene olsa saatlerce uğraştırdılar bi rapor için diyeceksiniz. ayrıca öneme göre değişir git hava harp okuluna falan başvurda göreyim o nazik raporları

öyle ama sonucta öğrenci yurdu da önemli bir yer.
    Ve bu gibi sorumsuz meslegini kotuye kullanan insanlar yuzunden neler oluyor kimbilir...

haklısın dostum... ben de bu yaz aldım,bu kadar kötü olmasa da benzer uygulamalar vardı... ama bu işe ne kadar mı verdim 10 ytl işte verdiğin kadar alıyorsun sanırım... her işte olduğu gibi....
  • ehliyet için sağlık muayenesine gittik, benden önce renk körü bi vatandaş var nasıl olmuşsa B sınıfı ehliyet almış adam E sınıfı alcak otobüs kullnamk için

neyse sıra buna geldi, adam kulağına fısıldığor tamam kulaklar sağlam, işte reflekleslere falan bakıldı ondan öncede onlarda sağlam şimdi en önemlisi gçze geldi bu karışık renklerdeki yazıyı okuyamadı 72'ye 23 dedi ilk baş doktor sen iyice bak dedi çıktı odadan sonra adam bana "kardeş şunu söylesene yaaa okyamadım dedi" bende bak bu 72 bu da 83 dedim(kitapçıkla aramda 1,5 m mesafe var) işte doktor geldi doktora tamam buldum dedi doktorda yermi değiştir baki sayfayı dedi başka rakam gösterdi bu kaldımı böyle [s m=s17.gif] ulan ne gülmüştüm orada yaa.

----------------------------------------------------------------------

Aynı gün bu adamdan sonra bana sıra geldi kula muayenesindeyim adam yaşımı sordu, ehliyet alacaz güya, ben 16 dedim sonra ay pardon işte 18 falan filan tamam tamam dedi önemli değil

---------------------------------------------------------------------
    yaw bu muayeneler çok komik oluyor gene aynı muayenede kursdan tanıdık arkadaşlar var ilk oda zıplama hoplama odası ayakkabılar falan çıyor avuçlarımızı kapatıyoruz yani refleks kontrolü her halde işte maneye başlamadan önce adam ayakkabılarınızı ve çoraplarınızı çıkarın dedi bizim arkadaş bi kaptırdı pantolonu falan çıkardı doktor falan biz yarılıyruz yaa yerlerdeyiz abi manyak komikti yaa biz ayakkabıları çıkardık paçaları sıvadık beliyoruz , arkadaş donla bekliyor doktor arkasını bi döndü arkadaşı öyle görünce koyu verdi zaten ne gündü beeee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 21 Şubat 2006 2:44:32 >

• gece gece kopardın beni yazılımcı

donlu arkadaş olayı süpermiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.