Ben maçtan çok sahanın sol kanadındaki olacakları merak ediyorum. Düşük bi ihtimal ama şansının da yardımıyla Arda bu gece Ramos'u olurda maymuna çevirirse çok süper şeyler olur. Çünkü gecenin en çok ilgi çeken maçı bu maç olacak. Piyasası tavan yapar Arda'nın.
Arda o kanatta Ramos'u mal ederse, Tuncay-Semih-Nihat içeri katedicekler güzel bir ortayla gol bulabiliriz.Kilit oyuncu Arda gibi aslında, Tuncay'ın kanat özelliği yok kanatlardan tek şansımız Arda ve tabii ki ... İbrahim Üzülmez
Gökhan'da var gerçi ama ben onun rakip kanatlarla uğraşmaktan pek çıkacağını sanmıyorum.
Arda'nın hafif sakatlığı var,ayrıca morali bozuk pek birşey yapabileceğini sanmıyorum.Ama inşallah senin dediğin gibi olur da bugün çok iyi oynar.
Bu maçta olacakları bilmiyorum ama Ali Sami Yen'de Arda'm Ramos'u o dediğinize çevirebilir inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
Arda o kanatta Ramos'u mal ederse, Tuncay-Semih-Nihat içeri katedicekler güzel bir ortayla gol bulabiliriz.Kilit oyuncu Arda gibi aslında, Tuncay'ın kanat özelliği yok kanatlardan tek şansımız Arda ve tabii ki ... İbrahim Üzülmez
Gökhan'da var gerçi ama ben onun rakip kanatlarla uğraşmaktan pek çıkacağını sanmıyorum.
kanat özelliği yok dediğin adam Sakaryaspor da Sol açık, Fenerbahçe de sol açık oynamış bir adam
Ne özelliği var bu adamın defans mı?
Ryan GİGS mesela sağ bek
deli ibo da var læ haksızlık yapmayın
Bu maçta İbrahim bile piyasa yapar.
Gecenin maçı olacak. Arda dan yine zor maçlarda olduğu gibi iyi bir performans bekliyorum. Herkes Ardaya önlem alırken aradan Nihat-Tuncay-Semih golleri bulacaktır.
arda bu maçta sağ kanat oynayacak kadroları gösterirken öyle dediler, ramos sağ bek nasıl karşı karşıya gelecekler ki?
10 maç oynansa ramos 9 maçta arda'yı ezer... adamda 150 dakika oynayabilecek kondisyon var...
tüm Türk oyuncuların olduğu gibi Arda'nın kondisyonu da 70 dakkalık...
quote:
Orjinalden alıntı: To die
arda bu maçta sağ kanat oynayacak kadroları gösterirken öyle dediler, ramos sağ bek nasıl karşı karşıya gelecekler ki?
onlar bulurlar birbirlerini sen merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: quadream
10 maç oynansa ramos 9 maçta arda'yı ezer... adamda 150 dakika oynayabilecek kondisyon var...
tüm Türk oyuncuların olduğu gibi Arda'nın kondisyonu da 70 dakkalık...
zaten ispanya ile 10 maç yapmıyoruz değil mi ? şurada 90 dakika oynayacaklar..Başarılar Milli Takıma.
ramos dünyanın en iyi sağ beki..zor olacak ama arda'nın formuna bağlı bence
bu maçı bize getirecek adam bence attığı süper gol ile HAKAN BALTA olacak...içime doğdu.
quote:
Orjinalden alıntı: stewieandcartman
bu maçı bize getirecek adam bence attığı süper gol ile HAKAN BALTA olacak...içime doğdu.
Şöyle geçen seneki son maçta attığı gol gibi bir gol atsa tadından yenmez daha doğrusu gol atsın yeter
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
kanat özelliği yok dediğin adam Sakaryaspor da Sol açık, Fenerbahçe de sol açık oynamış bir adam
Ne özelliği var bu adamın defans mı?
Ryan GİGS mesela sağ bek
Ahahah komik şey.Tabii ki Tuncay'ın kanat özelliği yok, sen hiç gördün mü Tuncayı kanatta adam çalımlayıp orta açarken? Çalım özelliği 0 olan bir adam sol açık oynayabilir mi, zaten enteresan bir koşu stili var hemen tak diye alırlar ayağından topu.Sana göre Deivid'de kanat oyuncusu o zaman...
Tuncay forvet arkasıdır, Boro'da da forvet gibi oynamıyor mu zaten? Ayrıca bir sol açık bu kadar çok gol atabilir mi?Sizde sol açık oynadıysa forvetiniz bol olduğu için oynamıştır, yoksa o adamı sol açıkta oynatan şaşırmıştır ki bugünde Fatih Terim onu sol açık oynatmayacak, içeri katetmesi için orada.
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhan85
quote:
Orjinalden alıntı: stewieandcartman
Şöyle geçen seneki son maçta attığı gol gibi bir gol atsa tadından yenmez daha doğrusu gol atsın yeter
dh nin %50 ortağı felan mı oldun o imza ne öyle
İbrahim'in bölgeyi otobana çevirdi Ramos.
Vs. olamadı malesef, karşı karşıya gelemediler.
Nerde geleceklerdi ki, adam yerinde durmuyor.Birde İbo'ya deli deriz..
quote:
Orjinalden alıntı: Cane®
İbrahim'in bölgeyi otobana çevirdi Ramos.
İbrahim'in suçu ne,ona yardım etmeyendedir asıl suç.
İbrahim onların Açık oyuncusunu karşılar.Arda ise beklerini.