Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uranus666

Yeni performans ve içerik yaması yolda, yarım saate deneme imkanı olacak... yükleme ekranı süresini de kısaltması bekleniliyor. Bu hızla giderlerse bir aya kalmaz tüm ayarlar epic te 30 fps üstü oynarız bir de oyun 1 milyon barajını aşmış

Şu oyunu orta ayarda Dell 7537 laptopda oynayacak seviyeye gelsem yeter

Low da 30 fps alınıyor 180 ile umarım kısa surede optimizasyonu dahada duzeltirler.
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Hocam dx12 'in gelmesiyle de büyük bir performans artışı bekleniliyor.
  • 3-4 gündür şehir dışındayım inş bizim evi yıkmamışlardır Gelince fena yaparım yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    hangi ev eski ev iptal oldu yeni mekana geçtik
  • Biriniz işaret fişeğini öğrensin o zaman birbirimizi bulmak sıkıntı olucak yine :) Benim işler uzadı biraz salı günü dönüyorum.

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    var var :D
  • Hocam ne uğraşıyorsunuz navigasyon cihazını alın kordinatlarla rahatça bulursunuz birbirinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 3 Temmuz 2015; 7:19:10 >
  • gt635m ile oynayabilirmiyim?
  • Şu oyun için bugun msi gtx 970 aldm mediumda 15 fps vermiyo gulermisin aglarmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufKalaz00

Şu oyun için bugun msi gtx 970 aldm mediumda 15 fps vermiyo gulermisin aglarmisin

ben cevabımı aldım size iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

i5 3570K 3.4GHZ , HD7870XT 2GB , 8gb ram ile nasıl fps alırım sizce oyunu almak istiyorum da severim bu tarz oyunları

Tam olarak aynı sisteme sahibim. Low ayarda bile süründürdü iade ettim. İstersen dene olmadı iade edersin.

• bende iade ettim zaten çok kötüydü
  • quote:

Şu oyun için bugun msi gtx 970 aldm mediumda 15 fps vermiyo gulermisin aglarmisin

Herkes yeni güncellemelerle epey fps artışı olduğunu belirtiyor sen nasıl 970 ile 15 fps alamıyorsun anlamadım.

• Hocam Bi Anlasam Korsan Felan Olsa Tamm Crak Da Sorun Dicem Yok Orjinal Aldım Yok Arkdaş 980 Tİ İstiyo Bu Aşası Kurtarmaz
  • quote:

Hocam Bi Anlasam Korsan Felan Olsa Tamm Crak Da Sorun Dicem Yok Orjinal Aldım Yok Arkdaş 980 Tİ İstiyo Bu Aşası Kurtarmaz

Yok hocam olurmu arka sayfalara bi bak iyi fps alan arkadaşlara bi sor ayarları istersen herkes yeni çıkan 980ti yi almış olamaz herhalde 970 in gayet yeterli olacağını düşünüyorum.Orta ayarda 15 altı vermez yani en azından öyle düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Hocam Bi Anlasam Korsan Felan Olsa Tamm Crak Da Sorun Dicem Yok Orjinal Aldım Yok Arkdaş 980 Tİ İstiyo Bu Aşası Kurtarmaz

Yok hocam olurmu arka sayfalara bi bak iyi fps alan arkadaşlara bi sor ayarları istersen herkes yeni çıkan 980ti yi almış olamaz herhalde 970 in gayet yeterli olacağını düşünüyorum.Orta ayarda 15 altı vermez yani en azından öyle düşünüyorum.

Ultra oynaması lazim. Optimizasyon leşdir.

• R9 270 ile son optimizasyon ile HIGH 30 fps oynuyorum önceden low 30 fps idi.Girerken sky effects kapatın boşa fps düşürüyor kapalıyken bile her şey var gökyüzünde.
  • quote:

Hocam Fx6300 Gtx 660 8gb Ram Low 10-15 Fps Sen 630 La Ne Alırsın Bilemem Ama Zor

gtx 660 şuan low da 10-15 fps mi alıyor ?
  • Hocam gtx 660 i niraktim 970 var suan medium 15 ustu gormuyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.