Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.725
Cevap
160
Favori
103.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En iyisi fiyat açısından ihlas silver var hocam . Fiyatlar uçtu gitti . Kurumsal olması iyidir . Uygun fiyatlı olarak rakipsiz şu an , şebeke basıncınıza baktırın kurulum içim geldiklerinde , 4-5 barın altındaysa pompalı sistem de kurdurursunuz +1000 tl civarı masrafı olur .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firfiryok F kullanıcısına yanıt
    Atık su üretmeyen direk akışlı sistemler pahalı , ekonomik isterseniz ihlas silver alın geçin hocam. Kaliteli olsun derseniz 5-6 binden aşağı yok .

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkür ederim. İhlas silver dediğiniz auro cebilon silver sanırım.

Nfs onayı var sanırım. Bunların filtreleri genel olarak universal mi boyut olarak yani şimdi bunu aldım sonra seneye kendim daha iyi filtre ve membran takmak istedim oluyor mu?

Şebeke basıncı 4 bar ve üstünde olması lazım diye biliyorum

• sezarim kullanıcısına yanıt
    En ucuz modelde yok . Filtre boyutları dönem dönem değişiyor diye biliyorum . Kendim sökeyim takayım derseniz biraz daha fazla para ödeyim standart ve daha kaliteli sistem almanızda fayda var.

Cevap için teşekkür ederim sordukça başka modeller çıkıyor. Mesela birisi Draqua önerdi, bir başkası ozygenwater önerdi fiyatı çok ucuz ama vontron membran var vs. Önerebileceğiniz bir model var mı? Küçük bir şehirde yaşıyorum o yüzden fazla seçeneğim yok. 4k bütçeye çıkabilirim duruma göre

İsme takılmayın hocam hepsi toplama cihazlar . Siz parçalara para verin , toplama bi sistem araştırması yapıp size dönsem olur mu ? O fiyata zor ama bi bakayım yine de , zamlardan sonra fiyatlar çok değişti .

Bu arada kaç kişi içecek bu sudan yoğun kullanım var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 12 Temmuz 2023; 10:29:6 >
    Valla sevinirim zahmet olmazsa. 4 katlı bir binanın son katında yaşıyoruz. 3 kişilik bir aileyiz 2 yetişkin 1 çocuk olmak üzere.

Hidrofor var mı binada ? Su basıncını biliyor musunuz ?

Hidrofor yok ama genel olarak su debisi iyi. alt komşum su arıtma cihazı kullanıyor pompasız olarak.

Açık kasa kapalı kasa ya da kasasız bir önemi var mı sizin için ? Birey sayısı az olduğu için inline sistem de açık kasa sistemde işinizi görür . Benim tavsiyem her zaman açık sistemden yana bu arada .

Hocam açıkcası çok sorun olmaz ama kapalıyı sanırım eşim daha çok tercih edebilir. Açıkcası fiyata göre karar verilebilir. Bütçe kısıtlı olduğundan hepsi bir arada olmayabilir elbet.

• Merhaba hocam servis ağı garanti vs durumlarından dolayı ihlas aura mi silver mi onerirsiniz? Bu cihazlar benzeri daha uygun fiyatlı ürünler varsa onuda Alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haşşırttıdıbilekbörd kullanıcısına yanıt
    F/p kralı şu an , uygundur .

Teşekkürler hocam geçtim sipariş.

• Haşşırttıdıbilekbörd kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın umarım memnun kalırsın

hocam sizi unuttuk ya ne yaptınız aldınız mı cihaz ?

• Şöyle iki farklı bağlantı şeması gördüm, hangisi daha doğrudur?
    Alkali/mineral filtreler tankın öncesinde mi yoksa sonrasında mi olması daha makbul?
    Tanktan çıkan su daha şiddetli olacağından minerale daha az maruz kalacağı varsayımı dogru mudur?

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

• crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Alkali filtenin bağlantısında doğru ya da yanlış olan bir şey yok hocam , damak tadına göre buna sen karar vereceksin .

https://www.ethicwater.com.tr/urun/biocera-a-a-filtre/

Verdiğim linkte farklı bağlantı şekillerini göreceksiniz . Şu an biocera yavaş akımda kullanmamızı tavsiye ediyor 7 numaradaki gibi , yani bioceradan çıkan su tankta birikmeli diyor . Eğer post karbon asitli yıkanmış olan post karbon değilse pH 8-9,5 üzerinde oluyor . İlk zamanlar bu tat damak Zevkinize uygun olmayabilir . İlk kullanım zamanlarında filtre yeni olacağı için yavaş akımda kullanmanızı pek tavsiye etmem , pH iki üç hafta kullanım yoğunluğuna göre 9 ve üzeri oluyor ,içimi pek hoş olmuyor .

Sök taktan erinmezseniz bağlantınızı iki üç ay 4 numaradaki gibi yapmanızı , daha sonra 7 numara gibi yapmanızı tavsiye ederim . 4 numaralı bağlantıda pH değeriniz 7-7,5 civarında tam da olması gerektiği gibi olacaktır .

Eğer 4 numara yapıp tadını beğenmezseniz 7 numaraya alıp deneme yapabilirsiniz .

Bu arada pentek cal ro ve ya k2551 olsun bioceraya gibi değiller . İki filtreyi de kullandım , pentek cal ro da bir iki hafta sonra ph düşük kalıyor , k2551 in pH değeri daha yüksek oluyor ama tadı baya bozuyor , bioceradan sonra bu iki filtreyi deneyen biri olarak pek tadını suyun beğenmedim.

Siz alkali olarak hangi filtreyi kullanmayı düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 31 Temmuz 2023; 22:11:12 >

PÜREFER K0202-WH Son Karbon Filtre

Benim post karbon bu hocam. Asitle yıkanıp yikanmadigini bilmiyorum dogrusu. 7 numara benlik görünüyor bu açıkladığınız şekilde. Çünkü yüksek ph herzaman iyidir

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.