Şimdi Ara

Arduino Tabanlı Akıllı Ev ve Oda Sistemi OEK Smart Home V2 Blynk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Arduino Tabanlı Akıllı Ev ve Oda Sistemi OEK Smart Home V2 Blynk
    Arduino Tabanlı Akıllı Ev ve Oda Sistemi OEK Smart Home V2 Blynk Uzaktan Kontrol ve Güvenlik Sistemi

    Bylnk uygulamasını kullanarak Dünyanın herhangi bir yerinden;

    Duman ve Gaz seviyesi ölçümü. Belirlenen sınırı aşım durumunda bildirim ve mail yoluyla uyarı sistemi. İstediği taktirde bildirimleri devre dışı bırakabilme.

    Alev Algılama. Alev algılandığında bildirim ve mail yoluyla uyarı sistemi.İstediği taktirde bildirimleri devre dışı bırakabilme.

    Hareket ve Isı Algılama. Hareket algılandığında bildirim ve mail yoluyla uyarı sistemi.İstediği taktirde bildirimleri devre dışı bırakabilme.

    Anlık olarak Isı ve Nem ölçümü. Doğru ölçüm yapılabilmesi için kutunun dışına alınmıştır.

    4 adet programlanabilir Röle. İster sensörler ile birlikte otomatik kullanın isterseniz uzaktan açma kapama işlemlerini yapın(bilgisayar,otomatik kapı,lambalar vb)

    Ürünler 2 günlük ısı ve kararlılık testi yapılmıştır. Ürünler sıfır olup tanıtım fiyatıdır. Pazarlık yoktur. Diğer ilanlarıma bakınız.


    sahibinden.com =https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-devre-montaj-arduino-tabanli-akilli-ev-ve-oda-sistemi-oek-smart-home-v2-blynk-735854970/detay/

    Arduino Tabanlı Akıllı Ev ve Oda Sistemi OEK Smart Home V2 BlynkArduino Tabanlı Akıllı Ev ve Oda Sistemi OEK Smart Home V2 BlynkArduino Tabanlı Akıllı Ev ve Oda Sistemi OEK Smart Home V2 BlynkArduino Tabanlı Akıllı Ev ve Oda Sistemi OEK Smart Home V2 Blynk
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 249 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.