Şimdi Ara

Ark.lar kendimiz bir oyun yapabilirmiyiz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ark.lar millet oyuınları yapı parayı kasıo bizim neyimiz eksik!Oyun dediğimiz sadece bir dosyadan ibaret deilmidir?aramızdaki ii bigisayar programcılarıyla bir oyun yapalım grafik kötü olsun veya grafik bile olmasın web bazlı olsn sizce yapabilirmiyiz?

• PARASINI VER GEREKLİ EĞİTİMİDE VER YAPALIM KARDEŞ
  • adaşım araştıracam merak ettim şu konuyu!
  • Herşeyden önce programcılığı iyi bilen elemanlar lazım. VB ve C++ RPG oyunları için çok uygun iki programlama dilidir ve bu dillere hakim kişiler gerekir. Ayrıca grafik meselesi var. Gerekli kaplamaları hazırlayıp bunları nesnelere uyarlayacak kişiler lazım. İzometrik kamera açısı için Photoshop gerekli kaplamaları hazırlamakta kullanılabilir. Ama herşey bununla bitmiyor. Bütün bu adamları bulup çalışmaya başlasak bile yapılması aylar sürer. Ayrıca dağıtıcı bir firma bulunması gerekir. Bütün herşey bulunsa bile bizim yaptığımız oyun çok gerilerde kalır. Hele ki bir MMORPG yapacaksak piyasada onlarca benzerine rakip bile olamaz. Böyle bir projede yeralmayı ben de çok isterim. Oyunlarda gördüğüm eksiklikleri kendi oyunumda tamamlamak oldukça ilginç bir tecrübe olurdu ama böyle bir işten para kazanmak çok zor.
  • yaw illede grafik olacak die bişi yok web bazlı başlalız
  • burda rp yapmaktan ileri gideemeyiz elimize sadece iman gücümüz var
  • Impossible is Nothing.(Out Of Öss)

Abi Öss Okuma Kazanma derdi Olmasa Neler Olurda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

burda rp yapmaktan ileri gideemeyiz elimize sadece iman gücümüz var

sana sonuna kadar katılıyorum okadar kolay degil bu oyun yapma isi beyler ben en basitten uo da scp yazmayı ogrendim oda ana dosyalar olmadan olmuyor o dosyayı yapmayı bilmeklazım o dosya icinde olmayan bir seyi yapamıyorsun olanı ise tamm istersen sonsuz ozellikle donatıyorsun ama okadar kolay degil bu is databasesi var ne biliyim hostu var exe si var setupi var anca yapsak yapsak ogame vendetta gibi link uzeri oyunlar yaparız onlarıda asalamayalım tabi onlarda 6 aydan fazla zamanda ortaya cıkan seyler yani simdi en uyduruk oyunu oturup yapmaya kalksak ki iyi bir programlamacıyla 2008e anca acarız

Anca bir oyun cikar ona yama yaparak turk serveri falan kurabiliriz yani bence sen arkadasım bu sevdadan vazgec millet bosa okuyum kendini 7 sene evine kitlemiyor

• he yani öss var diye oyun yapamıos ölemi şu öss yi bahane etmeyin kardeşim ya herşey için anneniz deiliz biz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.