Şimdi Ara

Ariston Hermetik kombi alev hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kombim son zamanlarda sık sık alev hatası vermeye başladı. Resetlemek işe yaramıyor çalışıp tekrar hataya geçiyor. Canı istediği zaman hatasız saatlerce çalışıyor.

Öncelikle kombide gaz ve ateşlenme oluyor birsüre çalıştıktan sonra hataya geçiyor. İyonizasyon elektrodunu zımparaladım fakat değişiklik olmadı. Bu elektrodun
    çalışıp çalışmadığını nasıl test edebilirim ayrıca arıza hakkında bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgr54

Kombim son zamanlarda sık sık alev hatası vermeye başladı. Resetlemek işe yaramıyor çalışıp tekrar hataya geçiyor. Canı istediği zaman hatasız saatlerce çalışıyor.

Öncelikle kombide gaz ve ateşlenme oluyor birsüre çalıştıktan sonra hataya geçiyor. İyonizasyon elektrodunu zımparaladım fakat değişiklik olmadı. Bu elektrodun
    çalışıp çalışmadığını nasıl test edebilirim ayrıca arıza hakkında bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Saygılarımla.

elk kartın tamir edilecek kart alevi bazen algılamıyor
     Ariston Hermetik kombi alev hatası

• İyonizasyon elektrodunu nasıl test edebilirim, emin olmadan fazla masrafa girmek istemiyorum. Ayrıca kart tamirinden anlayan arkadaşlar
    kartta neyin kontrol edilmesi gerektiğini söyleyebilir mi? Elektronikçi arkadaşa fazla masrafa girmeden baktırayım diyorum.

Yardımcı olan ve olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • iyonizasyon elektrodunu test ettim akım üretiyor, ne kadar akım üretmesi gerektiğini bilen var mı?
    Sorun kartta görünüyor biraz hareket ettirince çalışmaya başlıyor kartla ilgili bilgisi olaan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAYMAK KOMBİ ARIZALARI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.