Şimdi Ara

ARES HUMAN KRALI AWENGERS HAYIRLI OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET human tarafı kralı seçildi ve AWENGERS Tekin abi kral oldu.

Hayırlısı olsun tebrikler :)) Kendi ailemizden birinin kral olması sevindirici tabi.

Kendim kral olmuş gibi sevindim :)))

ARES HUMAN KRALI AWENGERS HAYIRLI OLSUN
  • hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_StOrM -- 7 Ekim 2007; 11:05:15 >
    yeni serverda kim KARUS
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun....

• Hayırlı Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

alkoc sen hiç kral olmuşmuydun peki?

olmadı diye biliyorum bir ara aday olmuştu ama
  • alkoc hiç dragon çıkarabildinmi ?
    Merak ettim

bu ay ilk gün 8000 np kastım sonrası gelmedi 1 ay non stop pk yapmak ister o iş zor

2 gundur full lag var serverda şimdide öyle oynanmıor..zor iş vesselam ben kaybettiğim s yi geri alsam kafi 4-5 ay ara verince m ye düştük bide clana bağışlanınca m yide zor tutuyoruz anlayacağın.. :)

Orjinalden alıntı: alkoc

yok en fazla mirage çıkardım. dragon çıkarmak için tüm gün pk nt lerde olmak gerek bide transfer yapıyorlar ölen öldürülen ezik char ama np kime gidior meçhul.

bu ay ilk gün 8000 np kastım sonrası gelmedi 1 ay non stop pk yapmak ister o iş zor

2 gundur full lag var serverda şimdide öyle oynanmıor..zor iş vesselam ben kaybettiğim s yi geri alsam kafi 4-5 ay ara verince m ye düştük bide clana bağışlanınca m yide zor tutuyoruz anlayacağın.. :)

Takma yine çıkarırsın s'yi
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • nice krallıklara ins.(senıde gormek ısterız)

öyle adamlar var ki simge li hatta h var ama adamı pk da göremessin :)))) simgeli olup isimsiz ve transferci damgası yiyeceğime simgesiz olurum daha iyi.

var öyle zamanında transfer yaparak milyon np leri olan ağalar ama yalanlar işte..

valla 80 olunca full pk yapabilsek belki sıkacakda expe yatıyoruz okeye basıoruz :) 2 3 gun kasıyoruz yine sonra eshlanddaki dungeona gidiyoruz gunde 2 kere item yaparız diye derken değişiklik oluyor aman aman sıkacak bişi yok birkaç gundurde lag olduğundan oynanmıyor sıkıcı oluyor da pk yapmaktan diğil :)

Aga Clan + ?
    Aga Lider Online mi?
    Aga o Simge Ne ?

Fln Fln Pmler Geliormu ?

Yoqsa PM block flnmı geziorsun
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.