Şimdi Ara

Arjen Robben (2 Final Kaybettiren Adam) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solaklar penaltı atamazmış.Bunuda gösterdi kendisi yalnız Cech sanırım en iyisi benim dedi ...
  • Dortmund maçında kaçırdığı penaltı ve giden şampiyonluğu unuttunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Dortmund maçında kaçırdığı penaltı ve giden şampiyonluğu unuttunuz mu?

Bunu yazmak için girmistim...

Bide o maçda bos kaleye atamamisti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

dunya futbolunda Robben kadar bencil futbolcu yoktur herhalde..

quaresma'nın hakkını yemeyelim
  • Zaten o takımda Lahm ve Bastian (Her ne kadar dün kaçırıp kader çizse de.) varken Robben'in atması ayıp. Daha Robben'e kadar bir sürü penaltı atacak adam var o takımda. Real maçında da gördük, bu adam topu üç direğin arasına bu kadar zor sokuyorken, bu gereksiz penaltıcı Robben ısrarı ne? Iyi mi oldu şimdi? Sol ayaklı adamların penaltı atması her zaman risk, penaltıdan önce ben veya başka bir futbolsever bile Robben topa gelirken atacağı köşeyi ve kaçırma ihtimalini göz önünde bulunduruyorsa kenardan Jupp Heynckes'in hayli hayli bulundurması lazım. Mesela ben Di Matteo'nun birinci sıraya Mata'yı yazmasına da çok şaşırdım; sol ayaklıysan ya gelip Cole gibi zımbalayacaksın, ya da Alex gibi çıkmayacak yere vuracaksın. Yoksa kaleci her zaman sol ayaklı oyuncuya göre daha avantajlı oluyor.

Ayrıca bu Arjen Robben kadar da overrated adam zor bulunur. Sneijder'in buna salladığı kadar var, ayrı top lazım herife. Bayern'de de her şeyi bu üstleniyor, takıma zarar veriyor. Üç kişi arasına mı dalınacak? Robben yapıyor. Korner mi var? Robben. Penaltı mı atılacak? Robben atar. Frikik mi? Becemiyorum ama ben atayım. Allahtan taçlara karışmıyor. Bu Robben'in takımını ilk yakışı değil, Hollanda-Ispanya maçında kaçırdığı inanılmaz pozisyon ve Dortmund maçını hatırlayın. Daha bunlar büyük olanlar bir de, RM maçında elenseler 2-0'ken kaçırdığı pozisyon da konuşulurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Dortmunt maçında da penaltı atamadı, şampiyonluk gitti. Real maçında da bir tane penaltı kullandı onuda az kalsın atamıyordu.

dortmund a karşı kaçır ve şamiyonluk gitsin.
    uzatmalarda kaçır ve drogbanın eline uzattığı kupayı geri çevir (ki o penaltının kaçması rakibe ayrı bi moral kaynağı oldu)
    seri penaltılarda kaçır (atsa büyük ölçüde herşey bitecek ve rakip moralini kaybedecek) ve rakibin bir gol gerideyken durumu eşitlesin moral olarak tavan yapsın.

mümkünse bidaha penaltı kullanma robben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne saçmalıyonuz la? robbenin son dünya kupasındaki oyununu unutmayın.bence iiyi bir futbolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

ne saçmalıyonuz la? robbenin son dünya kupasındaki oyununu unutmayın.bence iiyi bir futbolcu

Bence maçın 90 dakikasını tekrardan izle ve nasıl kolay golleri kaçırdığını gör, kolayları geçtim belki pas yapsa pozisyonları çoğu gol olacaktı ama o yine egoistçe harcadı. Hani Batuhan demiştiya "Kral yapmayacaksın Kral olacaksın" işte Robbende bu kafada. Ayrıca yazının başında ne kadar iyi futbolcu olduğunuda belirtmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Dortmunt maçında da penaltı atamadı, şampiyonluk gitti. Real maçında da bir tane penaltı kullandı onuda az kalsın atamıyordu.

dortmund a karşı kaçır ve şamiyonluk gitsin.
    uzatmalarda kaçır ve drogbanın eline uzattığı kupayı geri çevir (ki o penaltının kaçması rakibe ayrı bi moral kaynağı oldu)
    seri penaltılarda kaçır (atsa büyük ölçüde herşey bitecek ve rakip moralini kaybedecek) ve rakibin bir gol gerideyken durumu eşitlesin moral olarak tavan yapsın.

mümkünse bidaha penaltı kullanma robben

Robben penaltılarda atmadı ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Hollanda İspanya maçında Hollandanın kazanamasının tek sebebi Robbendi bugünde penaltıyı kaçırarak Dünya Kupasından sonra Şampiyonlar Ligi kupasınında kaçmasına sebep oldu. Bazen ne kadar yetenekli olursan ol ego ve bencillik insanı bu durumlara düşürebiliyor.

