Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
162
Favori
104.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kx tr için büyük velinimettir. Aynı şekilde pentair gac da öyle , pentair in sahtesini yapacak kadar üretim kalitesi olan varsa tr de , ben o adamın elinden öperim yeminle :) 500 tl gibi olması gerektiği fiyattlarda satılıyor bu filtreler. Para sorunu yoksa pentair gac kx matrix vs bunlardan devam. Yoksa swun cto da olur gac da olur .Ama erken değiştirmek gerekir.Kx lerin pentair gac ın içeriği de galon cinsinden ömrü de fazladır. Pentair çoğu filtresinde de fda onaylı materyal kullanır. Olay sadece kaliteli ve ya fazla karbon kullanmak da değil. Filtelerde kullanılan keçe olur sünger olur ızgara olur , kapak malzemesi olur , yapıştırıcısı olur , bunlar da insan sağlığına uyumlu malzemeler olur. Pentair bu şartlara en çok dikkat eden firmalardan biridir zaten.

Kxi , pentair gac ı 1 sene rahat kullanırsın , bir sene sonra mutlaka değiştirmek kaydı ile su da sorun olmamasına rağmen değişim şart .

Swunları daha kullanmadım test etmek lazım ama ortalama ömrü 1500 galon civarıdır. 6-9 ay falan kullanıma göre gider diye düşünüyorum. Ben ne olur ne olmaz keyfe keder 6 ayda değiştirirdim ama . Kx mi pentairi de 9 ayda bir değiştiririm genelde elim boşsa .

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/su-aritma-cihazi-alkali-mineral-vs-filitreler-tuzagi--157137659 siz bu konuda pentair gac ve diğer filtreleri için dikkat etmemiz gerektiğini belirtmiştiniz de ondan sahte çıkar diye tereddüte düşmüştüm

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

orada pentair membranlardan bahsetmişiz , sedimentinden vs .

foto falan da ekleyemedi için tam olarak neden bahsediyordu bakmak lazım , etiket yapıştırma olayıdır büyük olasılık. Forumda şuralardan alın diye söylüyoruz zaten , başka satılan yerlerde gören olursa foto isteyin video isteyin bana atın bakarız da daha ucuz bi yerde varsa vs.

Pentair gacları gördük , benim konuda bile bir sürü fotosu var . Pentair gaclarda sorun yok .Düzenli alım var tr de o filtreyi , he yarın satan büyük firmalar ücretinden vs almaz getirmez olursa o zaman daha dikkatli olmak gerekecektir.

Fluxtek inline filtrelere pentair etiket satanlar , açık kasa filtrelere pentair etiketi yapıştırıp satanlar olmuş eskiden , ben o dönemlere pek gelmedim . Çünkü o sıralarda ne ben de arıtma vardı , ne de arıtma bilgisi vardı.

tamamdır o zaman purtek sediment yerine swun kapaklı bu daha ıyı sanırım, omnipure gac yerine pentek gac (ya da buna da kx cto hangisi iyi olur ?) ve kx cto dan devam membran taptec kesin

gelelim biocera dan sonra oluşan boşlukta alkali filtre ne kullanacağımıza bioceralar yakın zamanda tr orj. girecek gibi durmuyor bu yüzden pentek gs cal 10 ro alma düşüncesindeyim bu da tam alkali olmadığından (daha çok post karbon) ph değerleri nasıl olur bilemiyorum

alkali filtrede kararsızım şu an

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Hocam bu swun FPP serisi sediment kalitesi ile putrex 95 05 kalitesi fda 21 kriterlerine karşıladığı için yakın diyebiliriz.

Aynı ibare purtrex px 05 de de var ,Purtrex Depth cartridge filters are made from thermally-bonded fibers of polypropylene.

GE certifies that it uses no resin binders, lubricants, antistatic or release agents or other additives in the manufacture of these cartridges,

and that the resin used for manufacturing the filter media meets the food contact requirements of the U.S. FDA 21 CFR regulations.

