Şimdi Ara

AREL ÜNİVERSİTESİ Nİ NASIL BİLİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birkaç burslu yer yazmak istiyorum ordan ama nasıl bilirsiniz orayı eğitimi nasıldır. imkanları fln nasıldır??

teşekkürler.

• Arel pek iyi gibi değil gibi geldi hangi bölümü yazmayı düşünüyon ?Puan sıralman kaç ona göre birkaç yer diyebilirim.
  • ingilizce işletme ve ingilizce uluslararası ilişkiler yazmayı düşünüyorum.

binaları çok iyi geldi bana sosyal tesisleri fln ama öğretim kadrosunu bilmiyorum. yarın arıcak babam burs şartlarını fln konuşıcak.
  • burs şartları sitesinde vardır,değiştirilmez babanın konuşmasıyla.
    üniversite geçen sne kuruldu,ben olsam gitmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.j.

burs şartları sitesinde vardır,değiştirilmez babanın konuşmasıyla.

evet ya herkes yeni oldugu için gitme fln dio ama erasmus fln var adamlar bi şekilde oturtmuşlar sistemi

puanları da çok uygun ya ingilizce işletme burslu her yerde yüksekken burda çok düşük puanı

gerçi şimdi söyledim ya herkes yazar, millet yazma yazma dio onlar yazarsa vururum onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

quote:

Orijinalden alıntı: m.j.

burs şartları sitesinde vardır,değiştirilmez babanın konuşmasıyla.

evet ya herkes yeni oldugu için gitme fln dio ama erasmus fln var adamlar bi şekilde oturtmuşlar sistemi

puanları da çok uygun ya ingilizce işletme burslu her yerde yüksekken burda çok düşük puanı

gerçi şimdi söyledim ya herkes yazar, millet yazma yazma dio onlar yazarsa vururum onları

erasmusu nerde oturtmuşlar,3 ve 4 ler gidiyor bi defa,yani oturtmuşlar demek saçma!?
    kaç puan aldın sen sınavda?sıralaman kaç?

• 307 ya bnm puan ea yım

neyse yazmıcam ztn ya burs kesilmemesi normal öğretim sürecindeymiş ben stres yaparım bursum gitcek die sınıfta kalırım rahat adamım baskı ortamında ders fln çalışamam birbirine girer...

devlet ii ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 307 ile burslu alıyorsa zaten o üniversiteden hayır gelmez
    benm okul kesmiyor bursu,şanslıyım sanırım
  • bıktırdın valla emure dandik okullar hakkında topic açmaktan..

1 okulu soruyorsan, o okula gidilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

bıktırdın valla emure dandik okullar hakkında topic açmaktan..

bıktıysan bakmazsın topice birader arıza çıkarmanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

bıktırdın valla emure dandik okullar hakkında topic açmaktan..

Kolayı var. Konu başlığına tıklanmaz ve konuya girilmez.
  • Okul çok kötü bir yerde. Resmen dağbaşında. Etrafında ne bir bina ne bir insan var
  • Kocaeli ile Arel arasında reklamcılık da kaldım..
    Burslu yetiyorda..
    Ama yerleşke Tepekentte..Yani Çamlıcadan kocaeli daha yakın
  • tabela üniversitelerden birisi, kendini kanıtlaması için çok zaman var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

307 ya bnm puan ea yım

neyse yazmıcam ztn ya burs kesilmemesi normal öğretim sürecindeymiş ben stres yaparım bursum gitcek die sınıfta kalırım rahat adamım baskı ortamında ders fln çalışamam birbirine girer...

devlet ii ya

Normal öğretim süresi 7 yıl yani 3 sene de sınıfta kalsan bursun İstanbul Arel'de kesilmiyor.
  • Arel mi? Öyle bir üniversite mi var. Gerek yok bence. Arel meral'a takma kafayı.
  • isimden kaybediyo en başta arel ne ya ariel gibi deterjan mı üniversite mi düşünsenize işverenin karşısına çıkıyosunuz: hangi üniversite? -arel beyfendi... - o ne lan nerde o okul....
  • Üniversite isimleri yavaş yavaş şirket isimlerine benzemeye başladı. Eskiden eğitimle veya üniversitenin bulunduğu şehirle ilgili çağrışım yapan isimler koyarlardı. Şimdi değişik isimlerle karşılaşır olduk.
  • Geçen hafta arakdaşım kıbrıstan geçiş yaptı kayıt oldu arele kampüsü büükçekmecenin ilerisindeymiş galiba yani şehrin dışında asıl kampüs gitit okula gezdi sonra beni gördü naptım ettim çocugu vazgeçirttim sildirdi kaydını yine :)

okulla ilgili yeni açılan bi okul adı sanı duyulmamış ama rağbet var arkadaşın kaydını sildirmeye gittiğimde gördüm çok kalbalıktı ha bana okurmusun derlerse okumam fiyatları ne kadar bilgimde yok galiba 14 civarı bu paraya izmir ekonomiye git daha iyi yada istanbuldaki diğer özelleri düşün :)
  • 3 yıldır arelde okuyorum keşke yazmasaydım dedirttiriyor çok kötü ya zaten 3 yıl oldu açılalı ilk öğrencisiyim sefaköy kampüsünde bu sene geçiş yapmayı deniyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.