Bildirim
arı kovucu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arıları kimyasalla yok etmeye çalışmak çok yanlış bana göre,her canlı değerlidir ama arılar özellikle çok değerlidir.Bu nedenle senin de dediğin gibi uzaklaştırmanın çaresine bakmak lazım, bunun yolu da benim bildiğim kadarıyla duman.Dumandan hoşlanmıyorlar.
Yemek yediğiniz masada bir kabın içinde kahve (bildiğimiz Türk kahvesi) yakarsan, bayağı sağlam ve rahatsız edici kokusu olmayan duman oluşturuyor ve arılar rahat bırakıyorlar (tarafımdan denenmiştir) -
Tabiki kastım yok etmek değil. Sadece uzaklaştırmak, raidin sıvı kimyasal uzaklaştırıcıları gibi. Valla kahve denedim hiç faydası olmuyor. Ultrasonik dalgalar ile uzaklaştırma yöntemi varmış. Onlardan deneyen varsa işe yarayp yaramadığı hakkında bilgi verebilirler mi? -
Biraz önce kahve olayini denedim olmadi bende rahatsizim bu konudan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Evim civarında bir eşek arısı yuvası olduğunu düşünüyorum. Eskiden tek tüklerdi ama son zamanlarda iyice çığrından çıktılar. Pencereyi açar açmaz içeri 1-2 tane arı giriyor. Dün gece tam 11 şehit verdiler. Üstelik henüz anlayamadığım bir sebeple bu arıların çoğu da zaten kendiliğinden can çekişiyor. Risk de bu zaten. Evin içinde yürürken yere düşmüş can çekişen bir eşek arısının üzerine çıplak ayakla bastığınızı düşünün. Ya da uyurken pencereden girip üzerinize konan bir arının ufak bir hareketinizle ne kadar saldırganlaşabileceğini... Biraz araştırma yaptım. İnternette bu ultrasonik arı kovucular ve arıcıların, arıları kovanlardan geçici süreyle (5-10 dakika) uzaklaştırmak ve kovanlardaki balı daha kolay toplamak için kullandığı spreyler mevcut. Ultrasonik arı/haşere kovucularla ilgili bilgisi olan ya da daha etkili bir yol önerebilecek var mıdır?
Teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X