Şimdi Ara

arduino\pic ile role kontrol yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arduıno yada pıcle nasıl pc yada telden role kontrol ederım yardım

• tecrubeli bırısı yokmu
  • Bluetooth,Ethernet,WiFi,DTMF vs. İle yapılabilir.Bana göre Bluetooth en kolayı tabii.Siz ne ile yapmayı düşünüyorsunuz? Ona göre bir cevap yazalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkymtl11

Bluetooth,Ethernet,WiFi,DTMF vs. İle yapılabilir.Bana göre Bluetooth en kolayı tabii.Siz ne ile yapmayı düşünüyorsunuz? Ona göre bir cevap yazalım

ılk tercıhım eternet sonra bluetoot sonra wıfı dtmf son cunku ya sabıt bıyerde tuslara basacan yada gsm uzerınden seslerı ıletecen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koray. -- 9 Kasım 2014; 21:37:38 >
  • Bence başlayacaksanız Bluetooth ile başlayın kablosuza çünkü hem ucuz hem de mantığı daha anlaşılır,elektronikçilerde fiyatı 20-30tl arası oluyor fiyatları HC-05 lerin.Ethernet hem pahalı hem de host işi zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 Kisiye Saldirdim -- 9 Kasım 2014; 22:12:06 >
  • elımde kablosuz mause var onunla bısıler yapabılırmıyım
  • Pek ilgilenmiyorum onlarla ama bildiğim kadarıyla içlerinde 2.4ghz modul var. Internette nRF24L01 diye aratın orneklerden yola çıkarak çok kolay yapabilirsiniz :) modulun fiyatı zaten 7tl yalnız bunu telefon yada pcden arduino ile haberleştirmek için yine bir kablosuz module ihtiyacınız olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 Kisiye Saldirdim -- 9 Kasım 2014; 23:18:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arduino ile Birşeyler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc den arduinonun kendi programındaki serial monitör aracılığıyla bir tuşa basar basmaz role çalıştırılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben yılmaz arduino ıle role devresı yapmayı pılanlıyorum ama banım ısıme yaraması ıcın roleyı saniyede 3...4 kez ac kapa yapması gerekıyor .sızce bu sıztem olurmu ve start verıldıgı zamn sorunsuz 1 hafta calısırmı yanı o role 1 hafta boyunca saniyede 4 kere basarak gunlerca calısıp saglıklı bır sıztem olurmu ve kodlaması konusunda bılgım de yok henuz kodlarını yazmak cok mu zor olur sadece sanıyede 4 defa ac kapa yapacak ve durmıcak sımdıden tesekur ederım yanıt verır senız benı buyuk bır dertten kurtaracaksınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.