Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
160
Favori
103.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüksek pH her zaman iyi değildir , güvenli aralık 6,5-8,5 arasındadır , filtre elinizde mi üzerinde asid wash gibi bir ibare var mı etiketine baktınız mı ? Pureferin bazı postları asitle yıkanmış bazıları yıkanmamıştır .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Kargoda geliyor hocam yarin falan elimde olur muhtemelen, gelince karar vereyim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Swun post alsaydınız keşke , ne kadara aldınız ? Ayrıca biocera varken post karbon kullanmasanız da olur . Biocera içinde de karbon zaten var . Az miktarda , tadını beğenmezseniz o zaman post karbon takarsınız .

Filtre dünyasından aldim hocam. Purefer 4lu set olarak aldım, açıkçası nsf li ve fiyatida elinde son kalan ürün olduğu icin swun ile aynı fiyata alabildim

Bu bakımdan filtreden yana memnunum.

Acid ile yikanma konusu nedir acaba ?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155052599

Daha önce konuşmuştuk aynı konuda .

info.nsf.org
    Listing Category Search Page | NSF International
    https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=0J510&Standard=042

Gws firmasının nsf onaylı filtre listesi burada , wh kodlu nsf onaylı filtresi görünmüyor bu arada .

Asitle yıkanan ve nsf onaylı filtresinde Ac ibaresi olmalı .

Ürün geldiğinde bi bakın üzerinde nsf ibaresi var mı yok mu kontrol edin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 31 Temmuz 2023; 23:12:24 >

• Anladim hocam. Ne olursa olsun purefer pureferdir. Aynı para olursa yada 4 lu sette 50-100tl oynarsa gider purefer alırım.

Swun yada taiwan malı diger urunler sağlığa zararlı olmaması ön şartı ile fiyatları makul olduğu sürece anlamli geliyor bana ama fiyatlar yükseldikçe ben şahsen almam. En olmadı gider usa uretim filtre alır 12 taksitle öderim.

Tabii herkesin kendi secimi, saygı duyuyorum.

Purefer de Tayvan menşei biliyorsunuz değil mi ?

• Biliyorum sayın hocam.
    Bu arada alkalin filtre olarak biocera aldım. Zaten pek alternatifi yok gibi.

İyi günlerde kullanın hocam. Biocerayı nereden aldınız ? Yeni seriler gelecekti yakın zamanda , onu mu bekleseydiniz acaba 🙈

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 31 Temmuz 2023; 23:44:5 >

Biocerayı RoyalGreen den aldım

Birşey farkettim hocam, 7 numaranın açıklamasında asitle yıkanmış post karbon kullanılmaması gereklidir yazmış.

Bunun sebebi nedir acaba?

Bir ikinci sorum ise; post karbon filtreyi bioceradan sonra kullanmak bioceranin içeriğini azaltmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossingover35 -- 1 Ağustos 2023; 23:26:57 >
    Buna ben cevap vereyim, asitle yıkanmış post karbon biocera'dan sonra kullanılırsa 500 litreye kadar pek pH düşünümü olmaz ama 500 litre su kullanımından sonra pH düşmesine neden olacaktır. Neden 500 litre derseniz Biocera da 500 litre kullanımdan sonra biraz performans düşüklüğü olacağı için. Bu yüzden asitle yıkanmış post kullanıldığında Biocera filtreyi posttan sonraya takmanız gerekiyor. Yani hızlı akışa

Hızlı akış, membrandan çıkan temiz su post girişine T ile bağlanır T'nin bir ucu posta diğer tarafı tanka verilir (bu saf suyun tankta birikmesini sağlar) sonra post çıkışı Bioveraya bağlanır. Mantık şu oluyor depoda bekleyen su, siz musluğu açtığınızda post karbondan hızlı geçer sonra bioceradan hızlı geçer ve size gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

Anladım hocam lakin şu var, her halükarda posttan ve sonrasında biocera dan gecip tankta birikse, yani yavas akim olsa filtre sıralaması değişmiyor ama yüksek alkali su tankta birikiyor.

Bunu neden önermiyorsunuz, sonucta önce post sonra da bioceradan geçmiş oluyor. Sıralama aynı yani

• alkali filtre olarak aşağıdaki linkteki ürünü aldım. Nasıldır?

www.n11.com
    Pentek Post Alkali Filtre Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/pentek-post-alkali-filtre-3238955?magaza=ltfsuaritma
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Şu an bunu kullanıyorum , çok kısa sürede pH 6 civarında verdi , pek alkali filtre gibi değil , eğer kullanmadıysanız iade edip biocera almanızı tavsiye ederim . Daha uygun fiyatlı alternatif olarak k2551 omnipure da olur hızlı akımda kullanmak kaydıyla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Ağustos 2023; 9:16:14 >

Biocera 650 lirayken pahalı diye almamıştım. 950 lira olmuş. Dediğiniz gibi değiştirdim siparişi. Paraya kıyıp linkteki ürünü aldım.

Omnipure bu arada biocera ile aynı fiyatta.

www.n11.com
    Biocera Premium A.A 10 Inch Antioksidan Alkali Mineral Filtresi M Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/biocera-premium-aa-10-inch-antioksidan-alkali-mineral-filtresi-m-23194432?magaza=suaritmacadiri
    İyi günlerde kullanın , bioceradan çıkan suyun tadı bi başka gerçekten .

Evet bir senedir aklımdaydı. iyi oldu. Bu arada ihlas arıtma kullanıyorum. Hızlı akışta post karbondan önce mi takmalıyım biocerayı?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156469301

Şurada anlattım hocam , ilk zamanlar bence hızlı akımda , posttan önce ya da sonra damak tadınıza göre kendiniz belirlemeniz gerekiyor , sonda iken daha yüksek pH olur , eğer tadı hoşunuza giderse o şekilde . Sonda iken tadı sert gelirse bir öne alıp deneyebilirsiniz . Dizilimi değiştirdikten sonra sistemin oturması için bir iki hafta bekledikten sonra karar verin . İlk zamanlar iyi ya da kötü gelebilir.

çok teşekkürler , hızlı akışda post öncesinde deneyeceğim tatlı sus sevdiğim için.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.