Şimdi Ara

ares de sorun mu var;?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aresde bi sorun mu var iki gündür hiç bişe indiremiyorum?

• benimki gayet normal
  • Arkadaslar ewt bazen bir sorun olusuyor ama bu kendi makinemizden kaynaklanıyor , baglıymıs gibi görünsede hic bise indirmiyor bir ikinci sorun ise ares bende acık oldugunda internet explorer üzerinden hic bir web sayfasına baglanmıyor bunun nedenini bilen bir arkadas varsa yardımcı olursa sevinirim....
  • benimkide 3 gündür her açtığıda pc me reset atmak zorunda kalıyorum
    yine bir şeyler oldu ama hadi hayırlısı!!!
  • şu anda ortalama 24 kb ile iniyo ama bakalım ne olucak
  • aga bende bişi yok herzaman ki gibi ama komşularda var bende anlayamadım
  • benim aresteki problemim şöyle : şimdi şarkıyı indiriyorum hemen hememn sonlanmaya yakın tekrar kendisini geriye atıyo ve yüklemeye devam ediyo ve yine sonlanırken yine biraz geri atıyo..bu böyle sürüyo..ulan zaten kotalıyız 8 günde 1,5gb ı bulmuşum kotadan geçirecek ben bişe indirmiyom artık aresten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bende mi Sorun var Forumdamı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onlar genelde fake oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bertaluka

benim aresteki problemim şöyle : şimdi şarkıyı indiriyorum hemen hememn sonlanmaya yakın tekrar kendisini geriye atıyo ve yüklemeye devam ediyo ve yine sonlanırken yine biraz geri atıyo..bu böyle sürüyo..ulan zaten kotalıyız 8 günde 1,5gb ı bulmuşum kotadan geçirecek ben bişe indirmiyom artık aresten

aynısı bende de olmuştu.ares i kaldırdım sonrawww.inndir.com dan ares lite ı aldım kurdum düzeldi.eğer hali hazırda lite varsa silip tekrar kur bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: LiNuX

Arkadaslar ewt bazen bir sorun olusuyor ama bu kendi makinemizden kaynaklanıyor , baglıymıs gibi görünsede hic bise indirmiyor bir ikinci sorun ise ares bende acık oldugunda internet explorer üzerinden hic bir web sayfasına baglanmıyor bunun nedenini bilen bir arkadas varsa yardımcı olursa sevinirim....

ilk sorun için aresi silip tekrar kurmanı tavsiye ederim ve lite edition ı kur kesinlikle.ikinci sorun zaman zaman bende de oluyo.öyle durumlarda mecburen yüklemeleri durduruyorum nette dolanıp sonra aresi açıyorum.ona bende çözüm bulamadım eğer bişiy bulursanız lütfen haberdar edin
  • ben hiç bağlanamıyorum son zamanlarda arese
  • Bende ares kullanıyorum. NO PROBLEM
  • quote:

Orjinalden al©¥nt©¥: LiNuX

Arkadaslar ewt bazen bir sorun olusuyor ama bu kendi makinemizden kaynaklan©¥yor , bagl©¥ym©¥s gibi görünsede hic bise indirmiyor bir ikinci sorun ise ares bende ac©¥k oldugunda internet explorer üzerinden hic bir web sayfas©¥na baglanm©¥yor bunun nedenini bilen bir arkadas varsa yard©¥mc©¥ olursa sevinirim....

adsl kullanm©¥yorsan boşuna okuma bu cevab©¥m©¥.
    adsl de uploada bi s©¥n©¥r koymuyorlar, s©¥n©¥r download + uploada konuyo. gerçi yine de sakatl©¥k var bu işte çünkü upload 5 k olursa (256k adsl için konuşuyorum) download ölüyo. Hiç bi yerden hiç bişiy indiremiyorsun. haliyle explorer da hiç bi sayfaya bağlanm©¥yo. Netlimiter yükleyip de aresin uploadunu s©¥n©¥rlarsan baya rahatlar san©¥r©¥m. olmazsa aresin downloadunu da s©¥n©¥rlars©¥n o zaman kesin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfig -- 8 Mayıs 2005, 16:57:01 >

• Sorun o deil mesela ares acık ama hic bir download yok sadece online ares explorer surekli bir ipde sabit kalıp duruyor hic bir belirti yok baska ama sonra ares i kapatıyorum İE yi acıyorum bu sefer sorun yok bende anlayamadım... yardımlarınız ve yorumlarınız icin tesekkurler ii calısmlar
  • şuan için bi sorun yok
  • ben hiç ares kullanmadım ancak shareaza kullanıyordum, e-donkeye ve kendi server mıdır nedir ona bağlanıyodu , ortada bi upload veya download gözükmediği halde o şeylere bağlanmak ve bağlı kalmak için baya bi upload ve download yapıyo. netlimiter kullanarak sınırlarsan bağlantıyı işine yarayabilir yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.