Şimdi Ara

Arif V 216 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gora kadar olamaz ama arogtan daha iyidi,zekice espriler vardı,barış manço kimin aklına gelirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Kez gidiyorum dayanamadım aldım bir bilet

• Beyler bu filmi yabancı arkadaşlarınıza bence izletmeyin,gülmeyebilirler,dizideki espirileri göndermeleri anlamayabilirler.Saçma gelebilir...
  • perşembe günü 3 arkadaş yapı statiği finalinden sonra gitmeyi düşünüyoruz. yorumları okuyunca daha çok meraklandım. cem yılmazın bu konuda kral olduğu tartışılamaz tartışılması teklif dahi edilemez
  • Gora kadar güzel olmaz diye önyargıyla gitmeyin baya baya güzeldi film
  • kötü değil iyidir iyi gidip izleyin...
  • ilk gun gittk 4 salon x 3 seansda bos yanyana bilet yoktu

nerden haber aldiniz da izdiham yarattinz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

izledim beğendim. komikti

Aileyle izlenecek bir film mi sizce hocam? küfür falan çok var mıydı?

Her türlü izlenir. Recep ivedik, deliha saçmalığındansa. Küfür var. Ama fazla değil ara ara

Film çok iyiydi. Yeşilçam sahneleri özellikle. Zevkle izledik.
  • gora gibi özenilerek espri kasılmamış ama genel olarak güzel film ben beğendim.
    Maksadın arkadaş, kardeş, aile ile keyifli 2-3 saat geçirmek ise git izle tavsiye ederim.
  • Film hakkında yapılman en iyi ve en gerçekçi, internette bulabileceğiniz filmi en iyi tasfir eden yorumu BEN yazıyorum.

Bu yorum Ar-elik tarafından sunulmuştur.

Film bir komedi filmi değil eğlence filmi aslında. Filme ilk olarak güzel esprilerle başlıyorsunuz ama ben elimdeki topkeki bitirmeden devamını yazamayacağım kusura bakmayın. Heh tamam devam ediyoruz kaldığımız yerden arif cekuyu görüyor ama aslında ceku 216nın karışı şimdi tamam mı? anladın mı hehe. sonra zeki müren vardı eskilerden arif ışık vardı. dur arif ışık yoktu aslında kerem alışık vardı duygulu hani o güzeldi. Şimdi mesela düşün sadri alışıkla ayhan ışık birini dövüyormuş ama orada arif varmış nasıl komik dimi hehe. İşte sonra 216 arife küsüyor zamanda geri gidiyorlar sonra bir daha ileri gidip geliyorlar sonra tam dönüyorlar 216yı kurtaracaklar mustafa sandal var sonra tarkan var. çok güzel şarkı söyledi ama cem yılmaz ben beğendim. en son bok gibi bir yeşil perde önünde hehe anladın? çaktın dimi göndermeleri? aslında çok komik ama sen recep ivedik kitlesi olduğun için arçelik reklamını anlamadın yoksa komik film de sen işte kıtsın bilgin yok. Cem yılmaz koskoca türk sinemasını arçelik ile temsil ediyor sen diyorsun filme kötü. E sen olmuş musun? hehe çaktın anladın dimi göndermeyi?

İşte böyle bitiyor film.

Cem yılmazın gerçekten iyi işler çıkardığını düşürken, hatta sinemalar.com'daki olumsuz yorumları okuyup "Mozartın da şimdi en sevdiğimiz parçaları o zaman hiç sevilmezmiş" cümlesini kurup komedi filmi değil sinema filmi izlemeye giden ben malesef bu filme 10 üstünden 4 veriyorum. VASAT! cem yılmaz'ın etrafında abi "eee sonra ne oluyor?" diye soru soran kimse yoktu galiba. Absürd komedi değil, aksiyon değil, 216lı sahnelerin sıkıcılığından eğlence filmi de değil. Saçma sapan bir film olmuş malesef Cem abi kusura bakma.
    Zeki mürenin lafını bitirmeden vurdunuz ya.
    Oraya da ayrı ayar oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 8 Ocak 2018; 1:30:50 >

• Cem yılmaz için izledim, bir gora arog asla değil ancak izlenir mi izlenir. Filmde büyük emek var sinema adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 8 Ocak 2018; 2:49:31 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    kemal sunal da böyleydi ekran yüzü ile gerçek kişiliği farklıydı keza zeki Müren de böyleymiş bu da böyle. bunu bir eksiklik ya da ayıp olarak belirtmiyorum.

adam böyle yani

• filmin ortasında cem yılmaz ın pembe şeker karakterine "bırak şimdi adının ne olduğunu.. zaten izleyicinin kafası patates olmuş" dediği bir bölüm var

gerçekten de o ana kadar kafanız olayların akışı ve hızından patates oluyor. bu da filmin akışının ne kadar planlı seyirciye de ne kadar hakim olduğunu gösteriyor

• Filmde inanılmaz ince göndermeler var arkadaşlar ve hepsi aşırı komik

Bunları anlamayan cahiller Recepİvedik izlesin

Mesela filmde 216 kaç yaşındasın sen diyor(Woaww)

Mesela Cem Yılmaz göndermesi var, Gora göndermesi var, Wolverine göndermesi var bunları anlayıp kahkaha atmadıysanız cahilsiniz net

film 10/10 olmuş çünkü whiplash göndermesinde gülmekten koltuktan düştük tüm salon

• çorba yapmış iki gözümün çiçeği
  • Daha izleyemedim ama arkadaslarima sordum, bu sefer olmus dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmde neden herkez Gora,Arog arıyor ki? Uzayda geçmiyor ki film. Gayet komik ve akıcı. Daha ne olsun.
  • fragmanını izlediğimde ön yargı oluşmuştu, dün izledim harika iş çıkmış ortaya olay örgülerini çok akıcı buldum. ince espriler vardı salonun %30 luk kısmının anlayıp güldüğü

Ozan Güven(216) çok başarılıydı.

Tekrar izlemek isterim

• Beklenen video
  • ilk 3 gün seyirci sayısı 1.331.691

https://boxofficeturkiye.com/hafta-sonu/?yil=2018&hafta=2
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.