İyi bir üniversite midir? Sunduğu imkanlar ve eğitim kalitesi bakımından
Harran üni.'de okuyan yok mu?
ben okuyorum..
sanırım ist dan geleceksin.pek önermiyorum çünkü ist gelen adam pek uyum sağlayamaz ama küçük bi sehirden olsa olur tercih senin.
İnterneti Harvard'dan daha hızlı onu biliyorum.
Abim inşaat okuyor orada, çok memnun ama bazen ırk sorunu oluyormuş yani ırkçılık var biraz. eğitim bakımından iyiymiş
valla ben hiç ırkçılık yaşamadım. eğitim olarak fena değil ama sehir olarak yapacak pek bişey bulamazsın...evet internet baya iyi sanırım premium hesapla 2.23mb ı gördüm
Bende harran tarih kazandım insanları nasıl oranın bilgisi olan varsa yardımcı olabilir m?
insanlar senin bakış açına göre değişir.tabiki ilk başlarda alışmakta zorluk çekersin.her sehirde olduğu gibi iyiside var kötüsüde.ama başlarda baya bi zorluk çekeceksin. senin kampüs sehire 25-30 km uzakta osmanbey kampüsünde turkcell reklamlarında çıkan yerde.pek sehirle alakan olmaz.
20 km mesafe varmış İst. dan sonra urfa biraz zor olacak ama yapacak birşey yok : )
quote:
Orijinalden alıntı: günışık
20 km mesafe varmış İst. dan sonra urfa biraz zor olacak ama yapacak birşey yok : )
yok yaw sorun olmaz fazla alısırsın :)
internet hızında kesin olarak hızlı bide üni osmanbey kampüsü sehre çok uzak ama ulaşım sıkıntısı yok diploma dışında beklentisi olmayan için uygun ırkçılık konusunda üni içini bilmem ama sehirde bi sıkıntı yok birde osman bey dışında 2 kampüsü daha var eyübiye ve yenişehir kampüsleri bunlarda şehre yakın ama fazla bölüm ve öğrenci yok yurt ve ev konusunda fazla sıkıntı yok öğrenciye ev veriliyor ayrıca yutlarda var istanbuldan gelip okuyan ve bitiren 2 tane kuzenim vardı ikiside şimdi çalışıyor yinede başka sans yoksa gel diploma alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahmpeker
internet hızında kesin olarak hızlı bide üni osmanbey kampüsü sehre çok uzak ama ulaşım sıkıntısı yok diploma dışında beklentisi olmayan için uygun ırkçılık konusunda üni içini bilmem ama sehirde bi sıkıntı yok birde osman bey dışında 2 kampüsü daha var eyübiye ve yenişehir kampüsleri bunlarda şehre yakın ama fazla bölüm ve öğrenci yok yurt ve ev konusunda fazla sıkıntı yok öğrenciye ev veriliyor ayrıca yutlarda var istanbuldan gelip okuyan ve bitiren 2 tane kuzenim vardı ikiside şimdi çalışıyor yinede başka sans yoksa gel diploma alırsın
bence devlet yurdu ve ev sıkıntısı var öğrenciye kolay kolay ev vermiyolar istediğin gibi bi ev bulman zor.bulsanda 1,5 katı gibi bi fıyat istiyolar biz suan 4 kişi 550 ye kalıyoruz.
Irkçılık var diyenlere herkesin huzurunda bir kahkaha atayım ilk önce Urfa'da yaşayan en temel halklar Kürt,Arap,Türk,bunlar sıralamasıyla en temel olanları yani bunlarla da kalmıyor.Dicle çok daha kaliteli ama tebrik ederim.
urfa güney doguda ama emin olun terör olayları olsun terör destekçisi olsun pkk lısı olsun en az taraftarı olan dogu şehri urfadır televizyonda hep arap kürtleri gösteriyor ama kürtlerden çok türk var
quote:
Orijinalden alıntı: gonzales20
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahmpeker
bence devlet yurdu ve ev sıkıntısı var öğrenciye kolay kolay ev vermiyolar istediğin gibi bi ev bulman zor.bulsanda 1,5 katı gibi bi fıyat istiyolar biz suan 4 kişi 550 ye kalıyoruz.
sans bizim 2 ev var birinde öğretmenler birinde öğrenciler kalıyor bizde sıkıntı yok ev bulmak isteyenler tek aramasın ailesi ile gelenler rahatlıkla istedikleri evi bulurlar sehirde bazı yerlerde öğrenciler kalıyor oralar yönelin derim
yurtlar hakkında bilgilendirecek varsa iyi olur kampüse yakın yerde var mı yurt ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme