Şimdi Ara

Arjantin devlet başkanı memecoin çıkardı, saatler içerisinde 4.5 milyar dolar buhar oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arjantin devlet başkanı memecoin çıkardı, saatler içerisinde 4.5 milyar dolar buhar oldu
    Gün geçmiyor ki bir devlet başkanı kripto para piyasasında memecoin çıkarmasın. Donald Trump ve eşi geçtiğimiz ay toplam 95 milyar dolar değere ulaşan ancak saatler içerisinde tepeden 7 kat düşerek insanların bütün yatırımlarını silen memecoin projelerine girişmişti. 

LIBRA nedir?

Şimdi ise Arjantin devlet başkanı Javier Milei’den benzer bir hamle geldi. Ülke politikalarına yön verecek icraatlerin mali kaynağını kripto para yatırımcısından karşılayabileceğini gören Milei, köpeğinin adıyla piyasaya sürülen LIBRA projesine paylaşım yaparak destek verdi. 

Ayrıca Bkz.Bitcoin’de tarihi düşüş, 2 milyar dolar tasfiye edildi, Trump dünyayı alt üst etti

LIBRA sadece 1 saat içerisinde 4.5 milyar dolar pazar değerine ulaştı. Belirli cüzdanların bu süreçte milyonlarca dolar kâr ettiği görüldü. Ne var ki Milei, muhalefetin tepkileri üzerine paylaşımı sildi ve destek verdiği için özür diledi. 

Her zaman yaşandığı gibi proje bir anda çöktü. İlişkili cüzdanlar 87 milyon dolarlık satış yaparken, proje saatler içerisinde 200 milyon dolar değerin altına indi. Başkana güvenerek tepeden milyon dolarlık alım yapanların ise elinde sadece birkaç bin dolar kaldığı görüldü. 

• şu kripto para olayına hiç güvenmiyorum.

• BTC hariç neden bir şey alınmaz belli

• insanlarin ayni oyuna tekrar ve tekrar dusuyor olmasi cok ilginc.

• 128

• Keh keh keh

• 5 li Çete de en az 500 Milyar Dolar zarara uğrasa ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Bence BTC de riskli ama üzerinde oynanması görece daha zor.

• Yakında chpibb başkanı da çıkarırsa şaşırmam

• Sanal kumar bunun adı. Eskiden kızıyordum şimdi keh keh diyorum.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    BTC alınıp unutulmalı hep riskli hep riskli diyor herkes ben 15bin dolarkende aldım 60 bin dolarkende aldım düşmesi yükselmesi umrumda olmadı aynı parayı başka kripto coinlerine koysaydım daha çok zarardaydım muhtemelen. ETH alsaydım yerinde sayacaktı zaten kriptoda o yüzden tek BTC derim.

• gidi G kullanıcısına yanıt

Akape cumhurbaskanı çıkarsa şaşırır mısınız peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasanın meme coinlerden kurtulması şart delist olmalı hepsi. Yoksa piyasa ilerlemeyecek günde binlerce meme coin basılıyor hepsi çöp.

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Öyle, unutmalık zaten bu tür araçlar da BTC de çok güvenli değil...

• Bu kaçıncı .. bu Colin işlerinde o kadar çok zarar eden arkadaşlarım olduki yıllar içinde..

Çoğununda avuntusu aynıydı şu kadardan almıştım şuraya kadar çıktı tam bozucaktım bir saatte şuraya düştü çok büyük zarar ettim falan filan ..

• Karşılıksız emeksiz kazanç diye bir şey yok. Milyar dolar da kazansan böyle, önünde sonunda bedelini ödeyeceksin. Ayrıca bu şekilde insanlara çok büyük zarar veriyorsun. Dünyadaki bütün sıkıntı, dengesizlik ve adaletsizlikler buradan çıkıyor. Sonuçta bu para yoktan ortaya çıkmıyor birilerinin hakkı çalınıyor. Bu veballere girmeyin. Adam gibi çalışın, gönül huzuruyla yiyin.

• Görünüşe göre piyango olmus bu. 1 saat icinde biletleri satmislar sonra buyuk ikramiye dagitilmis en son kalana amorti...

• Btcde bile vurgun yapılırken memecoine girmek zaten...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hergün bir yenisi ekleniyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.