Robben penaltı kaçırmadı arkadaşım.

Cech aslanlar gibi tuttu ve patrona verdiği sözü yerine getirdi sonunda... Bravo !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Hollanda İspanya maçında Hollandanın kazanamasının tek sebebi Robbendi bugünde penaltıyı kaçırarak Dünya Kupasından sonra Şampiyonlar Ligi kupasınında kaçmasına sebep oldu. Bazen ne kadar yetenekli olursan ol ego ve bencillik insanı bu durumlara düşürebiliyor.

Cech aslanlar gibi tuttu ve patrona verdiği sözü yerine getirdi sonunda... Bravo !!

Bu tip maçlarda tutanlardan çok kaçıranlar anılır

• quote:

quote:

quote:

Söz konusu Cech ise karşıda penaltı atışını kullananın önemi yok, ayrıca ben o anılır bu anılır demedim ki...

Ben Oliver Kahn'ı finallerde kurtardığı penaltılarla hatırlıyorum, kim penaltıyı kaçırmış hiç hatırlamıyorum aynen Cech gibi...

Helal olsun Cech... Patrona sözün vardı tuttun...

Neuer'e de güzel kapak oldu ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Söz konusu Cech ise karşıda penaltı atışını kullananın önemi yok, ayrıca ben o anılır bu anılır demedim ki...

Ben Oliver Kahn'ı finallerde kurtardığı penaltılarla hatırlıyorum, kim penaltıyı kaçırmış hiç hatırlamıyorum aynen Cech gibi...

Helal olsun Cech... Patrona sözün vardı tuttun...

Neuer'e de güzel kapak oldu ama

Tamamda konu adamın bencillikleri, Lahm nasıl attıysa ilk penaltıyıda o atsaydı belki şimdi Bayern turluyacaktı. Konu adamın bencillikleri Cechin hakkını kimsenin yediği yok ve son olarak şu konu gerekli herşeyi açıklıyor ; http://forum.donanimhaber.com/m_61054142/tm.htm

• Hahaha yorumlara bak ya..İyi ozaman barça - chelsea maçındada messi kaçırdı maç gitti ozaman messi mantar futbolcu bencil birisi..Robene bile kötü diyen şu konu altında yuh valla yaa..Ronaldo bile penaltı kaçırabilir kıyasladığınız şeylere bak ..Roben en iyi ters kanat oynayan oyuncular arasındadır bi gidin Allah aşkına 3-5 maç izleyip gelip yorum atmayın şuraya..
  • Roberto Baggio'nun "Penaltıları sadece onu kullanma cesareti gösteren oyuncular kaçırır" sözünü biraz fazla ciddiye almış Robben. Tamam iyi oyuncu hızlı, ayaklarına hakim, güzel işler yapıyor ama stili topu nereye vuracağını ne taraftan çalım atacağını çok belli ediyor. Topa vurmadan hemen önce ne tarafa vuracağı çok kolay tahmin edilebiliyor. Penaltıları kaçırması bu yüzden olsa gerek.
  • dünyanın en iyi kanat oyuncularından biri. sorumluluk alması gerektiği yerde almıyor. almaması gerektiği yerde fazlasıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor.

ayrıca penaltıları takımın en soğuk kanlı adamları çekmeli...

robben'in penaltıları hep alışılmış. keza messi'nin de öyle hep sağa sola plase... chelsea maçında tarzının dışına çıktı atamadı messi.

chelsea maçında messi atsa kahraman olacaktı... filan maçında da robben atsa aynı şekilde kahraman ilan edilecekti.
  • olic de kaçırdı ama, adı bile geçmiyor...
    cechin oyunu görmediniz mi, 5penaltıyı da doğru bildi, hatta schwein tam bunu yatıracaktı, cech yatmayınca düzgün vuramadı, avken avcı oldu cech.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cech maçta hatasız oynadı.Ve maçın yıldızı olmayı haketmişti ki Drogba çıktı sahneye golünü attı.Sonra penaltı yaptırdı,Cech kurtardı ve tekrardan maçın yıldızı olmayı haketti ama son penaltıyı Drogba atınca doğal olarak maçın yıldızı Drogba oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezergecer26

Cech maçta hatasız oynadı.Ve maçın yıldızı olmayı haketmişti ki Drogba çıktı sahneye golünü attı.Sonra penaltı yaptırdı,Cech kurtardı ve tekrardan maçın yıldızı olmayı haketti ama son penaltıyı Drogba atınca doğal olarak maçın yıldızı Drogba oldu.

Neden son penaltıyı atan yıldız olur anlamam. İlk penaltıyı atanla son atan arasında ne fark var, ama kafa golü fevkaladenin fevkindeydi.
  • dünyanın en iyi 5 futbolcusundan biridir en kötü bu adam.potansiyeli çok yüksek ama çok gol kaçırıyor bu aralar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.