Tr de kapaklı swunda kullanılan pp ,bu fpp içeren modeller değil Purtrex kağıt üzerinde daha kaliteli malzemelerden oluşmuş vaziyette , direk üzerinde marka model bilgisi var vs vs .

Swun kapaklı tercih etme sebebim , purtrex de kapak olmadığı için uzun süre kap içinde kalınca , kapakların ezdiği yer ezilebiliyor . Nadir de olsa olabiliyor. Kapaklı kullanımı bu açıdan daha kullanışlı. Kaçırma ihtimali daha düşük , bu benim şahsi yorumum ama .

Daha kullanışlı derim , daha iyi daha kaliteli demem yani sedileri kıyaslarken .

Pentair gs cal ro içinde az bir mikter calsit var ,yüksek bir ph vermez , çok yüksek de isteyen yok . Bende 2 hafta sonra ph olarak düşmüştü ama tadı güzeldi. Alkali olarak düşünmeyin yani . Alkali filtre olup nsf sertifikalı bir ürün zaten yok , biocera da nsf sertifikalı bir filtre değildi, içindeki topları nsf sertifikasına sahipti. Aynı şeyi şu an Royal green Roycera filtresi ile yapıyor. Roycera alabilirsiniz . Biocera kore whatsap destek hattına da sorabilirsiniz , tr de biocera taşlı içerikeli nereden ürün satın alabilirim diye. Onlar başka bir yere yönlendiriyorsa , roycera yerine o ürünü de alabilirsiniz.

roycera 2x pahalı neredeyse pentek 7,5 ph vermez mi etkisi kısa mı sürer 1 yıl normal değerlerde tutmaz mı ph ı

Pentek vermez , yeni biocera taşları da bir sene zor verir 7,5 pH . Bir sene 7,5 pH versin de roycera alacaksan o kadar vermeyebilir bilgin olsun . roycera alabilirsin dedim diye gider alırsın , 6 ay sonra bana söylenirsin 😂 6,5 üzeri bir sene verir suyuna göre en kötü , ama 7,5 civarı bilemem . Kesin verir diyemem yani roycera için de .

Ayrıca alkali filtre bir zorunluluk değildir . Olması içeriği mineral ile zenginleştirdiği için tabi ki iyidir . Tadı da daha güzel oluyor . Ama öyle aman aman bir mucize beklememek lazım bu filtrelerden .

pentair gac ı 500 tl ye nereden alıytorsunuz 700 den baslıyor 1 yerde 500 e yakın ama pek guvenemedım o sıteye bana özelden yazar mısınız teşekkürler.

Nakit alırsan yüzde 20 düşersin , 560 tl artı kargo

https://www.ethicwater.com.tr/urun/pentair-gac-10-filtre/?gad_source=1

Ya da daha ucuza

Artı kargo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 30 Eylül 2024; 23:17:21 >

ethıc havale de yuzde 10 dusuyor 20 nasıl oluyor

latif 2020 yılında forumda gördüm pentek lerın hep cakmasını satmıs cal/ro ph dıye bir filtre bıle satmıs ph filtresi diye ondan pek guvenemedım buna

pentek gacların kapaklısını satmıs baska fıltreye pentek etıketı yapıstırıp resımlerı var forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs190505 -- 1 Ekim 2024; 0:15:38 >
    Merak ettim nerde hocam onlar 😂 yapmıştır doğrudur ,

Pentair gac belli hocam sahtesini yapamaz yani filtreyi biliyoruz 😂 diyelim ki farklı gönderdi tanırsınız yani filtreyi ama uğraşmayayım derseniz ethicten biraz
    farkla alın geçin ,

Ethic de yüzde 20 nasıl oluyor bilmiyorum kendilerine sormak lazım , kod falan veriyorlardır .

https://forum.donanimhaber.com/su-aritma-cihazi-topladim-anlatiyorum--142262655-22

