Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ucancisim

quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

quote:

Arkadaşlar büyük dinazor evcilleştirme nasıl oluyor bir türlü beceremedim.Necro verdiğim halde uyuşukluk seviyesi evcilleştirmeden çok daha hızlı düşüyor.Taş kapta yaptığım karışımda bir fayda etmedi .Acil yardım edin lütfen .Rehber gibi bir şey var mı ?

Hocam hangi dinazor ?Çok zorluyorsa düşük level hayvan bul yeterli sayıda narcoberry ile her türlü evcilleştirirsin otçullarda püf nokta yok.Bir trike yaklaşık 100 narco ve bolca mor berry ile evcilleştiriliyor.Trike varsa veya stego zaten narcoberry sorun olmaz onlar hızlıca toplar ,ben dün trex evcilleştirdim hiç narco sıkıntısıda çekmedim stego sayesinde.

Sol kardeş de ,Dinazor da büyük den küçüğe farketmiyor, level da da aynı şey geçerli. Ne kadar çok koysam da necroyu olmuyor çok hızlı düşüyor uyuşukluk seviyesi.Necro da hiç azalmıyor.Necro yu kendimiz mi yediriyoruz.

Evet remote use iteme tıklayacaksın hocam kendi yemez narcoyu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar büyük dinazor evcilleştirme nasıl oluyor bir türlü beceremedim.Necro verdiğim halde uyuşukluk seviyesi evcilleştirmeden çok daha hızlı düşüyor.Taş kapta yaptığım karışımda bir fayda etmedi .Acil yardım edin lütfen .Rehber gibi bir şey var mı ?

Hocam hangi dinazor ?Çok zorluyorsa düşük level hayvan bul yeterli sayıda narcoberry ile her türlü evcilleştirirsin otçullarda püf nokta yok.Bir trike yaklaşık 100 narco ve bolca mor berry ile evcilleştiriliyor.Trike varsa veya stego zaten narcoberry sorun olmaz onlar hızlıca toplar ,ben dün trex evcilleştirdim hiç narco sıkıntısıda çekmedim stego sayesinde.

Sol kardeş de ,Dinazor da büyük den küçüğe farketmiyor, level da da aynı şey geçerli. Ne kadar çok koysam da necroyu olmuyor çok hızlı düşüyor uyuşukluk seviyesi.Necro da hiç azalmıyor.Necro yu kendimiz mi yediriyoruz.

Evet remote use iteme tıklayacaksın hocam kendi yemez narcoyu .

Tamam kardeş görmemişim o nu .Teşekkürler

• arkadaşlar oyunda yeniyimde grubunuz filan varsa benide dahil edeblirseniz sevinirim tek sarmıyor.
    steam id cinarazi kirito
  • şuan gelen 4 kişiyle beraber iftardan sonra yeni bir pvp serverda başlamayı düşünüyoruz yeni başlayan ve gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum
    şuanda gelebilecek arkadaşlar mesaj atsın
    @Rzenma
    @snicker
    @flood670
    @dessoeldest
    @mertbirman
    @Sessizseri
    @VuvuzelaTR
    gelmek isteyenler yazsın burdan eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 24 Haziran 2015; 9:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzenma

şuan gelen 4 kişiyle beraber iftardan sonra yeni bir pvp serverda başlamayı düşünüyoruz yeni başlayan ve gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum
    @Rzenma
    @snicker
    @flood670
    @dessoeldest
    @mertbirman

Ekle hocam steamdan buluştuk gerçi
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    Çok güzel. toplanalım beraber zevkli olur.
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    Bende gelirim Steam: VuvuzelaTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzenma

şuan gelen 4 kişiyle beraber iftardan sonra yeni bir pvp serverda başlamayı düşünüyoruz yeni başlayan ve gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum
    @Rzenma
    @snicker
    @flood670
    @dessoeldest
    @mertbirman
    @Sessizseri

Sa hocam , size oynadığım serveri öneririm

chaosturk

Unofficallarda aratırsanız cıkar

• varmı oynıyan kimse arkadaşlar geliyim bende
  • Yeni server arayan ve yeni başlayan arkadaşlarımızı server ımıza bekleriz :) Serverıımız gün geçtikce büyüyor ve en iyi ark deneyimi yaşatmak için ugrasıyoru Ayriyeten ilerleyen zamanlar bizim kendi kafamızda olusturduğumuz oyunlarda olacaktır örnegin Hunger Games modu gibi :)

Server hakkında daha detaylı bilği için

https://www.facebook.com/groups/SurvivorsLand/

[simage]
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
    [/simage]

• Arkadaşlar biz dün itibari ile 5 kişi Offical188 de başladık oyuna henüz 15 lvl civarıyız.Güzel tepe bir noktaya evimizide kurduk geliştirme aşamasındayız.Gelmek isteyen arkadaşlar pm ile iletişime geçebilirler.
  • pm yoluyla yada burayayazarsaniz en kisa zaamanda size dosnu yapariz
    lvl20 seviesine ulastik ve guzel bir evimiz ve hayvanlarimiz var gelmek isteyen zaman ayiracak olan msg atsin goruselim.
  • Bizde yapıyoruz birşeyler işde.Bitince son görsellerle burdayız.ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
  • Bugün bir terslik olmazsa büyük bir yama gelecek, optimizasyon, bağlantı, çökme gibi bir çok sorunu düzeltmesi bekleniliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün gelen ve gelecek olan güncellemelerle önemli performans iyileşmesi olacakmış. ilk gün herşey epic 1920x1080 de 11 fps ile oynuyodum. dün son güncellemeyle aynı ayarlarda 16 fps idi. şimdiki büyük performans güncellemesinide indirdim sonuçları yazarım

edit:
    ilk gün herşey epic 1080p: 11 fps
    dün herşey epic 1080p: 16 fps
    bugün herşey epic 1080p: 20fps
    edit2: sonraki güncelleme ile 21-22 arası seyrediyo herşey epic iken ve gpu kullanımı artık %100 de. olması gerektiği gibi.

daha gelecek bikaç güncelleme daha var bunun gibi. 1 sene sonra artık hallolmuş olur optimizasyon sorunu. şuan zaten gölgeler epic değilde high yapınca, ground clutter ı ortaya çekince, resolution scalei %100 yerine %80 yapınca 28-32 fps arası oynatıyo ve görüntü kalitesi epic gibi duruyo. şuan gtx 970 ile kaliteden ödün vermeden oynanabiliyo sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 27 Haziran 2015; 16:17:44 >

• Fps inanılmaz arttı her gün artmaya devam edicek gibi duruyor bazı ayarları aşaya çekip oynuodum 40 fps de falan ama şimdi 60 fps ye çıktı oynamak keyif veriyor böyle olunca.
  • Beyler gpu ve cpu nuz ile birlikte kaç fps aldığınızı söyleyebilir misiniz?

• @snicker bende offical 188 deyim 52 level pm attım buluşalım .
  • herkes 970 yazınca merak ettim fiyatı ne diye
    1100 liradan başlayan bir ekran kartı
    forum ahalisi baya zenginmiş benim haberim yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineque

herkes 970 yazınca merak ettim fiyatı ne diye
    1100 liradan başlayan bir ekran kartı
    forum ahalisi baya zenginmiş benim haberim yokmuş

donanim formu burasi oyle olmali tabikide gtz970/r9 280x dan aşağısı kesmez
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.