Şimdi Ara

Ariel Profesyonel Leke Çıkarıcı Sıvı 4 Litre Hepsiburada 11.89 TL Kargo Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde marketlerde 2L'si bu fiyata. 4L için sıcak bir fırsat. Üstelik kargo parası da ödemiyorsunuz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=28002240&productid=zypg94e0cfcd3f#Gorseller

Ariel Profesyonel Leke Çıkarıcı Sıvı 4 Litre Hepsiburada 11.89 TL Kargo Bedava

• yarım litresi 2tl den satılıyor
    güzel fırsat
    düşünmeden alın bence
  • işe yarıyor mu dökünce leke çıkıyormu gerçekten
  • dia da 3+3 litre olan,kosla marka 15 lıradan satılıyor,hatta bazen daha ucuza,

annemın dedıgıne gore arıel beyazlar için daha iyi diyor,renklilere kosla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

dia da 3+3 litre olan,kosla marka 15 lıradan satılıyor,hatta bazen daha ucuza,

Saha ucuza degil' ama 15 tl cok uygun. Ben kampanya zamaninda alinca hedef/ puan derken DOLAYLIDA olsa kazaniyorum.

Puan ve cek leri degerlendirmek isteyene iyi firsat.
  • arielin toz deterjanı beyazlar için daha iyi ama bu leke çıkarıcı tüm renklerde beyazlarda kullanılır deterjanla birlikte.
  • 15den daha ucuza satan olmadı kesinlikle.çeki olan için ideal hem de eve kadar getiriyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

işe yarıyor mu dökünce leke çıkıyormu gerçekten

Kosla sivi tavsiye ederim. 1.99 tl den almistim ama malum erkek isi bir urun degil, degerlendirmek zor.

Ayrica Ariel parlak renkler 6kg alana bu urun %50 indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 11 Ağustos 2011; 19:29:20 >
  • beş para etmez bir ürün alıpta paranızı sokağa atmayın bence bende böyle bir kampanya varken kipadan aldım hanım hiç bir işe yaramadığını söyleyip duruyor her kullandığında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Kosla sivi tavsiye ederim. 1.99 tl den almistim ama malum erkek isi bir urun degil, degerlendirmek zor.

Sağol Muhammet Abi, yaa bazen gömleğe salça vs sıçrıyor yaa hani hemen çıkarıyor reklamlarda, hangisi en iyi peki bu konuda acaba?

• quote:

quote:

quote:

Sağol Muhammet Abi, yaa bazen gömleğe salça vs sıçrıyor yaa hani hemen çıkarıyor reklamlarda, hangisi en iyi peki bu konuda acaba?

Bu konuda sanırım farklı bir ürün tavsiye etcem.

Su ile cogaltilan ve aklınıza gelen her yerde her türlü lekeyi cikartan bir sıvı var. 5kg lik bidon ve 75tl altı blr rakamda.

Yer sil, koltuk sil, halı sil, cam sil yada elbiside ve banyo da kullan. Sorunsuz bir ürün .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuda sanırım farklı bir ürün tavsiye etcem.

Su ile cogaltilan ve aklınıza gelen her yerde her türlü lekeyi cikartan bir sıvı var. 5kg lik bidon ve 75tl altı blr rakamda.

Yer sil, koltuk sil, halı sil, cam sil yada elbiside ve banyo da kullan. Sorunsuz bir ürün .

o ne ki abi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanpaşa

beş para etmez bir ürün alıpta paranızı sokağa atmayın bence bende böyle bir kampanya varken kipadan aldım hanım hiç bir işe yaramadığını söyleyip duruyor her kullandığında..

benim annemde kosla nın sıvı olanı için aynı şeyi söylüyor

o yüzden kosla toz alıyorum hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

beş para etmez bir ürün alıpta paranızı sokağa atmayın bence bende böyle bir kampanya varken kipadan aldım hanım hiç bir işe yaramadığını söyleyip duruyor her kullandığında..

aynı MİKTARDA hangisi UCUZ ise o iyidir :) , aynı markanın / aynı tarz ürünü nasılsa.
  • @ syruse

http://www.moyo.com.tr/genel-hijyen-urunleri---moyo-h-121-kir-cila-ve-leke-cozucu-temizleyici--k

buna benzer bir şey , yağ gibi bir sıvı ve SADECE SU ile karıştırıp ( bir camsil sprey şişesine 1 kapak katıyorsun mesela ) evin içi / dışındaki HERŞEY için kullanılıyor
  • quote:

e bu daha uygun o zaman. hepsiburda da litresi 3 tl ye geliyor. diada litresi 2,5 tl oluyor.
  • İyi bir deterjan kullanıyorsanız bu tür ürünler tamamen gereksiz. Düzenli olarak değiştirdiğiniz ve yıkadığınız, üzerinde ağır lekeler olmayan, yani sadece toz, vücut yağı gibi kirleri barındıran çamaşırları en ucuz deterjanlar bile sorunsuz temizler ama meyve suyu, kan, çim, yağ gibi lekeler için Persil, Ariel gibi kaliteli deterjanlar yeterli oluyor. Bu tür ürünler işe yarar mı bilmem ama özellikle mazot ve kara dut için kullanılabilir beki. Bu tür bir ürünü ucuza alarak değil, ihtiyaçlarınıza göre deterjan alıp, kullanarak ekonomi sağlarsınız.
  • quote:

@ syruse

http://www.moyo.com.tr/genel-hijyen-urunleri---moyo-h-121-kir-cila-ve-leke-cozucu-temizleyici--k

buna benzer bir şey , yağ gibi bir sıvı ve SADECE SU ile karıştırıp ( bir camsil sprey şişesine 1 kapak katıyorsun mesela ) evin içi / dışındaki HERŞEY için kullanılıyor

Biomaxi; ihlasın ürünüydü hatırladığım kadarıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

quote:

e bu daha uygun o zaman. hepsiburda da litresi 3 tl ye geliyor. diada litresi 2,5 tl oluyor.

ikisini de alacaksın,
    ariel beyazlar için daha uygun,kosla hepsine gider
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

demek kı kadınların çoğu aynı şeyi düşünmüşler,ariel sucks kosla forever

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.