Hocam onlar ben Swun ım diye bağırıyor 😂 ama bilmeyince daha önce görmeyince 😂 netten de mi bakmadınız mübarek 😂 yazan modeli Google yaz görsel arat yurt dışı ürünlerde vs .

oradaki pentek de pentek değil omnipure da omnipure değil etiketlerden filtre tiplerinden belli , baskı kalitesi de çok kötü vs 😂 fluxtek inline filtrelere de pentair etiket yapmıştı 😂

Özetle istersen pentair gac alabilirsin

www.latifoglusuaritma.com
    10 İnç Housing USA PENTEK 3 LÜ FİLTRE SETİ
    https://www.latifoglusuaritma.com/acik-cihaz-housing-filtreler/10-inc-housing-usa-pentek-3-lu-filtre-seti

Sediment swun , fotodakini yolluyorsa 😂 pentair gaclar ile baya uygun ,

Altında membran taptec
    Alkali de bio alkaliyi seçebilirsiniz, bioetix ile aynı filtre

Bu da var bak , forumdan alanlar oldu , gelince foto atın diye özelden beri bildirim istedim , ekrandakiler geldi . Orjinal . En ucuz set olarak burada galiba şu an .

daha önce bu işi yapan firma akıllanmamıştır yine bi pislik çıkarır diye düşünüyorum fiyatlarda uygun olunca başka yere göre bioplus tan bahsediyorsanız onun bir videosu vardı youtube de kaldırıldı inanılmaz kötü ne olduğu belli değil içini elle falan dolduruyorlardı hijyen 0 yerli bi şey al daha iyi gibi

Hocam takip iyi güzel de ürünleri karıştırma var sizde 😂

www.latifoglusuaritma.com
    Bio A+A Alkali Orp Mineral Filtre ( 0726199147493 )
    https://www.latifoglusuaritma.com/bio-aa-alkali-orp-mineral-filtre
    , bahsettiğim bu filtre benim bioetix ile aynı filtre sadece firma kendi adı ile etiket yapmış .

Sizin bahsettiğiniz filtre bu

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Neyse nasıl isterseniz nereden isterseniz oradan alın . Ürün bioetix ile aynı ürün . Yukardaki attığım ürünler de öyle , nereden alırsan al aynı ürün gelecek zaten , ben en ucuz en mantıklı nereden bulursam oradan tavsiye etmeye çalışıyorum .

teşekkür ederim size bir lafım yok yanlış anlaşılmasın çok yardımcı oluyorsunuz herkese

ben latif ten alırsam başım ağrır mı düşüncesindeyim ama forumdan oradan pentek gac alanlar oldu orjınal cıktı dediniz o zaman ben de alayım

gecmıslerıne bakarak tereddute dusmustum demekkı akıllanmıslar

Adın çıkacağına canın çıksın derler ya hocam , Siz de haklısınız , bildiğimiz ürün nerede ucuzsa oradan devam hocam .

Siz alırsanız da foto atın buradan bakalım birlikte , önermeden önce de ben kendisinden video foto istedim , bahsettiğiniz durumları bildiğimiz için . Sanmam bu saatten sonra bilinen ürünlerde yapacağını , pentair sediment diye ürün eklemiş mesela o da eskiden kalmadır hala yapmaz herhalde 😂 kapaksız pentair etiketli sediment de noname sediment , ben size swun kapaklı olan linki verdim mesela gibi gibi .

Düzenleme yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 1 Ekim 2024; 9:2:43 >

sizin swun dediğiniz spun filtrede made in usa yazıyor pek de akıllanmamış gibi pentek olarak satmaya çalışıyor

😂😂 dedim ya hocam deseninden tipinden anlıyorum diye 😂 siz başka yerden alın hocam .

Size set olarak ne lazım , membran alkali vs lazımsa set olarak alın daha uyguna gelir öyle
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.