ariston marka bir bulaşık makinesi aldık bugün daha önce hiçbir ürününü kullanmamamıza rağmen fiyatını ve özelliklerini beğendiğimiz için aldık evinde kullanan ve memnun olanlar var mı? açıkçası içim rahat değil sorun çıkmasını istemem bilgisi olan biri paylaşırsa sevinirim
Keyfinizi kaçırmak istemem ama Ariston bulaşık makineleri malzeme-işçilik kalitesi vasatın altında ve tasarım hatalı bulaşık makineleri üretiyor. Bence iade edin, ileride sıkıntı çekersiniz benden söylemesi.
Bu olumsuzluklar nedir derseniz;
Üst sepetinden küçük bulaşıklar aşağı düşebiliyor Deterjan kapağı bulaşıklara çarparak açılmayabiliyor Sepet doluyken çekildiğinde tuttuğunuz tel yamuluyor Kart, su kaçırma ve motor arızaları sık görülüyor Sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine göre oldukça gürültülü çalışıyor. (en üst modeller haricinde) Sınıfındaki makinelerden daha fazla su tüketiyor, program süresi de genelde daha uzun
bu gibi alışverişlerde şans faktörüne inanıyorum,kalite kontrolü yapılmıştır diye etiketlenen malda bile fabrikasyon sorun çıkabiliyor veya uzun yıllar kullanabiliyor memnun kalabiliyorsun yinede hayırlısı olsun.
Ariston'la işiniz şansa kalmış zaten :)
ses seviyesi 53 db bu normal görünüyor. bosh altus gibi markalar 17 lt su tüketirken bu 16 lt. sepetleri de gayet sağlam duruyor ama daha kullanmadım diğerleri hakkında yorum yapamıycam. inşallah sorun çıkarmaz
ben geçen hafta 5 programlı olan lbf 51 modelini 650 liraya aldım.fiatı oldukça uygun geldi.birkaçkere bulaşık yıkadılar.şimdilik hoşnutlar.oldukçada sessiz çalışıyor.benimde hoşuma gitti.yinede şans işi.çok beyaz eşyamda uğraştım doğrusu .denemediğim marka kalmadı.pardon bir samsung kaldı.onuda buzdolabı alarak deneyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: theworldismine
ses seviyesi 53 db bu normal görünüyor. bosh altus gibi markalar 17 lt su tüketirken bu 16 lt. sepetleri de gayet sağlam duruyor ama daha kullanmadım diğerleri hakkında yorum yapamıycam. inşallah sorun çıkarmaz
Kağıt üzerinde hepsi şahane, fark kullanınca çıkıyor ortaya.
Kağıt üzerinde hepsi şahane, fark kullanınca çıkıyor ortaya.
Aynen katılıyorum. Kağıt üstünde satıyorlar malları biz tüketicilere. Yazılanların doğru olduğunu düşünerek aldığımız ürünler daha sonra sıkıntılar yaratabiliyor. Halen kağıt üstünde de kötü olanlar bile var.
slm ariston bulaşık makinesi arızası
normal olarak çalışan bulaşık makinesi yarım dolu tuşuna basıp çalıştırmaya başladığımızda sigorta atmasına neden oluyor yardımlarınız için tşkler cevaplarınızı bekliyorum saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme