Bildirim
Arjen Robben (2 Final Kaybettiren Adam)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Realden gittikten sonra çok bozdu -
Sırf kendi de imza atsın diye saçma sapan kaleye şutlar çekti halbuki adam gibi paslaşıp takım halinde çalışsaydı ne güzel götürürlerdi takımı şampiyonluğa. Teknik direktör müller'i çıkartıp çok yanlış yaptı, erkenden şampiyon olduk zannedip oyunu dengeliyeyim derken iyice içine etti denilebilir.
Geçmiş olsun benim bile gözlerim doldu açıkcası. -
Dortmunt maçında da penaltı atamadı, şampiyonluk gitti. Real maçında da bir tane penaltı kullandı onuda az kalsın atamıyordu. -
Ya penaltıyı geçin, maç boyunca tek bir olumlu hareketi yok bu adamın. Yemin ederim Münih'i günahım kadar sövmem ama ben bile sövmemek için zor tutuyorum kendimi. O nazi kılıklı teknik direktörlerine bile çok üzüldüm. -
dunya futbolunda Robben kadar bencil futbolcu yoktur herhalde.. -
Bencillikte çığır açıyor bu adam. Gerçi sayesinde Chelsea kupa kaldırdı -
Bu adam Münih'den de sürülür eminim.. -
2 beden dar forması ile robben -
daha final maçlarında robbene penaltı yok. -
Shaqiri Bayerne alışınca Robbeni devre arasında PSG ye felan okuturlar artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Insensitive
2 beden dar forması ile robben
Bir benim mi garibime gidiyor diye düşünmeye başlamıştım.. Futbolcuya göre orantısız kötü bir fiziği var ve her maçta gözümüze sokuyor -
Hayatımda gördüğüm en itici futbolculardan biri. -
robben bi ronaldo bi messi asla olamazsın bencillikte üstüne yokk -
FM 2013 de Robben'e Team Work olarak 5 filan yazarlar artık. -
sabri gibi dağlara taşlara vurdu -
quote:
Orijinalden alıntı: İlkem22
sabri gibi dağlara taşlara vurdu
Aynısı geldi aklıma.Acaba dedim spiker sabriden bahsedermi,robbenin şutlarını görünce -
Robben Fener'e doğru ;) -
penaltıyı kaçırması neyse şanssızlık dersin ama attığı 10 şuttan 9 u minareyi buldu kaleyi değil. ayrıca chelsea şu juan mataya nasıl sabrediyor aklım almıyor tamamen 10 kişi oynuyor takım aldığı topu hep geri oynayarak çıkıyor top çıkaramıyor top saklayamıyor pas atamıyor şut atamıyor koşamıyor kısacası chelsea topçusu değil . kalou ile birlikte.. -
quaresma dan bile bencilbu robben eskiden boyle değildi nolduysa artık xsmall forma giymeler falan
Benzer içerikler
- en iyi çalım atan futbolcu
- premier lig yıldız sistemi
- son 20 yılda avrupa'da en çok puan toplayan türk takımı
- football manager 2024 ücretsiz
- trt frekansları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X