Şimdi Ara

ARIZALI LG 19'' LCD - FLATRON L198WS-SN(+GÜÇ KABLOSU) = 60TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    LG FLATRON L198WS-SN(+GÜÇ KABLOSU)

Tam olarak bu modeldir.http://www.geeks.com/details.asp?invtid=L192WS-SN-NDW-R

Emektar monitörüm bir kaç ay önce teklemeye başladı. Önce anlık gidip gelen görüntü artık bilgisayar açılışında 1 sn gelip gidiyor. Monitörü kapatıp açınca yine 1 sn ekrana görüntü geliyor sonra hiç görüntü yok. Biraz baktım ama işlerden anlayan birileri yapar yazanlar olmuş. Kondansatör diyen var florasan diyen var. Ben uğraşmak istemedim açıkçası.

Bu arada monitörün fiziksel kondisyonu çok iyi durumda ayrıca gelen görüntüde hiç sorun yok renklerde vs. araştırdığım kadarıyla florasan sıkıntısı yada kondansatör diyenler olmuş. Ben uğraşırım diyen varsa yada şurda tamir ettir diye tavsiyede bulunan konuya yazabilir.

Ankara içi elden satılıktır. Kızılay - Maltepe civarlarında elden teslim edilir.

Fiyat :60TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 27 Kasım 2015; 1:07:08 >

• mesele monitör kartının üzerindeki kapasitörün/kapasitörlerin şişmesi... Aslında çok basit bir işlem.. Benim samsung 206bw monitörümün monitör kartını çıkarıp,mahalledeki televizyon tamircisine götürüp 15 TL'ye yaptırmıştım... Monitörü demonte/monte etmek tahmininzden kolaydır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.