Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Arızalı LG G2 32gb ve Nexus 5 16gb Satın Al 25 Kasım 2015 21:04 1 1 Arızalı LG G2 32gb ve Nexus 5 16gb Ekranı kırık LG G2 32gb. Kutusu durmaktadır. Kutu içeriği yoktur. Ekranı kırık çalışmaktadır ama dokunmatiği kullanılmayacak durumdadır. Dıs durumu temizdir. Rezervedir Ankartındaki konektörü kırık Nexus 5 16gb. Anakartındaki konektör kırık olduğu için anakartı değişmesi gerekmektedir. Diğer herşey sorunsuz çalışmaktadır. Kutusu ve içeriği durmaktadır. Fiyat: 200 tl LG G2 şarj flex kablo Fiyat: 40 tl Orjinal LG G2 SPİGEN SLİM ARMOR kılıf Fiyat: 15 tl Nexus 4 sadece kutusu Fiyat: 10 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung PM893 1.92TB 2.5 inç SATA 3 Server SSD MZ7L31T9HBLT Baseus 10 In 1 Enjoyment Series Type-C Notebook Hub Adapter Gray
quote:Orijinalden alıntı: saay Lg g2 aliyorum bana resimlerini atarmisiniz saaytr@gmail.com ben dün mesaj attım arkadaşa ama mesajlarını okumuyor.