Şimdi Ara

Ardream Asassian İçin FP +9 mu, Chitin +8 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ardream asası için fp +9 mu chitin +8 daha uygundur ? Sebebini de yazarsanız sevinirim

• Bence +9 fp ardream olduğu için sonuçta koxp cok ve tek atma konusunda +9 fp her zaman işe yarıcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 26 Mart 2012; 14:38:50 >
  • Kesinlikle +9 fp set . Ardream legal değil o nedenle ks oynayacaksın . Genelde mageler felan koxp açıp geziyorlar yani defans çokta işine yaramayacaktır , kaldı ki defansında çok fazla düşmez . En kötü ihtimalle 8 chitin pauldron diğerlerini fp 9 yaparsın .
  • valla speed hack varken +8 chitin derim.Defans olarak çok büyük uçurum var bana kalırsa atak olarak çok fazla fark etmez diyorum.İkisinide denemiş biri olarak konusuyorum.hem tasaruf hemde defans olarak +8 chitin diyorum aralarında 2 kat fark var +8 chitin 200-220 arası fp 400 450 arası değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61_oflu_61

valla speed hack varken +8 chitin derim.Defans olarak çok büyük uçurum var bana kalırsa atak olarak çok fazla fark etmez diyorum.İkisinide denemiş biri olarak konusuyorum.hem tasaruf hemde defans olarak +8 chitin diyorum aralarında 2 kat fark var +8 chitin 200-220 arası fp 400 450 arası değişir.

+8 chitin setin defansı 491
    +9 fp setin defansı 455
    36 defans eksik , 20 dex fazla .

Gerçekten uçurum varmış kardeş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 26 Mart 2012; 0:51:08 >
  • +9 fp diyorum asasta özellikle ardreamda kimkime dumduma olduğundan ks herşey oluyor bazen ..
  • Pauldron ve pads +8 chitin, gauntlets ve boots +9 fp en uygun kombinasyon benim gözümde. Kafalık size kalmış ama 20–30 def diyip geçmemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İron setin varsa fp tavsiye ederim. Bi videoda denemesini izlemiştim. Link bulursam atarım
  • Kolluk ve ayaklık 9 fp göğüslük ve donluk 8 chitin olmalı
  • Takıların defansını koruyacaksa, örneğin rol+2, iron neck, glass belt gibi takılara sahipsen üstüne birde rogue earring+2lerin varsa FP9 kullanmanda bir sakınca yok.
  • Kesinlikle fp derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonToucHim

Kolluk ve ayaklık 9 fp göğüslük ve donluk 8 chitin olmalı

bence bir şey olduysa tam olmalı kıçık kırık olmamalı

quote:

Orijinalden alıntı: koray_mat

İron setin varsa fp tavsiye ederim. Bi videoda denemesini izlemiştim. Link bulursam atarım

iron setim yok öyle aşırı bir bakiyemde yok

takı olarak old we bide 16dex küpe
    old skleton belt
    old rol ,fovorin
    old wp düşünüyorum

silahlar +9 dual clevear

valkryi setim var (kırdırmadım)

böyle bide bakarsanız olaya sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kruvazor

quote:

quote:

İron setin varsa fp tavsiye ederim. Bi videoda denemesini izlemiştim. Link bulursam atarım

old skleton belt
    old rol ,fovorin
    old wp düşünüyorum

silahlar +9 dual clevear

Ortada tam,yarım durumu yok. kolluk ve bot giyip taş çatlasa toplam 5-6 def kaybediceksin 8 dex kazanıcaksın. Göğüslük ve padsden oluyor asıl defans kaybı. 3-5 düşmüşken tam düşsün 30-40 def dediğin nedirki diyip geçmeyin ufak ufak farklar birikerek sağlamlaşıyor karakter. Benim şu an kullandığım kombinasyon da o.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: kruvazor

quote:

quote:

old skleton belt
    old rol ,fovorin
    old wp düşünüyorum

silahlar +9 dual clevear

Ortada tam,yarım durumu yok. kolluk ve bot giyip taş çatlasa toplam 5-6 def kaybediceksin 8 dex kazanıcaksın. Göğüslük ve padsden oluyor asıl defans kaybı. 3-5 düşmüşken tam düşsün 30-40 def dediğin nedirki diyip geçmeyin ufak ufak farklar birikerek sağlamlaşıyor karakter. Benim şu an kullandığım kombinasyon da o.

şimdi sorun şu ki benim takılar ortada takılara göre cevap verseniz

• GÜNCEL
  • kolluk ve bot +9 fp, pauldron, helmet ve padi +8 chitin diz. fp +9 bot ve gauntletin verdiği def chitin +8'in verdiği defle aynı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

kolluk ve bot +9 fp, pauldron, helmet ve padi +8 chitin diz. fp +9 bot ve gauntletin verdiği def chitin +8'in verdiği defle aynı diye biliyorum

benim takılara uygun mu ? söylersen sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.