Şimdi Ara

Arjen Robben (2 Final Kaybettiren Adam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hollanda İspanya maçında Hollandanın kazanamasının tek sebebi Robbendi bugünde penaltıyı kaçırarak Dünya Kupasından sonra Şampiyonlar Ligi kupasınında kaçmasına sebep oldu. Bazen ne kadar yetenekli olursan ol ego ve bencillik insanı bu durumlara düşürebiliyor.

• Realden gittikten sonra çok bozdu
  • Sırf kendi de imza atsın diye saçma sapan kaleye şutlar çekti halbuki adam gibi paslaşıp takım halinde çalışsaydı ne güzel götürürlerdi takımı şampiyonluğa. Teknik direktör müller'i çıkartıp çok yanlış yaptı, erkenden şampiyon olduk zannedip oyunu dengeliyeyim derken iyice içine etti denilebilir.

Geçmiş olsun benim bile gözlerim doldu açıkcası.
  • Dortmunt maçında da penaltı atamadı, şampiyonluk gitti. Real maçında da bir tane penaltı kullandı onuda az kalsın atamıyordu.
  • Ya penaltıyı geçin, maç boyunca tek bir olumlu hareketi yok bu adamın. Yemin ederim Münih'i günahım kadar sövmem ama ben bile sövmemek için zor tutuyorum kendimi. O nazi kılıklı teknik direktörlerine bile çok üzüldüm.
  • dunya futbolunda Robben kadar bencil futbolcu yoktur herhalde..
  • Bencillikte çığır açıyor bu adam. Gerçi sayesinde Chelsea kupa kaldırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam Münih'den de sürülür eminim..
  • 2 beden dar forması ile robben
  • daha final maçlarında robbene penaltı yok.
  • Shaqiri Bayerne alışınca Robbeni devre arasında PSG ye felan okuturlar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

2 beden dar forması ile robben

Bir benim mi garibime gidiyor diye düşünmeye başlamıştım.. Futbolcuya göre orantısız kötü bir fiziği var ve her maçta gözümüze sokuyor
  • Hayatımda gördüğüm en itici futbolculardan biri.
  • robben bi ronaldo bi messi asla olamazsın bencillikte üstüne yokk
  • FM 2013 de Robben'e Team Work olarak 5 filan yazarlar artık.
  • sabri gibi dağlara taşlara vurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

sabri gibi dağlara taşlara vurdu

Aynısı geldi aklıma.Acaba dedim spiker sabriden bahsedermi,robbenin şutlarını görünce
  • Robben Fener'e doğru ;)
  • penaltıyı kaçırması neyse şanssızlık dersin ama attığı 10 şuttan 9 u minareyi buldu kaleyi değil. ayrıca chelsea şu juan mataya nasıl sabrediyor aklım almıyor tamamen 10 kişi oynuyor takım aldığı topu hep geri oynayarak çıkıyor top çıkaramıyor top saklayamıyor pas atamıyor şut atamıyor koşamıyor kısacası chelsea topçusu değil . kalou ile birlikte..
  • quaresma dan bile bencilbu robben eskiden boyle değildi nolduysa artık xsmall forma giymeler falan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.